view sourceprint?

Hardwork!

Gokväll alla läsare! Jag tänkte berätta att träning gick väldigt bra för mig och det såg även bra ut för resen av laget. Det är positivt och roligt!

Sen så måste jag även berätta en tråkig nyhet. Jag hade tyvärr ingen tid över i dag heller, att skriva om Joels present och födelsedag. Sen så vet jag att jag inte kommer att ha tid varken imorgon, onsdag eller torsdag. Jo för att imorgon måste jag plugga på läxor hela kvällen pga. att jag har tre läxor till på onsdag, på onsdag har jag träning och på torsdag jobbar jag.

Nu är det ju så att alla dessa grejer går självklart före bloggen för mig och det hoppas jag ni förstår!? Men jag ska göra mitt bästa och skriva nått inlägg varje dag.

• läxor
• träning
• jobba



Känns typ så här tungt med allt arbete!^^




Biff, som i stor och stark, biff som i Bureå IF!

Hejsan! Jag ska snart fara iväg på träning, men jag tänkte bara berätta lite om dagen. Eller det har egentligen inte hänt så mycket. Det enda annorlunda jag gjort idag var att gymma på skolan. Duktig var jag fastän jag var helt själv, eller Jasmine gjorde mig sällskap och samtidigt som hon peppade mig så gjorde hon läxorna.

Det är rätt kul att gymma för det blir som en härlig känsla efteråt och man kan känna att man tagit i, och ett plus är ju att man blir stark och får en bra kroppshållning m.m. Säger man ju inte nej till? Precis! Och nu ska jag dra iväg på fotbollsträningen och bli lite duktigare med bollen. Seya!

Ha en trevlig kväll!



Jag sökte på "gym" och hittade denna söta bild! Haha, var bara tvungen att visa den!



Matfest och fotboll vare!

Ja som rubriken säger så var jag först på matfesten idag och åt lunch med Adina och pappa. Alla vi tre tog kycklingspett och potatissallad med tillbehör. Det var jättegott! Förövrigt så var det jätte mycket folk där och bra musik. Kändes nästan som festivalen, med tanke på att det var bilar överallt!

Sen efter matfesten drog vi vidare till Sörvalla och såg Joel spela med Sunnanå. De mötte nått lag från Härnösand och vann med 9-1. Det var Joels första match med Sunnanå och jag tyckte han spelade bra! Dessutom fick han göra ett mål och ett assist! Det är bra gjort!

Slutligen hamnade jag på Myggvalla efteråt. Där var det också jätte mycket folk och bilar överallt! Varför jag for dit var för att jag skulle se min lillebror spela match (p-99). Dom vann med 6-3. Härligt att se en massa vinster idag!


Och nu ska jag säga godnatt och gå och lägga mig!
Sov så gott allihopa!


Jag lovar, det kommer snart!

Lite bloggtorka här! Ja jag vet, jag har inte berättat om Joels födelsedag, vad han fick och visa en massa bilder som jag lovat er. Och tyvärr måste jag skjuta på det till imorgon. Ni kanske undrar varför jag aldrig skriver om det? Jo det är så här att jag vill göra ett fint inlägg med en massa fina bilder osv. Och om dessa bilder ska vara fina så tar det ett tag att fixa dem osv. dessutom är det rätt många bilder. Just därför har jag aldrig tagit mig tid till att göra det och för att jag har haft annat att göra som går före. Men imorgon lovar jag er att jag ska fixa det!

Håll ut en dag till!


Förövrigt så försökte jag lägga in ett youtube-klipp med en låt, i detta inlägg.
Jag förstår inte? Blir det samma sak för er?:S Det är så störande!


"Sagan om ringen" maraton!

Hejhej! Jag bloggade inte så mycket igår. Eftersom jag var med älsklingen och då vill jag ju ägna min till åt honom såklart! Vi såg på "sagan om ringen" av det vi spelade in från i fredags. Jag somnade då jag såg den i fredags. Sen när vi sett den klart så såg vi "Sagan om de två tornen" som gick på tv:n. Tror ni inte jag somnade då också? Jo, precis! Men tur att man vet hur det slutar ändå, eftersom jag sett den förut några gånger. Och ikväll är det ju "Sagan om konungens återkomst"! Den kommer jag garanterat att spela in eftersom den räcker enda till 01.10.   


  
Älskar dessa filmer!


Vars tog burehjärtat vägen?

Ja, man kan ju fråga sig vars burehjärta tog vägen? Vi ägde ut dom totalt i första halvlek, men brände många målchanser. Dock stod det 1-1 i halvlek. Vi var taggade inför andra halvlek att göra mål. Men nae då gjorde rönnskär ett mål just i början och vi blir hängskallar, förlorar alla närkamper och blir tysta. Dom gör ett till mål och vi förlorar markeringen helt. I det här laget är vi dessutom okoncenterade och blir störda av deras eviga gnäll. Ja vad ska man säga. Det är riktigt surt att förlora en sån här match när vi egentligen var bättre!


Nu får vi glömma det här och tagga för en vinst mot Klutmark nästa helg!







Burehjärta!

Godmorgon! Eller goddag blir det för mig eftersom jag ska börja med lunchen nu. Jag har nämligen match idag så därför måste jag äta redan nu. Och det är ju inte vilken match som helst, det är derby! Bureå IF - Rönnskär! Nu är jag riktigt laddad på att vinna den här matchen! För det var ju ett tag sen vi tog en vinst.

Om ni vill komma och heja så är det på Tallbacka kl.13.00! Be there!





"Sagan om ringen"

Hejsan! Nu blir det filmtajm med popcorn och världens bästa film! "Sagan om ringen"! Seriöst, det måste vara den bästa filmen som någonsin gjorts, eller alla ringen filmerna är bra! Jag älskar dom!





Förövrigt: Jag vet att jag lovade att blogga om Joels födelsedag idag, men jag har inte haft tid och nu ska jag se film. Därför skriver jag om det imorgon istället och jag kan lova er en sak, det kommer att komma en massa bilder! Så då får ni hålla utkik imorgon!

Vad ska ni göra ikväll?


Linn's outfit 4!



Gokväll gottfolk! Nu blir det ett snabbt inlägg och då hinner jag bara visa er en dagens
outfit. Mer uppdatering kommer imorgon, plus en massa bilder från kalaset!
Blus, Åhlens, bälte, Åhlens, jeansleggings, Vero Moda.

Vad tycks?


Grattis på 18-årsdagen älskling!

Idag är deten stor dag för min älskade pojkvän. Han fyller hela 18 år! Ett stort GRATTIS till honom och jag hoppas han har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll! Och det ska jag se till med! För ikväll ska jag hem till honom och fira med fika och paket. Ser fram emot det. Men nu ska jag iväg på träningen först. Ni får ha en trevlig kväll och jag kommer inte skriva förrän imorgon. Seya!





Födelsedagsbarnet blir nu vuxen!



Presenten är fixad!

Hej hej! Idag har jag haft det rätt fullt upp. Först skolan sen for jag direkt till stan och träffade mamma. Först gick jag och kollade bågar, men jag hittade inga så jag ska vänta ett tag till. Sen letade jag en present till Joel och gissa vad? Jag hittade den perfekta presenten till honom. eller perfekta kanske det inte är, men jag tror han komme bli nöjd iallfall. Jag tyckte det ändå var svårt att köpa en present till honom. Dels för att han är kräsen, men mest för att han fyller 18 år! Då vill man ju att det ska vara någonting speciellt? Inte helt lätt var det! Men nu är det fixat och klart! Vad det är för något får ni se kankse i morgon eller på torsdag. (kommer vara borta hela onsdagen i princip för att bl.a. fira älsklingen).

Sen så var mamma snäll och bjöd mig på mat på en resturange. Lyxigt är gott! Och nu ikväll har jag pysslat och slagit in älsklingens present, (ni får se bilder senare).



Nu ska jag gå och sova, godnatt, dröm sött! ♥


Körde ner i Bureälven!


Jag fick veta det för drygt en timme sen, att en minibuss nyligen körde ner i Bureälven vid E4:an. Alltså typ 400 m ifrån mitt hus. Dom vet ännu inte vad orsaken var. För hur kan man köra ner i en älv bara sådär? Men tur var iallfall att den enda mannen som satt i bilen klarade sig rätt bra. 

Ni kan läsa mer på Norrans hemsida.

 

Just nu tycker jag denna olycka var lite extra obehaglig i och med att jag nyss har sett denna film i förra inlägget och fick direkt efter det veta om den här olyckan som har hänt på riktigt för inte så länge sen. Läskigt sammanträffande!?


 


Smsa ALDRIG när du kör, se vad som kan hända!

Har du någon gång åkt med någon som har smsat samtidigt
eller har du kanske själv gjort det?


Se då denna film som är ett exempel på vad som kan hända. Jag kan lova er att jag blev så rädd och ledsen när jag såg denna film att jag till och med började gråta. Ursch va hemskt! Sån ångest man skulle få om var i samma sits som tjejen som körde bilen. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt det skulle vara.


Så tänk på det, tillåt ALDRIG den du åker med eller om det är du själv som kör, att den personen smsar samtidigt! Se bara hur lätt det kan sluta så här illa!





Kläder från Halens!

Var in på Halens hemsida och kikade runt på lite kläder.
Hittade en del fina saker jag skulle vilja ha.



En lång cardigan, passar bra till tunikor.


En ljusrosa kofta.


Söt tunika.


En snygg topp.


En till snygg topp!


Riktigt snygga chinos!


Just nu är det ju riktigt hett med kavaj. Visst var denna rätt snygg!? 
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida. 



Leopardsjal.


Och en sån här halsduk skulle inte sitta fel i vinter.


Vad tycker ni? Visst var det snygga kläder?


Update and Powernap!

Sorry dålig uppdatering! Men som ni kunde läsa i förra inlägget så var jag rätt upptagen igår. Matchen jag spelade igår mot Klintarna slutade 2-2. Vi vände två stycken underlägen, först 1-0 till 1-1 sedan gjorde dom 2-1 och just i slutet gjorde vi mål och då blev det 2-2. Båda målen gjordes av Lova och matchens lirare enligt mig var Mia Lövfgren!




Sen på kvällen såg jag och älsklingen en film på tv och gick sedan och la oss för att göra en tidigt kväll. Men tror ni jag har sovit nått? Nae, och jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag gissar att det är för att jag är förskyld och har skolångest. Då brukar jag inte kunna sova så bra. Därför var jag typ död på skolan idag och jag tog en powernap när jag kom hem. Så nu känner jag mig lite piggare, men jag tänker ändå gå och lägga mig tidigt ikväll, även fast vi har sovmorgon imorgon.

Vad har ni gjort i helgen då?

13 månader idag älskling!

23/7-08 - 23/8-09

13 månader!
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 13 månader!
Helt ofantligt vad tiden går fort!? Men den har varit underbar och han är det bästa som har hänt mig! Jag skulle kunna sitta här och förklara i en evighet hur bra han är, men för att göra det enkelt beskriver jag det med tre vackra ord.
Jag älskar dig! Joel Bohman





Pirrar fortfarnade i magen när jag tänker på dig och
för varje dag älskar jag dig mer och mer! ♥
Real love!


Tufft schema framför mig!

Hejsan och godmorgon allihopa! Idag har jag ett väldigt tufft schema framför mig. Jag har ju match idag, samling nångång vid 2 sen spelas matchen 5 och då är vi hemma vid 8. Alltså halva dagen är fullbokad. Men före det ska jag också hinna med rätt mycket. Jag skriver en "att göra idag lista" så förstår ni bättre.


Att göra idag:

•  Ordna mat att ta med sig på matchen (kycklingpasta).

•  Ordna mat att äta som lunch innan jag far (fiskpinnar och potatis).

•  Städa mitt rum.

•  Fixa lite av Joels present (han fyller 18 år på onsdag. Skulle bli jätteglad
   om ni har några tips på presenter?)

•  Ordna lite saker inför skoldagen imorgon.

•  Fixa naglarna (om jag får tid över)

•  m.m.


Som ni ser är det rätt mycket jag ska hinna på 3 timmar!? Aja, det är bara att slita sig från datorn och börja sätta igång. Som ni förstår så hinner jag inte blogga lika mycket idag, är alldeles för upptagen. Men ni får ha en bra söndag allihopa!

Besöksrekord!


Ser ni!? Jag har fått ett nytt besöksrekord, 50 stycken är väldigt mycket för mig! Har aldrig haft så många. Jag blir superglad över att så många har hittat till min blogg! Jag kan ju inge annat göra än att hoppas på att fler ska hitta hit. Det skulle vara hur kul som helst! Man blir ju mer motiverad till att blogga också. Och visst vill ni att jag ska uppdatera ofta? Precis! Tack ännu en gång alla läsare!

Ensam hemma!

Ja då sitter man här ensam hemma. Familjen är borta över helgen och älsklingen kunde inte stanna hos mig. Men vadå jag har ju valt det själv. Jag valde att stanna hemma från Ekträsk för att istället kunna spela våran match som vi har imorgon. Så nu är det bara att börja ladda inför den och därför ska jag gå och lägga mig snart.

Men först ska jag berätta lite om ikväll. Jag var ju nämligen hemma hos min älskling och blev bjuden på mat av hans familj. Klyftpotatis och kött, och äppelpaj till efterrätt, mums! Sen såg vi två stycken filmer. Två stycken lite knäppa filmer, men roliga, en av dem var "Happy Gilemore" som gick på feman. Alltså en rätt lugn kväll pga. att vi alla var helt slut och orkade inte göra någonting. Men sådana kvällar behövs ibland!



Tagga match imorgon tjejer! Vi ska vinna!


På väg till världens bästa!

Hejsan! Nu drar jag iväg till älsklingen. Hinner inte skriva nå mer nu, utan jag skriver när jag kommer hem. Ni får ha en trevlig kväll allihopa! Sköt om er!



Puss på värdelns bästa kille!


Godmorgen!

Godmorgon alla läsare! Sovit gott? Det hat iallafall jag. Det blev lite sent igår så jag har nästan nyss vaknat. Men det gör inget för mig. Jag ska väl pyssla på här hemma idag fram tills jag ska till älsklignen ikväll. Vad ska ni göra idag?


Bjuder på några bilder som Adina min syster tog förra helgen. 


Älsklingen och jag! ♥








Äntligen fredag!

Gokväll! Just nu sitter jag med laptopen framför tv:n och ser samtidigt på Navy CIS (slutat nu). Jag tror jag kommer ta det lugnt ikväll; se tv:n, läsa bok eller nått liknande?

Förövrigt så är det typ storm ute?

Just ja! Jag skulle ju berätta mer om hur det var på skolan osv. Idag när jag kom till skolan så höll FL3:orna på med insparken på FL1:orna. Haha, så pinsamt. Jag minns när fick göra sånt där. Dom körde typ samma sak; burträskbingo fast mycket värre och pinsammare saker, klädormen m.m. Ja som sagt väldigt pinsamma saker!

Resten av dagen var rätt lugn, bara lite information på matten och nutidskryss på samhällsen. Det är väl nästa vecka som allvaret börjar köra igång. Men nu ska jag njuta av helgen!

Jag lever!

Hej tänkte bara säga att jag har överlevt ännu en dag i skolan. Och nu ska jag iväg på träningen. Berättar mer när jag kommer hem. Ni får ha det så bra så länge!

Blev Madagascar 2 istället!

Ja, som ni läste. Det blev Madagascar 2 istället. Haha, även den filmen är kung! Men jag peppar fortfarande på att se Hitta Nemo! Haha, skrattar bara jag tänker på den. Nä nu börjar jag spåra, dags att gå och lägga sig. Något positivt med imorgon är att vi börjar halv 12, känns skönt!



Hitta Nemo!

Wiho! Nu ska jag och Hilleviii se Hitta Nemo!! Blev så sugen på att se den när Thea och Mia höll på att härma Doris m.fl. när vi åkte bussen hem. Haha, filmen är så rolig!!! Bye, have a nice evening!




Första skoldagen avklarad!

Ja då var första skoldagen avklarad. Vad jag tyckte om dagen? Nja inte så värst kul.. Trodde det skulle vara bättre, men så var inte fallet. Mycket synd tycker jag. Jag som hade hoppats!? Aja, det är bara att fortsätta i det gamla vanliga igen antar jag? Suger! Åh, vad arg och besviken jag blir.. Nämner inga anledningar på bloggen om varför jag är det. Men ni kan få veta att jag kommer nog inte orka med bloggen lika mycket nu när skolan börjat om, vilket jag tycker är jättesynd och tråkig. Jag som älskar min blogg jättemycket just nu!? Men när man går skola får man läxor, blir helt slut, stressad osv. Då hinner jag inte ödlsa någon tid på bloggen. Sorry, men jag ska ändå försöka så gott jag kan!

Sista sommarlovsdagen!

Heejsan! Idag var alltså sista sommarlovsdagen för min del och för många andra. Självklart har jag tagit till vara på den och försökt hitta på nått kul. I morse städade jag mitt rum för det behövdes vekligen. Men sen efter lunch kom älsklingen och var med mig. Vi var ute i det fina vädret och spelade bl.a. fotboll och jag försökte att sola lite. Älsklingen gör mig lyckligast i världen och han är det bästa jag vet! Ingen annan får mig att må så bra och ingen annan får mig att skratta så mycket av lycka som han gör! Åh, vad jag älskar honom! Let it last forever!

Sen ikväll hade jag fotbollsträning och nu sitter jag här. Inte många timmar kvar tills jag ska kliva upp göra mig klar, smsa Mia (haha, kolla så hon är vaken), sen gå ut till bussen och åka mot skolan. Det är bara att inse, back to real life! Men det blir nog skoj att träffa alla igen och sen så är det väl en lugn dag hoppas jag.


Här kommer lite sommarbilder från idag (sista sommarlovsdagen)!


Haha, okej jag bjuder på mig själv fastän det inte är en så vacker sån!








Vissa bjuder mindre på sig själv och gömmer sig bakom gitarren,
men tur är, att jag älskar honom ändå! Puss på snyggingen!












Smycket han fick av mig från Rhodos! Visst är det snyggt!?






Och ett sista försök att få med älsklingen på bild. Pöss på honom!


Nu är det hög tid att gå och lägga sig!
Skola imorgon ju! Sov så gott!



SPFL2a here we comes!

Godmorgon! Solen skiner idag med! Dock blåser det mycket kallare så det går nog inte sola. Så därför får jag passa på att städa mitt rum m.m. och fixa lite saker inför skolstarten imorgon.

Jag ska då börja mitt andra år på Sektrum friluftsliv och ledarskap. En riktigt bra linje som jag är supernöjd med! Så det ska nog bli ett roligt år med massa roliga händelser! Det enda som känns tungt är allt pluggande och alla läxor. Det ser jag mindre fram emot! Men det kommer man inte undan, tyvärr. Så är livet.

En fråga till er. Går du gymnasiet, är du i så fall nöjd med din linje?



Här får ni se lite bilder från när jag och min klass gick vårvandringen.
Kvallan på bilderna är inte det bästa eftersom jag tog med mobilen ute i skogen.




















Dammråttor och en padda!

För ungefär en timme sedan slutade jag jobbet. Jag städar i min farmors trapphus och tre till var 14:e dag och det tar ca 3 timmar. Alltså ett extra jobb som inte är så ofta och blir då lättförtjänta pengar. För vem säger inte nej till pengar? Jo jag! Men vi får se framöver om jag hinner med det pga. massa läxor och träningar, men man kan alltid göra ett försök!

Som sagt jag har fått sett en hel del dammråttor idag, inte små kan jag lova dig! Och när jag körde hem med moppen höll jag på att köra på en padda. Blev lite chockad eftersom jag aldrig sett en padda på våran gata förut. Haha, men den klarade sig iallafall!


Nu är det dags att sova! Så jag har någon chans att vända tillbaka dygnet. Godnatt och dröm sött! ♥

Mitt schema!



Klicka på bilden för att den ska bli större!
Här kan ni då se hur mitt schema ser ut för HT. Rätt långa dagar, men det är bara
att bita ihop. För VT schemat såg mycket bättre ut, så man får väl se fram emot det!
Har ni också jobbigt schema eller är ni nöjda?


Solsken!

JA!! Vilket underbart väder det är idag! Det blåser i och för sig kallt, men det gör  inget eftersom jag har hittat ett ställe där det är lä. Nämligen våran altan! Så det betyder att jag kan sola idag och jag räknar med att det blir nog min sista solning för i år, men man kan ju alltid hoppas på mer!


Nej nu ska jag ta och gå ut i solen igen! Vi hörs!




Linn's outfit 3!


Här kommer dagens outfit. Bilden kanske inte blev den bästa,
men ni ser ju iallafall vad jag har på mig. Vad tycks!?
Kofta, Åhlenshuset i Stockholm, linne, Halens, kjol, Åhlens,
leggings, Gina Tricot, skor, mammas gamla.


Monday!

Hello! Today har jag tagit det lugnt och varit med älsklingen. Sen på kvällen hade jag fotbollsträning och såg sedan Joels match. Dom vann med 15-0 mot Medle! Säger rätt mycket va? Och nu senare ikväll har jag övningskört lite. Det börjar gå rätt bra nu, men man måste ju ändå fortsätta nöta hela tiden. Hoppas bara att jag får tid till det nu när skolan börjar och man börjar få en massa läxor.



Jag kunde inte svara eftersom du var anonym. Därför får jag skriva i inlägget
och vem vet, det kanske är någon mer som undrar samma sak?
Din fråga var "Vad håller du på med för idrott?"

Svar:
Jag håller på med fotboll och spelar i Bureå IF:s
           damlag i div 4, och jag älskar det! ♥







Secret!

Hejsan alla läsare! Igår kväll höll jag på med en sak. Jag tänkte hålla det hemligt tills jag är klar och då får ni se bilder sen. men nu är frågan, kan ni ha någon aning om vad det är jag håller på med?


 
   - En del säger att det är Skellefteås år i år, varför?


Hjälp mig att bli veckans blogg!?

Ursäkta att jag inte skrivit tidigare idag, men har inte haft något speciellt att skriva om så då orkade jag inte. Men nu hörrni! Nu har jag någonting att berätta! Jag är nominerad till att bli veckans blogg på Miss Dinas blogg. Har sagt det förut och säger det igen. Det är inget tvång att rösta på mig, men jag skulle bara bli så glad om du skänkte 1 minut åt att rösta på mig. För jag har aldrig vunnit ännu i en sådan tävling. Därför blir jag extra tacksam om du vill rösta på mig! Men som sagt, inget tvång.


Klicka på bilden för att komma till sidan du röstar på!
Tack på förhand! 


Hittat en ny favoritfilm!

Gokväll mina kära läsare! Tänkte bara berätta att jag hittat en ny favoritfilm som jag blev alldeles förälskad i. Nämligen "Austraila". Jag och älsklingen såg den ikväll, plus "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Australia var en underbar film! Älskar sådana filmer, mycket romantik, äventyr, drama, komendi m.m. Jag blev glatt överraskad att den var så bra, det trodde jag inte, men den är absolut en av de bästa filmerna jag sett! Så om ni inte sett den så rekomenderar jag er att göra det genast! Annars missar ni någonting!


  


Hemmakväll!

Ikväll blir det först att äta kycklingsallad, sen blir det en hemmakväll med mina syskon och älsklingen. Jag och Adina lovade att sköta Isac för mamma och pappa skulle bort. Tur som jag har så gör även Joel mig sällskap. Alla vi kommer att se film hela kvällen och bara mysa på. Jag vet inte vad det blir för filmer, men det kan jag berätta sen.


Vad ska du göra ikväll?



Just ja, jag var ju och såg herrana spela match idag. Det gick inge vidare och dom förlorade med 5-2. Dom hade lite otur i början, men just i slutet hade dom några farliga lägen. Aja, sånt som händer!


10 tips!

Nu är jag mätt och belåten. Jag sa ju nyss att jag inte skulle göra något särskilt idag, men hur kul är det på en skala? Därför gjorde jag en sån här lista på olika saker man kan göra om man är själv, vilket jag är idag. Det som står på listan är sådanna saker jag brukar göra ibland. Men det finns givetvis massa fler saker jag brukar göra, men de förslagen kan jag ta någon annan gång.


Titta på listan och se om det är något ni kanske vill göra idag.
Sen kan ni ju berätta för mig ikväll om ni gjorde något av det idag och berätta om det var kul osv!?



No game!

Godagens alla läsare! Idag skulle jag nämligen spela match, men laget vi skulle möta sa att de inte hade något lag och lämnade därför WO. Alltså 3 poäng till oss och ingen match idag. Jag blev ändå lite besviken för jag var råtaggad att spela idag! Men, men jag ska iallfall se Herrlaget spela och det får väl duga.

Resten av dagen tänkte jag bara ta det lugnt eftersom jag känner mig lite småförskyld. Men vi får se, jag kanske gör någonting iallafall? Nu ska jag ta och äta lunch. Ni får ha en bra dag, see ya!


Roadtrip till bergsbyn!

Ja, idag har jag då varit med älsklingen hela dagen. Först åt vi en sen frukost och for sedan med min moppe till utterströms för att hämta Joels moppe. Efter det så körde vi till discgolfbanan i Bergsbyn. Andra gången jag provade det. Nog gick det lite bättre än förra gången, men jag är fortfarande åt skogen så dålig! Haha, ja den for bara in i skogen hela tiden! Men det var ändå lite kul, förutom då älsklingen skulle kasta. För varje gång älsklingen kastade så blev man lika imponerad, men irriterad att han kunde kasta såå låångt och så rakt och jag själv är inte ens var i närheten. Aja, det viktigaste är inte att vinna, det viktigaste är att ha kul, eller hur!?



Joels frisbee.


Min frisbee.


Haha, glad!? Kanske inte var lika glad i verkligenheten.




Frisbeen gick rakt igenom denna glepa på trädet när jag kastade.




Haha, ja jag hade mina roliga rörelser ibland.




Fokuserad, kanske?





Bergsbykiosken

Efter att vi hade spelat frisbeegolf så körde vi vidare till Bergsbykiosken för att köpa mjukglass. För er som inte vet, så gör nog Bergsbykiosken Sveriges största mjukglassar! Dom är enorma och denna kiosk är rätt känd för det. Nu tog tyvärr inte jag och Joel dom största glassarna för dom orkar man inte äta upp. Så vi tog varsin bergsbynspecial.



- Joel tog en våffla med 2 kulor i botten (chokladglass och pekannött-, kolaglass)
och mjukglass ovanpå med daimkulor och noisettesås.
- Jag tog en bägare med 1 kula i botten (polkaglass) och mjukglass ovanpå
med saltlakris strössel och saltlakris sås.


Båda hade alltså en Bergsbynspecial,
men det går att variera dem rätt mycket som ni ser.


Min glass, mums! och jag kan säga er att dom
största glassarna är 3 eller 4 gånger så stor som den här! De ni!?






Ni får se båda, eftersom älsklingen ändå gjorde grimars eller var inte beredd på båda korten.
Men han är lika söt ändå och jag älskar honom superdupermycket!



Det var alla bilder jag hade att bjuda på för idag. Nu ska jag gå och sova.
Så hörs vi imorgon! Godnatt! Sov så gott! ♥

Nyponsoppa!

Hallåsan! Har ni haft en trevlig fredagskväll? Det har då  jag haft! Filmen jag och älsklingen såg var rätt kul. Fired Up hette den. Det är väl en typisk tonårsfilm och kan jämföras lite med American Pie, men inte lika snuskig. Kan även jämföras med.. ja jag minns inte vad den heter, men det handlar iallfall om cheerleding. Så som det gör i denna film. Den var rätt bra ändå, bättre än vad jag trodde att den skulle vara.


Sen så tog jag kort på nyponsoppan vi gjorde innan vi såg filmen. Titta så gott det ser ut!



Fredagskvällen!

Hej där! Nu håller jag och älsklingen på att göra nyponsoppa sen ska vi se en film. Efter filmen kommer jag uppdatera mer om vad jag gjort idag. Ni får har det så bra så länge! Tjing!



Denna ska vi se. Fired up!

Linn's outfit 2!


Så här såg jag ut idag på stan.
T-shirt, (ny) BikBok, bälte (nytt), Åhlens, Chinos, Åhlens, halsband, fått av Joel,
silverarmband, Kappahl, svart läderarmband, Rhodos.



Fick inte så många svar på förra, så jag ställer den igen.
Tycker ni jag ska fortsätta med "Linn's outfit"?


Dagens shopping!

Hejsan! Idag har ju jag varit på stan igen, men med älsklingen. Vi gick runt i olika affärer, träffade på Natalie, Mia och Thea ett antal ggr, åt på Subway, shoppade och avslutade med att fika på Lilla Maries café med Joels mamma och syster. En mycket mysig och trevlig dag, tycker jag!

Jag hade ju inte tänkt shoppa utan att veta vad det är jag är ute efter. Utifall att ni undrar om jag är en sån som shoppar hela tiden osv? Det kan jag säga att det är jag inte! Jag är oftast sparsam och funderar noga vad det är jag behöver och letar då bara efter det. Förra gången jag var på stan var jag i behov av en tunika, skolväska och en jacka. Denna gång var jag eller det var jag även tidigare, i behov av ett par svarta tygskor, smalt bälte och en svart kjol. Om jag letade och hittade det? Svar ja! Och jag är så nöjd nu så jag kommer nog inte att handla någonting på väldigt, väldigt länge!



Svarta tygskor, Euro Sko.


Svart kjol, Åhlens.


Bronsfärgat bälte, Åhlens.







Ett armband jag glömde att visa när jag var på stan förra gången.


Armband, HM.
Kommer att dela detta armband med min syster.




Bildbomb från "syjuntan"!

Vi bjuder på oss själva! Iallafall Natalie, som var med på inprincip varenda bild! HÄR är dessutom hennes och Theii's blogg. Den är riktigt bra och man vet aldrig vad de kan hitta på!



Lady Gaga - Paper Gangsta


Mias tv ser ut som en jätte I-phone!?












































Mias nya skor är frääna!












Så här ser Natalie ut när hon tänker på något romantiskt.






magic!


Nädlie är arg!


Ledsen.


Glad!































Okej, det var en hel del bilder jag kunde visa! Men det finns massa fler på Natalie
då hon gör lite roliga poser, men dem får ni se senare i en "natalie serie".
Vad sägs om det?

Spirit låten!


Bryan Adams - You can't take me

Här får ni se Bryan Adams låt "You can't take me" som är med i Spirit filmen. Den är så bra och vi lyssnade rätt mycket på den igår kväll! Jag älskade dessutom filmen när jag var liten och gör det nog än!? Iallafall detta klipp med denna låt!

Linn's outfit!


Ja, här får ni se min första outfit i denna blogg. Vi får väl se om det är något jag kommer
att fortsätta med. Ni får väl säga vad ni tycker, ska jag börja med "Linn's outfit"?
Tröja, fått av mamma, skärp HM, Svarta chinos Åhlens.


Syjunta med brudarna!?

Hallå där! Jag har inte hunnit blogga så mycket idag. För direkt efter träningen drog jag till Mia. Där var även Hillevi, Thea och Nädlie, och senare kom Anna. Vi såg först på bilder från Mia och Theas stockholmsresa, sen började Hillevi och Natalie fixa med Hillevis nya löshår. Sydde och sydde hela kvällen lång. Medan vi andra spelade kort och såg på. Dessutom hade vi riktigt kul med kameran! Ni lär ju se det på bilderna senare!? Däremot så orkar jag inte redigera dem eller lägga in alla. För vet ni vad? Jo vi tog omkring 200 stycken kort!! Hehe, men kul var det!

Fast tyvärr kan jag inte lägga in dem nu, för det laggar. Plus att jag måste verkligen gå och lägga mig nu. För jag ska in till stan igen imorgon bitti. Alltså kommer jag inte kunna blogga förrän fram emot middagen imorgon. Men jag hoppas ni kan hålla ut tills dess!? 

Ni får ha det så bra och sov så gott!



Senaste inköpen!

Hejhej! Nu ska ni få se vad jag hittade på stan igår.



Fyra stycken nagellack, Cubus. Kommer dela dem med min syster.


Väska, Accent. Kommer jag använda som skolväska.


Tunika, HM. Jag har hittat en ny favoritfärg!


T-shirt, BikBok. Även denna blåfärg är nu en favorit!


T-shirt, BikBok. Och radigt har jag alltid älskat!


Alla väders Jacka, Intersport. Den är riktigt fin!



Jag tror det var allt! Jag kan säga att jag är nöjd med allt, men mest nöjd med jackan!
Den kommer att bli superbra att ha i höst. Speciellt för mig som går Friluftsliv!

Dagens planer

Godmorgon allihopa!

Här kommer dagens planer för mig:

•  göra mig i ordning.
•  städa mitt rum och toan.
•  ta kort på allt jag köpte igår och sedan visa er!
•  träning ikväll, m.m.


Vad ska ni göra idag?


Tisdag den 11 augusti!

Gokväll gottfolk! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid älsklingen, men före det ville jag bara säga att jag har ju varit på stan idag, och då hittade jag en del grejer. Så imorgon tänkte jag visa er vad jag köpt. Jag ser väldigt mycket fram emot det, eftersom jag är väldigt nöjd med vad jag köpt! Men nu är det dags att sova, godnatt, dröm sött! ♥




Sista chansen!

Guten morgen!

Jag vaknade nyss? Alldeles för sent! Nu måste jag ta tag i det och börja vända tillbaka dygnet innan skolan börjar. Annars kan det bli tufft! Idag hade jag tänkt hinna in till stan någon gång för att hitta en ny regnjacka/jacka, skolväska m.m.
Vad ska ni göra idag?




Sen så ville jag bara påminna er om att idag är det SISTA CHANSEN
att rösta i tävlingen jag är med i. Jag säger inte att ni måste, men jag skulle
bli så himla glad om ni röstade på mig!?
Tack på förhand!

Jag är nr. 5!




Min egen nagelstyling!

Heej, hej! Jag kom på att jag har inte visat er mina nya naglar. Jag har ju aldrig visat dem förut, men tänkte att det kunde vara kul att visa er här på bloggen! (Obs! Det är mina egna naglar, inte lösnaglar!)









Jag brukar inte måla dem så här avancerat, utan det är någonting jag har testat i sommar
och tyckte var rätt snyggt! Så vi får väl se om jag fortsätter.

Vad tycker ni, blev det snyggt?


Sarasand och Burehällorna igår!

Söndag den 9 augusti!

Igår var var min familj på Sarasand. Jag for också dit, men körde moppe med älsklingen. Vi solade och Joel tvingade mig att bada. Efter ett tag så åkte jag och älsklingen vidare till Burehällorna. Det är så grymt fint där och supermysigt! Givetvis så glömde jag ta med mig systemkameran dit. Åh, va irriternade det var! Men då fick det bli en del kort med mobilen istället.



Alla bilder som är tagna då vi var på stranden är tagna av Adina.


Strålande sol och hetta!


Foppatofflor!









Burehällorna med älsklingen!
(Bilder tagna med mobilen)






Visst är det fint?


Joel och jag ♥


Älskar dig! ♥


Kvällsdopp på Danielsten!

Godagens alla läsare! Jag vaknade lite sent idag (halv 12). Sen har jag redigerat en massa bilder. Så därför har jag inte kommit igång med att skriva förrän nu.


Lördagskväll var det jag skulle skriva om nu! Då var jag nämligen med min familj ute på Danilesten. Vi cyklade dit för att ta ett kvällsdopp och spela lite strandfotboll m.m. Plus att jag tog en massa bilder! Här kommer dom!



Isac.


Mamma.


Pappa och mamma.




Danielsten.




Isac, pappa och jag spelar fotboll.








Mamma igen.


Ja det var alla bilder jag kunde visa. Resten är på tråkmånsen Adina, som inte vill att jag ska lägga in
bildena på henne. Himla synd tycker jag, då hon verkligen ser ut som en modell!?
Men, men.. hoppas ni gillar bilderna iallafall!?


Sweet dreams!

Har varit upptagen hela kvällen och skriver varför imorgon. För just nu är jag
supertrött och ont i hela kroppen. Därför orkar jag inte blogga en massa ikväll.
Men jag lovar er, bilder och uppdatering kommer imorgon bitti!

Ha det bra och sov så gott!



Kram Linn ♥

Mot Sarasand!

Godmorgon allihopa! Ännu en till härlig dag. Därför ska jag till stranden och utnyttja dagen så mycket som möjligt och därför hinner jag inte lägga in några bilder från igår kväll då vi var på danilesten. Utan jag gör det ikväll istället. Ni får ha det så bra idag! Seya!




Nu far vi till Sarasand! Hade!



Ben&Jerry!

Efter Joels match idag så for jag hem och åt surströming till middag. Mums! Luktar inte så gott, men smakar ljuvligt! Efter maten så cyklade jag och min familj ut till Danielsten för att ta ett kvällsdopp och spela lite strandfotboll m.m. Hur mysigt som helst! Önskade bara att vi hade fått fler sådana här kvällar i sommar. Har varit alldeles för lite sommarsolskvällar! Så man njuter extra mkt när man väl får dessa kvällar!

När vi varit där en stund och haft det mysigt så cyklade vi till statiol för att hyra en film. Det blev en familjeäventyrsfilm, "Bedtime stories". Funkade. Ett plus var att jag hade Ben&jerry i min näve som jag satt och gluppsade i mig. Ska jag vara ärlig så var det här faktiskt första gången jag åt en Ben&jerry glass. Den var jätte, jättegod!



Min glass var supergod!


Adina och Isacs glass och min.

 



Bilder från när vi var på Danielsten kommer imorgon bitti. Nu ska jag gå och sova, godnatt!



OM DU TYCKER ATT JAG SKA BLI "VECKANS BLOGG",

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG

FÖR SNART ÄR TIDEN UTE!

KLICKA HÄR!


Lördag - under dagen!

Imorse vaknade jag upp vid älsklingen, som är det bästa jag vet! Vi myste och gjorde frukost för att sedan ta bussen till stan kl 12. När vi var framme i stan hade vi bara drygt en timme på oss. Ni kanske undrar varför vi for på stan när det här kanske var årets varmaste dag, istället för att fara på en strand? Ja, det var så här.. Joel hade en rabatt på 90 kr på Lilla Maries café, som skulle gå ut idag. Därför for vi till stan och fikade där! Jag tog en kladdkaka, som måste ha varit den godaste jag någonsin smakat!


   
Lilla maries café
Alla dessa bilder är tagna från google.




Men efter ett tag var vi tvungna att ge oss av från stan för att åka till Bureå. Vi åkte med en ur älsklingens fotbollslag eftersom de skulle direkt till samlingen, till matchen. Jag gick hem och åt, sedan for jag tillbaka till tallbacka för att se deras match.

Helt otroligt, de vann med 3-1! Grattis hörrni! Men mindre kul för mig. Jag missade då bortalaget gjorde mål i början, sen gjorde Bureå 2 snabba mål just då jag hade gått på toa. Hur kul var det, haha? Men en positiv grej var att jag hade med mig systemkameran och kunde då ta en massa bilder. Dock blev inte bilderna så jättebra, eftersom jag int riktigt kan med kameran och för att vi inte har det bästa objektivet för sådan fotografering.

Vi börjar med att jag satt bredvid Natalie och Nickolina när jag såg matchen..


<Nickolina & Natalie>


Här har ni Mostafa som gjorde alla Bureås mål.






Inkast av Joel.


Alle fintar..


Joel lägger en frispark.


Här kastar han inkast igen, och bollen flyger enda in till målområdet!


Min älskling!;*


Här gör han en så kallad karatespark! haha.. 




Det var stekhett, alltså i luften.. eller älsklingen är också het! haha ;)


Thihi, min snygging. Jag älskar dig! ♥


Bildspel!







Haha, såg ganska kul ut va, eller vad säger ni?
Förövrigt, så är det ganska fantastiskt va mycket man kan
göra med en systemkamera, t.ex. att ha så här kul!?



Yesterday!

Nu kommer det lite uppdatering om vad jag gjorde igår.

Under dagen tog jag det rätt lugnt och gjorde inte så mycket. Men sen på kvällen hade jag löpträning och direkt efter den åkte jag iväg till Mobackenkyrkan, för att se en musikal framträdas av ett barnkörläger. Varför jag skulle se det var för att min pojkvän jobbade där uder detta läger. Barnen var jättesöta och sjöng fint! Sen efteråt stannade Joel nån timme och städade m.m. och då åkte jag och hans familj iväg till Ainas café och köpte kulglass. Mysigt och gott!

Synd bara att jag inte tog några bilder under kvällen.
Men här får ni se en bild jag hittade på google, Ainas café.




Rätt upptagen!

Hej alla läsare! Skön kväll eller hur? Jag har haft lite dålig uppdatering på senaste tiden. Men har varit rätt upptagen och ska även bort nu. Men jag lovar, jag skriver allt ni har missat ikväll! Så håll utkik!

Ha en trevlig kväll allihopa! ♥


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG SÖTA LÄSARE!?  


Storsand i Bjuröklubb, blidbomb!

Igår var jag hela dagen på Storsand i Bjuröklubb. Det var hur härligt väder som helst! Jag tänkte visa dagen i bilder så får ni själva se hur härligt det var!



Jag solar som vanligt!


Erika och Bror.


Känns lite som utlandet!?




Även jag badade! Väldigt ovanligt, eftersom jag är en badkruka!


Storsand!






Vi spelade vollyboll och strandfotboll.


Bror, mamma, Erika och Björn.




David.


Mina syskon, Isac och Adina.


Rätt söta ändå!?




Vi gillar mat!




Söt, haha?


Hahaha..



När vi skulle hem från Storsand så ville vi så gärna doppa oss i Abborrtjärn också!
Det är hur varmt som helst i vattnet där!



Vi stod på en stor sten, som ni kanske ser?







Sola och bada hela dagen igår!
Älskar det! ♥



Hjälp mig, så vore du jättegullig!=)

Hejsan! Tänkte bara berätta att jag är med i
en tävling om att bli veckans blogg. Skulle vara jättegulligt
om ni ville hjälpa mig att vinna, genom att rösta på mig!?


KLICKA HÄR eller på bilden för att rösta på mig.
Jag är nr. 5!





Skellefteå AIK:s första isträning!

Alla älskar Skellefteå AIK, Skellefteå AIK, Skellefteå AIK...!

♥ ♥ ♥                                                        ♥ ♥ ♥
♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥                                     ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Ikväll var jag i Skellefteå                       kraft arena för att se
Skellefteå AIK:s första isträni-        ng. Det var grymt mycket folk, 
hela 4 500 personer! Publikre-    kord på denna årliga tradition
av första isträning. Kvällen bjöd på friåkning för barnen och de
fick ta några autografer av spelarna, liveband och sedan fick
vi se Skellefteå AIK entra isen. Det var sjukt bra stämning.
Vi gjorde vågen innan spelarna änns hade kommit in på
plan. Det är alltid lika skoj! Jag har varit där alla år
sedan jag var liten. En traditon här i Skellefteå
helt enkelt! Något man bara inte kan
missa! Wiho! Nu är jag råtaggad
inför att hockey säsongen
ska börja! Längtar!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥




(lite dålig kvalla på alla kort pga. taget med mobilen)


Friåkning för allmänheten!


Spelarna körde match mot varandra på sin träning.


Matchen!

Ikväll har jag spelat match mot Myckle. Det blev oavgjort, 1-1. Det var en riktig kämparmatch! Gud vad vi fick slita. För dom var rätt bra. Men vi hade ändå några farlig lägen. Aja, 1 poäng är bättre än inget.

Nu är jag helt slut och har ont i hela kroppen. Det blir nog en tidig kväll för imorgon ska vi upp tidigt för att fara iväg till någon strand. Vart, vet jag ännu inte. Men något jag vet är att jag ska sola hela dagen och bli brun! Det gillas!


 






Fotograf: Adina


För hälsan!

God dag, alla läsare! Härligt väder idag också! Tyvärr kommer jag inte utnyttja det. Jag tänker sitta inne hela dagen eller sätta mig i skugan och läsa en bok. Varför kanske ni undrar? Jo, det är så här att jag har nämligen match ikväll. En viktig match. Och då vill jag vara riktigt laddad och bra förberedd! Därför måste jag ta det lugnt, dricka mycket vatten och undvika solen. Och varför jag undviker solen är för att jag blir så trött och lat när jag solat. Man orkar ingenting efteråt, vilket jag har märkt på andra matcher och träningar. Det är verkligen inte kul!


Så idag hade jag tänkt pyssla om mig själv lite och göra sånt som är viktigt:

•  Göra fotbod.  

•  Rensa garderoben och försöka hitta nya outfits.

•  Läsa en bra bok ute i skuggan.    

•  Göra en god smoothie. 

•  Städa toan (mitt städområde här hemma).

•  Dricka mycket vatten!  



Jag tror min dag kommer blir helt okej. Eftersom jag ändå tycker dessa saker är roliga, som att unna mig saker och rensa garderoben. Man vet aldrig vad man kan hitta där?

Vad ska ni göra en sån här härlig dag?

Sarasand!

Här får ni se några fler bilder från idag. Om ni undrar så är det min syster Adina som tagit alla bilder. Jag har bara redigerat dem.












 

Det var alla bilder jag hade att bjuda på. Nu är jag jättetrött efter att ha jobbat ikväll.
Och jag ska därför gå och lägga mig i sängen nu för att få lite sömn. Hoppas ni
också har haft en sån här solig och härlig dag som jag haft!?
God natt allihopa!

Stranden idag!

Hejsan! Idag har jag varit på stranden hela dagen. Hur skönt som helst! Och lite brun har man också blivit. Min syster Adina tog några bilder. Så jag låter bilderna tala..


 






Mamma och Erika.


Jag sitter och pressar i solen.


Jag gör nå konstigt med ögonen hela tiden?haha.




Lägger in fler bilder sen. Nu ska jag iväg och jobba.
Hade! ♥


Sommarbilder från idag!

Jag testade systemkameran lite idag. Blev inte så många bra kort,
men här har ni iallafall två stycken.
Vad tycks?


Vårt enda körsbär vi hade i trädet. Ganska sommrig bild, eller hur?


Jag tog underifrån en kruka. Jag tycker det blev en ganska
så häftig bild. Sen så älskar jag ju blommor också.

Ni får gärna säga vad ni tycker!?=)


Äntligen!

En av de bättre dagarna på länge! Det var jättesoligt, varmt och skönt idag! Kan man säga "äntligen", eller är sommaren slut? Jag blir iallafall glad om det fortsätter vara så här varmt hela augusti ut.

Idag har jag alltså solat och blivit en gnutta brun. Testat ta några kort med nya systemkameran. Haft fotbollsträning, och sedan såg jag Joel spela match. Utv Bureå - Sunnanå 2-0. Bureå var jättebra och spelade riktigt snyggt spel! Det vill jag se mer av! Ett extra plus till min älskling för att han var en av dem som var bäst på plan.

Efter matchen for jag, Mia, Thea och Greta till Mias skog för att plocka blåbär. Vi skulle nämligen göra en blåbärspaj. Sagt och gjort! Den blev god, men vädigt såsig! Efter ett tag kom även Tove och Amme, men de hade med sig en egen kladdkaka de hade gjort.

När vi ätit de nyttiga klart så körde vi en sväng till myggis för att spela fotbollstennis. Alltid lika kul! Jag tror det har blivit vårt nya nöje nu för tiden!?




Amme och Toves kladdkaka! Glömde dock ta på våran blåbärspaj.



Shopping i Stockholm!

Jag kom just på att jag varken har lagt in bilder från stockholm eller bilder på kläder jag köpt därifrån. Så nu slänger jag in lite bilder på kläder jag fyndat i Stockholm. Here we go!



Kofta, från Åhlenshuset.


Adidaströja, från Adidas.




Volanglinne, från Vila.


Mönstret på linnet.


T-shirt/kort tunika, från Åhlenshuset.


Lite annorlunda urringning.


Cheap Monday jeans, från Week Day.

Jag är supernöjd med alla dessa klädköpen.
Visst håller ni med om att det är snygga kläder!?
Love them! ♥




Jag lever för fotbollen!

Igår var det fotboll för hela slanten. Först såg jag Joels match i Bergsbyn. Dom spelade bra men fick inte in några mål. Så de förlorade med 4-1. Sen på kvällen kom älsklingen hem till mig och då for vi till Bureå fotbollsgolf för att köra en runda. Där fick Joel dock vinna över mig med ja.. det behöver vi inte prata om..hehe. Sen gick vi och körde fotbollstennis på Myggvalla. Det var superkul och där vann jag över honom! Senare kom ett helt gäng med vänner till mig. Då körde vi en omgång med dem också. Trevligt, trevligt! Sen avslutade vi kvällen med att se film hos Söderlund.



Vill bara avsluta med att säga, om man har en fotboll kan man göra
väldigt mycket och det är alltid lika skoj!
Därför är fotboll livet och därför
älskar jag det så mycket!♥



Jag vill också tacka alla som var med igår, för en trevlig kväll, tack!

Joel♥
Mia
Kajsa
Pär
Amanda
Greta
Söderlund
Tove

Fler besökare!?

Få Gratis besökare till din blogg?


Vill du ha fler läsare till din blogg?

Eller aah det vill väl alla kanske?
Bloggtrafik är en nylanserad tjänst som det är helt gratis
som bloggägare att gå med i!
Du registrerar dig enkelt i topplistan igenom att klicka här:

REGISTRERA MIN BLOGG GRATIS


Triaden!

Jag kom nyss hem från Buregaffla där dom körde triaden.  För er som inte vet vad det är så kan jag enkelt förklara. Det är en tävling där de ska simma, dricka öl, springa, dricka öl, cykla och dricka ännu mer öl. Alltså dricka öl vid varje station, sen se vem som kommer först i mål.

Det var inte så länge man var där, men ändå var det hur mycket folk som helst! Riktigt trevligt tycker jag. Synd bara att jag inte tog med kameran.

Ikväll får vi se vad jag hittar på, inga planer bestämda än. Är det någon som vill göra något ikväll så hör av er till mig!?=)



Tagen av Adina

Oavgjort.

Jag har spelat match idag mot Nysätra. Det blev 1-1, Lova gjorde målet. Vad ska man säga om matchen? Stundtals spelade vi riktigt bra och hade många målchanser. Men annars så vet jag att vi kan bättre! Det är bara att ta med sig det positiva till nästa match. Då ska vi krossa myckle!  


(bilden är tagen från Theii's blogg)


RSS 2.0