view sourceprint?

Grattis till oss!(L) ;]

Hejhej, jag hann inte skriva något igår, var upptagen hela dagen. Jag var och spelade match mot Byske och vi vann med 2-1! Sen när jag kom hem så skulle Joel♥ komma hem till mig. Vi firade 1 månad igår!(L) Vi såg Titanic och bara myste hela kvällen.<3 I morse vaknade jag upp bredvid Joel och sen klev vi upp och åt frukost m.m. Nu har han farit för att han hade innebandy match idag. Så jag ska väl försöka hitta på någonting att göra. Kanske något ute, det är ju så varmt idag.Älskling du betyder så mke för mig.
Jag älskar dig mer och mer för varje dag!
Joel Bohman(L) 23/7 - 08
Puss på dig;*

Ge mig sommaren tillbaka!

Ja, nu har man gjort en hel skolvecka! Det känns både kul och jobbigt. Det roliga är ju att man har fått en ny klass och nya ämnen, gjort en del roliga saker osv. Det som varit jobbigt är att men nästan bara fått massa info. Sen har man ju gått igenom kriterierna och det betyder att man måste skärpa sig och börja plugga snart, vilket gör mig deprimerad. Jag vill inte börja plugga redan! Jag vill ha sommarlov! Ge tillbaka sommaren! Den försvann så fort, hann nästan inte ens komma! Nej, men nu får jag bita ihop och se det posetiva istället! Jag har börjat gymnasiet, vilket betyder nya vänner, nya ämnen, lära sig nya saker osvosv.

Vad har jag gjort förutom skolan då? Jo, i onsdags hade jag match med U-18. Vi förlorade med 3-0 mot Kågedalen. På torsdagen så följde jag Joel♥ hem och idag så har jag varit på stan och köpt present till Joel, som fyller år på tisdag. Jag tänker inte skriva vad jag köpt till han, eftersom det kan hända att han läser det här. Ikväll har jag haft träning och nu sitter jag här framför datorn, men ska snart gå för jag ska ladda inför matchen imorgon mot Byske. Den ska vi vinna! Sen blir det att vara med Joel hela kvällen.(L) Vi firar 1 månad imorgon!<3 Puss älskling(L);*Joel Bohman(L)
Pusshej, leverpastej! ;*

Ge en kommentar!?=D

Heej!=)
Jag vet, jag är inte så bra på att uppdatera här i bloggen.=P Och hur kul är det att bara läsa om sånt som jag gjort för några dagar sen? Så har ni några förslag på vad jag kan skriva om så säg det gärna till mig?=)

Nu blir Söndagar tråkiga dagar..

..för då är det skola nästa dag. Men imorgon kan det nog bli rätt så kul ändå. Eftersom jag börjar 1:an, en helt ny klass osv. Vad har jag gjort idag då? Ja, jag har haft match. Den gick inte så bra, vi förlora. Sen har jag sett U-18 spela på Myggan. Dom vann däremot! Och nu sitter jag här vid datorn och gör ingenting. Jag ska nog ta och förbereda inför morgon dagen nu. Kolla vad man ska ha för kläder osv.

Pusshej! ;*
JoeL♥

Fredag & Lördag=)

• Fredag - Då gjorde jag inte så mke. Hade träning och var sen med Hillevi och Anna. Vi såg en film som heter Sweeney Todd. Jag tycker inte den var bra. Det var en thriller, som är en musikal. Du hör ju själv?

• Lördag - Jag var på släktträff i Harrbäcksand (vid havet i Ursviken). Där kände jag typ ingen förutom mina kusiner, Johanna osv. När vi kom hem tonade jag håret, brunt och sen skulle Joel♥ komma. Vi myste och såg på en film som gick på 4:an.Torsdag=)

I torsdags var jag på stan igen. Fast då var jag med Joel♥, Gustaf, Amanda och Josefin. Vi var typ på stan hela dagen utan att ha några speciella ärenden, vi fikade bl.a. på Victorias café.

När Joels pappa kom och hämtade mig, Joel och Gustaf, så for vi och åt på Tre kronor. Eftersom Gustaf kommer ifrån stockholms trakten, så ville Tony visa runt här i skellefteå och skelleftehamn. Först for vi upp till skellefteå kraft arena och gick in där och kollade, sen åkte vi upp på vitberget, där det började regna. Efter det körde vi till Rönnskär och Kallholmen.

Jag stannade hos Joel hela kvällen, för alla mina kompisar skulle ändå gå på bio. Jag, Joel, Gustaf och Linnea (Joels lillasyster), gick till Guldvallen och lirade lite fotboll, sen när vi kom tillbaks hade Linnea gjort en jätte god kladdkaka som vi fick smaka. Tack allihopa, för en mkt trevlig dag!

Tisdag & Onsdag.

I tisdags skulle jag ta bussen till stan, som gick 11.45, men nae bussen kom nästan en halvtimme försent. När jag klivit på bussen träffar jag Tove, som jag inte har sett på länge. På stan skulle jag träffa min kusin Johanna. Jag köpte baggy jeans, mörkblåa jeans, en kofta m.m. Typ sånt jag behövde nu innan skolan börjar. 

I onsdags var jag med min älskling♥ på dagen och vi tog det bara lugnt, för vi båda hade match på kvällen. Herrarnas match kanske vi inte ska prata om.. Men för mitt lag gick det bra! Det var en väldigt rolig match att spela. Vi vann mot morön med 2-1!


Joel

Sammanfattning av hela veckan..

Ja, eftersom det är söndag i dag och därmed sista dagen på veckan.. så får jag väl ta och berätta vad som hänt för mig denna vecka. Måndagen minns jag inte så mke av, men Tisdag går ju inte att glömma! Då var jag nämligen med min älsklings Joel hela dagen!<3 Vi började med att fara till Bergsbyn och köra discgolf. Hm.. som jag var väldigt bra på...int!? Sen for vi till bergsbyn kiosken och köpte mjukglass och var även med varandra på kvällen.

Och nu var det slut på det roliga! På onsdagen märker jag att jag blivit sjuk och fick även feber på kvällen/natten. Dessutom skulle Joel jobba från onsdag till lördag och sova borta alla dom dagarna. Så ons, to, fre har jag inte gjort så mke, typ suttit framför datorn osv

Lördagen var däremot lite roligare. Då åkte vi iväg med familjen och en annan famlij till Fällfors. Där besökte vi Maravältan, som en jätte stor sandgrop. Väldigt häftigt faktiskt! Eller inte lika häftigt när man skulle gå uppför... det var hur jobbigt som helst!
    
Sedan åkte vi vidare till Fällforsen för att kolla om det fanns någon lax, vilket vi inte kunde se iallafall? Men då körde vi till campingen istället för att hyra två kanoter och en roddbåt, som vi åkte iväg med i älven.

       
Vi stannade på en liten strand och där började vi fiska. Jag fick testa pappas kastspö och på mitt första kast fick jag en rätt stor abborre, ca 3 - 3,5 hg. Sammanlagt fick jag fyra abborrar på en mycket kort tid, nästan alla vägde som den första, utom den sista. Den måste ha vägt minst 4 eller 4,5 hg! Jippie! Jag blev iallafall överlycklig och ville spara dem för att äta upp dom, men jag fick inte för pappa Sedan paddlade vi tillbaka för att äta middag och sen åkte vi hem igen. Dagen var inte slut för det! Grannarna som vi varit med hela dagen, kom hem till oss för att fortsätta ha trevligt!

I Söndags då? Jo, det var tänkt att jag skulle spela match, men jag var inte riktigt i form än för att spela, så då stod jag över. Men då fick jag vara med min älskling istället, som jag inte hade fått träffa på fyra dagar!<3 Vi myste och såg Bee Movie m.m. Puss på dig Joel(L) ;*

Hehe, det kanske inte blev så kort sammanfattning direkt,
men ni väljer ju själva om ni vill läsa eller inte.

pusshej;*
  

Välkommen till min nya blogg!

Heej!=) Nu har man tillslut skaffat sig en blogg.
Efter att många har övertalat en. Vi får se hur mke jag
kommer skriva här, men jag ska iallafall försöka.

RSS 2.0