view sourceprint?

Rhodos!!

HEEJ!

Kom hem från vårvandringen idag. Kortfattat - det var bättre än vad jag trodde, härlig klass, härligt väder, massa utmaningar, och massa mer. Berättar mer när jag kommer hem.

För nu, precis nu om en sekund far jag till flygplatsen och sen till Rhodos! Ni får ha det så bra här hemma! Sen får jag berätta mer om både vårvandringen och Rhodos när jag kommer hem! Puss,puss!





Kommer sakna älskligen jätte mke.
Puss på dig!♥

Here we go!

Såja, nu har jag lämnat in samhällsen. Usch! Den blev inte bra och jag hann inte ens färdigt. Men jag har ju inte så mke val. Imorgon far jag och min klass på vårvandring, sen bär det av mot Rhodos! Så ni kommer nog inte höra av mig på väldigt länge! Men ni får ha det så bra fram till onsdag, för imorgon ska jag ut till skogen och leka skogsmulle! Hade!


btw. jag har ju gjort om designen lite. Vad tycker ni?


Vinst!

YEEESS!!! Så hilma skönt med ännu en vinst tjejer! Vi låg under med 1-0 enda in i slutet. Hela andra halvlek var vi bättre och i slutet la jag en boll på ytan som Helena kunde trycka in och det blev 1-1. Senare på en hörna nickar Nina in bollen och har då avgjort till 2-1! Gud, så skönt det var! Vilken härlig känsla att vi vann och att vi dessutom leder serien nu! Gooo girls!! Vi fortsätter så här!



Bureå IF i mitt hjärta!♥





10 månader! ♥

23/7 - 2008
                            
Nu har det gått                          10 underbara
måndader sedan jag               och älsklingen blev
tsm. Helt otroligt hur  mycket     jag älskar dig, älskar dig
mer och mer för varje dag! Du   förstår inte hur mycket jag
uppskattar allt du gör för mig. Du får mig att känna mig trygg
och älskad i din närhet som ingan annan kan. Vi är ju som två
olika pusselbitar, men för varje dag blir vi mer och mer till en,
som inte kan skiljas åt. Vi förstår varandra bättre och stöttar
varandra hela tiden på ett sätt som gör så att vi stärker
varann mer och mer. Utan dig skulle jag vara olyckig,
du gör min dag och får mig att orka leva! Eller nog
klarar jag av att leva, men du gör mitt liv till
någonting helt underbart! Kärlek är
det bästa som finns! Puss,
älskar dig jätte mycket
Joel Bohman!
♥ ♥ ♥


Sommarjobb!

Yes, igår fick jag ett brev från Skellefteå komun att jag fått sommarjobb. Inget mindre än Bureå IF. Samma som förra året. Helt okej, med tanke på att jag lika gärna kunde ha blivit utan jobb? Jag hade ju sökt lite andra jobb också, men när man inte får dom så får man nöja sig med ett komunaljobb, fastän man inte tjänar så bra.




Följ min blogg med Bloglovin!

Här har jag ett enkelt och bra tips på hur ni kan följa min blogg.
Följ min blogg genom Bloglovin, alltid uppdaterat med de senaste inläggen!
Jag tycker det är superbra och går in där dagligen.Du borde
också skaffa det så behöver du inte missa någonting!
För att följa just min blogg så behöver du bara
söka min bloggsida eller så klickar du
här på min meny.


Grattis mamma!

Idag fyller min käraste mamma år! Tusen grattis till henne!♥

Tidigare idag har jag och Mia varit inne i stan. Vi fixade maten till vårvandringen och hämtade ut mitt id-kort. Dessutom köpte jag en present till mamma från jag och Adina. Det blev ett par pärlörhängen och ett långt halsband. Lite småsött tycker jag. Hon blev iallafall glad!

 
 

Nu ska jag sitta och skriva samhällsen enda från nu tills jag går och lägger mig. Peppad!? Nej, men jag har inget val. Om jag vill hinna träffa älsklingen♥ och hinna spela fotboll och kunna fara utomlands MÅSTE JAG!


Puss på er!

Förövrigt så saknar jag älsklingen JÄTTE mkt!
Har inte träffat honom sen i tisdags.
Hur ska jag då klara mig utom
honom en HEL vecka?
Älskar dig Joel!♥

Till min syster Adina!



Jag och min syster Adina på förra skolavslutningen. Jag älskar min syster trots att
hon kan vara väldigt jobbig ibland, trots att vi bråkar då och då, trots att hon verkligen
kan gå mig på nerverna. Men det som är så bra med henne är att hon oftast finns där
för mig då jag behöver henne och jag finns där för hon. Inte som kompis kanske,
men som en syster. Det är verkligen guld värt att ha en syster som henne.
Desutom är hon ju bara för söt, eller hur?♥

Torsdag den 21 maj!

Nu kommer en sån här rolig "att göra idag lista". Jag känner att jag har så mycket att göra så jag måste skriva en lista så jag inte glömmer någonting.

  •  Städa mitt rum.
  • Prova kläder jag ska ha med mig till Rhodos.
  • Planera klart vårvandringen med Mia och Elise.
  • Skriva klart minst 2 st frågor på samhällsen!
  • Tona håret brunt (Det blev inget igår).
  • Träning på Guldvallen.
  • Börja packa till Rhodos och vårvandringen.
  • Fortsätta skriva på samhällsen så fort jag får tid över.


Var det någon sol med på schemat? Nej, skulle inte tro det? Känns ju jätte kul att måsta vara inne hela helgen och skriva samhällsen... int! Om jag vill ha bra betyg så får man helt enkelt ha en tjurskalle, annars klarar jag det inte!



 

Men jag får väl hoppas ni får en bra sommardag iallafall!
Ni som kan, ut i solen och njut!♥


Klippt mig!


Ja, igår var jag och klippte mig också. Det blev så som jag hade förra sommaren för att jag passar bäst i det. Ikväll blir det att tona håret så det blir brunare. Då är man sedan helt redo att fara iväg till Rhodos!
Vad tycks?


Vårshopping!



Som ni ser så har jag gjort en ordentlig vårshopping för att vara jag. Jag har klippt och knåpat med att få till en bild så ni kan se allt jag har köpt. Jag kan lova att jag la ner mycket tid på att få till alla dessa små bilder. Det känns riktigt bra med alla dessa köp och det blir ju perfekt till Rhodos! Visst känns det väldigt sommrigt med färgglada kläder?

  • Trosor, Lindex.
  • Bikini & bikinitrosor, Lindex.
  • 2 st bh:ar, HM.
  • Vita tygskor, Euro Sko.
  • Guldig mini plattång, Sax & Kam (hos min frisör).
  • Bomullslappar, mascara & genomskinligt nagellack, Kicks.
  • Hårsnoddar & hårnålar, Kicks.
  • Långt linne, Gina Tricot.
  • Jeansleggings, Vero Moda (Adinas ben).

LEDIGA!!!!

Yes, idag behövde vi inte fara till skolan. Det betyder att jag är ledig idag, torsdag och fredag. Sen kommer helgen och efter det vårvandring (vandra och tälta i skogen). Och direkt efter det far jag utomlands!!! Jippie!! Det blir soft! Men det är inte soft än för jag har jätte mycket att göra innan jag far. Så hela dagen i dag måste jag göra läxor. Kul,kul.. int! Men de är bara å bita ihop för snart far jag!! Nu är det bara 7 dagar kvar. Dessutom har jag bara 7 skoldagar kvar. Hur skönt är inte det? Jo riktigt skönt!


Ska se om jag hittar några sköna greklandasbilder på google..






Här nedan kan ni se hotellet vi ska bo på, Sun Palace.



Gissa om jag längtar!??



Nej, jag har inte gått i graven!

Hehe, ja jag har lyckats igen. Alltså att jag inte har skrivit på länge. Men ni fattar ju att det är samma orsak denna gång också. Vi har så hilma mycket nu! Och speciellt jag som far till Rhodos snart. Nu är det bara 10 dagar kvar! Mindre än 2 veckor! Gud så underbart det ska bli! Sen så har jag bara hört massa gott om Rhodos från Hillevi som nyss varit där. Längtar verkligen!!


Ja, nu har jag väl inte så mke mer roligt att berätta? Eller jo jag hade match igår. Vi vann mot klutmark med 2-1! Hur härligt som helst att vinna igen och dessutom på hemmaplan och plus att vi mötte ett av seriens bästa lag. De hade vunnit sin serigepremiär med 6-0. Så vi var väldigt förberedda på en hårt kamp. Och denna kamp vann vi välförtjänt! Nu är det bara att fortsätta peppa inför nästa match!!

Fotboll äger just nu!!


JAAA!!!!!!!

VI VANN!!! Gud så härligt, vi  vann med 7 -0! En heldag med världens bästa lag och dessutom vinna, kan inte bli bättre!! Inte nog med det, vi fick spela på gräs. Älskar gräs!!

Bra jobbat tjejer, nu fortsätter vi se fram emot den här säsongen och fortsätta i samma stil så kommer vi gå långt! Det kommer bli hur roligt som helst då! Bara börja tagga för nästa match som är nästa helg! Utropstecken, utropstecken!!!



Nu sitter jag och lyssnar på musik medan jag väntar på att älsklingen ska komma. När han kommer blir det att se Twilight. Älskar den filmen, men faktiskt ännu mer böckerna! Ni som inte läst dom, GÖR DET!!


Bjuder på en låt jag lyssnar på just nu.


Fences - Paramore


Fredag 8 maj

Hejhej!

Ni kanske förstår att ni inte har missa så speciellt mkt i veckan eftersom jag mesta dels ägnat mig åt plugg. Däremot kan jag berätta lite om idag.

Dagen började med redovisning inför hela klassen. Alla skulle köra och det tog ca. 3 timmar. Vi slutade alltså halv tolv idag! Hur skönt var inte det? Men när jag kom hem hade jag bestämt mig för att göra läxor. Mindre kul!? De jag hann göra var att skriva klart en uppgift på kost&träningen, samt räkna lite matte. För sedan hade vi fotbollsträning kl 5. Träningen var ganska chill. För vi har match imorgon och skulle bara ta det lugnt idag. Vi tränade på hörnor och frisparkar inför matchen. Jag hoppas det kommer gå bra imorgon för jag är himla taggad på att krossa dom!

Vi ska möta Vindeln och vi har aldrig mött dem förut, så det blir spännande! Vi åker buss dit kl 12 och matchen är kl 4 vilket innebär att vi är hemma vid kl 8. Alltså, totalt är vi borta åtta timmar! Det är då längsta resan jag har gjort med laget och första gången vi får åka buss.

Som sagt jag är riktigt taggad och det kommer bli riktigt spännande!



Gooo, girls!!!!!!
BIF♥



Efter träningen kom Joel hit. Åh, vad jag har saknat honom! Han har ju varit borta i Vuoggatjålme med klass hela veckan. Så det var underbart att få träffa han igen! Jag får även träffa han imorgon kväll efter matchen. Då blir det mys och se Twilight! Så länge jag får vara med älsklingen kan ingenting bli bättre! Love u!

Godnight everybody!

Sorry!

Dålig uppdatering jag vet, sorry! Men ni kanske kan lista ut varför? Ah, just det.. massa plugg. Sånt är livet. Ni tror säkert jag pluggar konstant? Jag kan lova dig att det gör jag verkligen inte! Oftast när man ska göra läxor så börjar man göra massa annat före t.ex. spel och titta på bloggar osv. bara för att man inte orkar göra läxorna. Och det leder ju såklart till att jag får hur mkt som helst att göra typ på helgerna. Hur kul är det på en skala? 

En positiv grej är ju att jag har som skärpt till mig lite eller jag har bestämt mig att göra klart läxorna så fort som möjligt. Så jag sedan kan slappna av få fritid då, medan alla andra stressar enda in i slutet. Vilket jag annars alltid brukar vara med om. Verkligen inte hälsosamt, men  ändå lär jag mig aldrig!?

Men jag jobbar som sagt på det!!

Och där har ni anledningen till varför jag inte har bloggat och kommer att blogga så mkt, nu de sista veckorna som det är kvar massa plugg i skolan. Plus att när jag får tid över så vill jag givetvis träffa vänner, älsklingen och spela fotboll. Ni får helt enkelt stå ut med att det kommer vara så ett litet tag!  

Hade bra!

Planering av vårvandringen!

Nu är det inte länge kvar tills vi ska på vårvandring. Jag, Mia och Elise satt hemma hos mig och planerade den. Vad vi skulle packa för mat osv. Om det inte är länge kvar till vårvandringen så innebär det att det inte är långe kvar till Rhodos heller! Vi far den 27 maj! Längtar!!

Annars idag så har jag städat toan och mitt rum, samt gjot samhälls/svenskan och tränat lite på mitt tal. Det kan hända så att jag måste hålla det imorgon. Det är inte bra, för jag är verkligen inte redo! Därför känner jag paniken och kommer säkert öva hela natten och ändå kommer det gå sämst när jag väl står där. Åh va irriterad jag blir!




Förövrigt så saknar jag redan älsklingen jätte mke! Kom heem!! Nej, nu ska jag inte vara sån. Jag hoppas verkligen han har det jättebra där uppe i Vougga. Soligt väder osv. Men han får inte bli allt för brun. Då kanske jag inte har någon chans längre?  Eller jo, jag kommer bli sååå brun när jag far till Rhodos, hehe! (vi tävlar vem som är brunast när jag kommer hem från Rhodos). Alltså kommer jag att vinna!! Jippie!


Nej, nu måste jag ner och fortsätta öva på talet. Och för er som inte vet så ska jag berätta om Skellefteåsjukan för att jag har nyligen fått vetat att min morfar har det. Så då ville jag ta reda på vad det är för något och vad det innebär för honom osv. Önska mig lycka till vettja!?


Tillbaka!

Heej! Nu är jag tillbaka, delvis. Jag har fortfarande massa plugg framför mig. Men jag tänkte berätta lite kort om vad ni har missat.


• Jag kan börja med valborgs. Då var jag hos Tove
  med en massa trevligt folk.
• På fredagen hade jag träning sedan var sovde jag
  hos älsklingen.
• På lördagen åkte jag hem från Joel med moppen,
  där vid lunchtid. För att jobba med mitt tal.
  Sedan på kvällen var jag hos Amme där hon och
  Lova hade kalas med tårta och presenter.
• I söndags hade jag match mot Rönnskär och vi
  vann med 3-2.
  Och resten av söndagen satt jag många, många
  timmar och skrev på mitt tal. 
  Ända tills jag blev klar sent på kvällen. Riktigt jobbigt!
• Idag har jag varit på skolan, sedan övat på mitt
  tal hemma.


Ni ska bara veta hur min dag ser ut imorgon. Jag kan lova dig att det blir ett väldigt tufft schema!! Därför ska jag gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon när jag ska jobba stenhårt hela dagen. Önska mig lycka till!

Sov så gott!!

Ägnat åt min vän Hillevi!

Tjenare, hallå! Egentligen har jag blogguppehåll, men min vän Hillevi ville så gärna att jag skulle skriva ett inlägg om henne. Det blir inget långt men ska försöka skriva någonting snällt!



Hillevi är en riktigt ball brud som älskar att ha kul!
Hon är en av mina närmaste vänner och är en bra sådan!
Nu är hon, hennes syster och mamma påväg bort från kyliga Sverige,
för att fara till ett mycket varmt land, långt, långt bort.
Rhodos (Grekland) lets go!!
Det är FÖRSTA gången hon far utomlands!
Jag blir så glad för hennes skull och hoppas verkligen att
hon får det hur bra som helst!

Massa kramar från din vän Linn♥




RSS 2.0