view sourceprint?

Torsdag 30 Oktober

Vad händer idag? Jo, jag måste göra massa tråkiga saker, som t.ex. städa och göra massa läxor vi fått. Efter det har jag träning, vilket är mke roligar. Längtar! För jag har varit sjuk i 2 veckor! Sen får vi se vad som händer ikväll. Jag har inte hunnit prata med kompisarna än. Men förhoppningsvis blir det att vara med dem.



Nu ska jag gå och börja med läxorna...
Jag hoppas ni slipper läxor, som jag har, 
och får ha en bra dag istället!=)

Pusshej!

Tack älskling för igår!(L)

Jag tyckte det var jätte trevligt! Vi gick mest omkring på stan i Umeå, men det blev ändå inte så mke shopping. Jag är tyvärr den typen som inte brinner så speciellt mke för shopping. Men jag hittade en mysig, stickad kofta som jag faktiskt har letat efter och en senaps gul halsduk, plus tre par sockar, som pappa ska få på farsdag. På dem står det "Pappa är bäst".=) Sen besökte vi även en chokladbutik som är 90 år gammal. Där köpte vi praliner och 70% choklad med hallon & björnbärs smak. Det smakade vi på, när vi kom hem till mig och ordnade en liten myskväll med film och tända ljus. Vi såg inte så mke av filmen, för vi somnade ganska fort. Haha, man blir verkligen trött av att gå på stan en HEL dag!=)


Här har ni en hel rad med bilder från igår och sånt jag köpt:

            
              

Puss älskling, du är finast i världen!(L)

Umeå imorgon!!!!!!!!!!!!!!!

Som ni ser så ska jag till Umeå imorgon, med Älsklingen!! Vi tar bussen tidigt på morgonen. Sen när vi kommer fram blir det shopping, fika, äta god mat osv. Ja, vi kommer att ha trevligt iallafall!=) 




Seeya!

BodaBorg!

Jag säger bara oj, vilken härlig dag!=D Det började med att jag cyklade till Bureskolan för att hälsa på lärarna och se när tjejerna övade på musiken. Sen kring elva tiden tog jag bussen in till stan, mötte älsklingen och sen skulle vi även träffa Gustav, (han är från Surahammar).
Nu kommer vi till det roliga. Jag, Joel, Gurra och några av mina tjejkompisar skulle nämligen till BodaBorg! Eller det var inte lika kul att jag, Joel och Gurra skulle gå från stan ända till BodaBorg, medan tjejerna fick skjuts upp. Fast det kanske det var värt? Vi vann ju! 12 stämplar av 13! ;) Dessutom är det ju Halloween, så de var ju folk som gick runt och skrämde oss. Haha, liiiite lääskigt kanske det var!? Men jag hade det då trevligt ändå. Tack allihopa för en trevlig dag med alla spöken! ;D

Mitt lag:
Jag
Mia
Joel
Gurra


Andra laget:
Kajsa
Amanda
Petzon
Lisa
Pusshej!

Ny design!

Ja, nu har jag då gjort en ny design och en ny header!
Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om den?=)



Klicka på bilden för att den ska bli större.

Heejs!=)

BIF(L)

Tjeena!=)

Igår var jag på fotbollsavslutning med världens bästa lag!
                                   Bureå IF♥

   

 
De hade massa tävlingar och
körde bl.a. Brasiljansk fotboll ;)

Idag ska jag till Norrvalla och se Joels fotbollsmatch. Sen ska jag hem till han.
Jag kan ju även passa på att berätta om imorgon. Då ska jag bl.a. till tandläkaren och sedan ska jag ta den andra sprutan mot livmoderhalscanser. Där emellan ska jag troligtvis till Bureskolan och hälsa på! Det blir säkert kul, att få träffa lärararna osv.


Ha en bra dag!
TJING!

Hjärta!

Nu har det gått 3 underbara månader♥ med dig älskling!(L)
Jag älskar att få vara i din famn, din närhet. Älskar då du ler mot mig och är så söt. Och att du verkligen bryr dig om mig, betyder hur mke som helst. Jag är så glad att du är min!=D För mig är du den bästa som finns. Därför älskar jag dig, Joel Bohman(L)! :*



23/7 - 08♥
puss ;*

Steget in i Friluftsliv!

Jag har inte hunnit och inte kunnat blogga i veckan. Haft så mke läxor, och internet har varit trasigt. Men nu ska jag berätta lite vad som hänt i veckan.

Rubriken står för tisdagen. Vi har nämligen friluftsliv på förmiddagen i ungefär två timmar. Det var orgentering som gällde. Jag var med Ellen och Maja. Vi skulle gå/springa en skogsrunda som var 3 km, med 6 kontroller. Det gick bra ända fram till kontroll 3. Då hade Simon och Mattsson kommit ikapp oss. För vi fick nämligen problem att hitta fjärde kontrollen. Vi följdes då åt allihop och visste inte vars vi skulle. :S Men vi bestämde oss för att korsa en två meter bred bäck. Eller det var nästan inget vatten, men däremot lera! Vi hade tur och hittade en planka vi kunde gå över på. Simon och Mattson gick först och de fick sig över lätt som en plätt. Sen var det Ellens tur. Gissa vad som hände!? Jo, hon trampa såklart med ena foten i leran!:O HAhaha!=D Förlåt Ellen att jag skratta men det såg så himla kul ut! Hela foten och strumpan blev helt täckt i lera! Efter Ellen var det Majas tur. Hon fick sig över med hjälp av Mattson. Jag då? Jo jag skulle försöka hjälpa Maja, men då tappade jag balansen och trampar med BÅDA fötterna i leran!:O HAhaha! Man kan ju inget annat än att skratta!?=D Så vad säger ni, var inte det här steget in i friluftsliv, så undrar jag vad som kunde ha varit ett bättre exempel?;)

I onsdags tonade jag håret brunt för att få bort min utväxt. Sen så sovde Joel♥ över hos mig. Mys! I torsdags var det bara träning och ta det lugnt som gällde. Och igår var jag med vännerna, Mia, Hillevi, Kajsa och Petzon. Vi såg idol osv.

Idag - Lördag, ska jag bl.a. till min kusin Johanna och fira henne. Sen får vi se vad som händer, kanske vara med Joel. 
Nu måste jag gå och göra mig klar, för vi far om bara en timme!

Ha en bra dag allihopa!=D
Puss

                                                                                                 J.B♥                                                                            

Jag tippade rätt! ;)

Haallåsan! Har alla sovit gott? Det har iallafall jag. Jag har sovit hos älsklingen och sitter nu i hans säng framför datorn. Han har just farit iväg och ska dömma en match. Jag ska också fara dit och kolla men inte än. Därför passar jag på att blogga nu istället. För idag kommer jag nog inte riktigt hinna med det. Jag har en recension jag måste göra klart idag, plus en läxa vi fått i r&r. Vi ska typ kolla in olika gångsstilar.

Nu måste jag ju berätta om igår! Först åkte jag till edda för att se Joels match, men han blev dock skadad på uppvärmningen så jag fick inte se han spela. Efter den så åkte jag & Joel till hans pappas jobb för att lämna hans grejer och sen åt vi där. Sen var det bara att tagga inför hockyn! Skellefteå AIK - Modo 4 - 2. Hihi, jag och Joel tippade resultatet före. Han gissade 3-2 och jag gissade 4-2. Haha, vem är bäst!? ;)


Efter hockyn hade vi tänkt ta hockybussen tillbaka till S-hamn, men då var vi tvungna att betala 40 kr för bara en väg!? Det värsta var att några efter oss sa att biljetterna var slut och att de hade då fått åka gratis!? Men vi kan ha hört fel, men ändå, så surt! När vi kom hem till Joel skulle vi se fotbollen, Sverige - Portugal 0 - 0.Vi såg inte så mycket av matchen. För vi skulle laga mat osv. Matchen blev ju ändå tråkig när det inte blev några mål. Sen så har vi bara myst på resten av kvällen.


Tack älskling för en mkt trevlig dag igår!:*

Puss&kram
Linn


Igår :)

Ojoj, så nervös jag var hela dagen! Det började med att jag hade sovmorgon, mycket skönt! Men egentligen blev det inte så mycket sovmorgon. Jag var tvungen att plugga på matte provet och redovisningen. Som min skoldag bestod av?Fy så nervös jag var inför både matten och redovisningen! Men matten gick väl ändå hyffsat eftersom jag inte hade pluggat så mke, typ inget alls? Redovisningen var väl också okej, kunde varit bättre om man var mindre nervös.

Nu över till det roliga! Direkt efter skolan tog jag bussen in till stan och skulle möta älsklingen. Vi gick runt lite på stan och gick sedan till Dallas och åt. Sen så skulle vi till bion och se Patrik 1,5. Den var helt okej och rätt rolig, men jag hade förväntat mig att den skulle vara ännu roligare. Efter det så for vi hem till mig och myste♥ lite. Eftersom jag hade skola och han hade praktik dagen efter, så bestämde vi oss för att ta och sova. Dock så blev det inte så mke sömn för min del.. Hehe, Joel är söt när han sover. (A) ;* 


                                                          Ä l s k a r   d i g ! (L)
                                                                                                                                                                           

Fight for kisses ;)

 
En jätte rolig reklam ni bara måste se!
HAHAHA!! ;D

http://www.ffk-wilkinson.com/intl/ 
  

En vanlig Onsdag..

Onsdagar är lånnggaaaa dagar! Först har vi röst och rörelse, vilket är rätt så kul. De roliga är att vi alltid gör nya saker och får t.ex. prova på dans, teater, kroppsspråk osv. Jag brukar tänka, det är inte alla som får prova på sånt och lära sig om sånt här. Jag får alltså göra roliga saker medan de andra har språk, så jag är himla glad att jag inte valde språk.
Efter r&r har jag hål i 3 timmar!? Vad ska man göra då? Jo, man kan väl fördriva tiden med att antingen gå på stan eller så kan man göra bort läxor m.m. men hur kul är det på en skala ett till tio? Aja, man behöver iallafall inte göra lika mke läxor när man kommer hem?
Sen hade vi matte, klassråd och ett grupparbete på svenskan. Plötsligt hade klockan hunnit bli fem i fyra, vilket betyder att skoldagen är slut. När jag kom hem var det mat direkt och sen har jag inte hunnit så mke mer. Sitter här nu och ska försöka jobba lite med grupparbetet.

Åhh, gruvar mig för imorgon, min klass ska nämligen springa 2000 m. Och jag har då inte den bästa konditionen just nu. Men jag får göra mitt bästa och nå mer än det kan jag inte göra!

tjiing!

RSS 2.0