view sourceprint?

Happy Halloween!




Happy halloween allihopa! Kommer ni att fira halloween i helgen?
Själv så gör jag ingen stor grej av det. Utan jag kommer vara med
min älskling ikväll och sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Nu om en stund så ska vi iallafall se hockey på tv:n.

Heja Skellefteå AIK!! 


Tips till er som inte vet vad ni ska göra idag!

Nu är det så här att jag har väldigt mycket att göra. Både sånt dom måste göras och sånt som jag vill hinna med att göra här hemma. Därför tänkte jag göra en lista på alltihop.







♦ Ta bort kläder från mitt rum
♦ Torka trappen

♦ Rita på bilden (skolarbete)

♦ (Annat skolarbete?)

♦ Läsa bok (skolarbete)
♦ Övningsköra




♦ Blogga

♦ Göra ny bloggdesign

♦ Träna - styrke - löpning

♦ Gå igenom garderoben

♦ Måla naglarna

♦ Noppa ögonbrynen
♦ Fixa mig inför ikväll!

♦ M.m.


Som ni ser är det rätt mycket jag vill hinna med att göra. Tyvärr kommer jag nog inte hinna just allt idag, men det är ju bra att jag har något att göra istället för att sitta och lata framför tv:n iallfall. 


För er som inte vet vad de ska göra idag så kan ju det här vara några tips kanske?


Torsdag den 29 oktober!







btw. grattis till Natalie som fyllt 18 år idag!

Mina nya brillor!





T-shirts från Monki, plus skor!






Tänkte visa er vad jag köpte när jag var i Umeå i måndags. Det blev två stycken t-shirts från Monki och ett par skor från Wedins, samt trosor från Gina tricot. Det blev ju en slant, men det var det värt det! T.ex. dessa skor är jag supernöjd med! Först hade jag tänkt köpa uggs, men eftersom jag vill ha äkta så blir det för dyrt. Därför passade dessa skor perfekt in på min beskrivning. De är fodrade och blir då bra som vinterskor istället för uggs, de har klack och det gillas, sen så var det ett rimligt pris om man jämför med uggsen. Kanon helt enkelt!


Påväg till träningen!



Nu drar jag iväg på träning! Skriver mer när jag kommer
hem och har sett hockeyn klart på tv:n.
Ni får ha en trevlig kväll!





Min tisdag & onsdag i bilder!

Hejhej!

Nu hade jag tänkt göra ett till inlägg med bilder där jag visar vad jag gjort i stora drag under dagarna. Varför jag göra sådana här collage är för att jag tycker det är kul att göra dem, samt för att det ska bli roligare för er att läsa min blogg. Enda nackdelen med det är att det tar så himla lång tid. Därför är det inte så säkert att jag kommer att kunna göra sådant här så ofta, men jag ska försöka så gott jag kan!














Jag har alltså tillbringat dessa dagar med min älskling och vi har gjort
mycket skoj tillsammans! Man måste ju utnyttja varje dag nu när vi
har lov och varför inte då göra någonting man tycker är roligt!?
Självklart ska man göra det!



Sammanfatting i bilder!

Sorry för jättedålig uppdatering, men jag har ju mina anledningar. Nu tänkte jag köra en sammanfattning i bilder av vad jag har gjort sedan jag skrev senast. Jag börjar med fredagen, för på torsdagen hände inte så mycket. Låt bilderna tala!


















Visst har jag hunnit göra många roliga saker på lovet!?
Vad har ni gjort hittills?




Fixat bågar!

Igår var jag en snabb sväng på stan och bytte bl.a. mitt nya bälte till en mindre storlek. Jag har alltid oturen att jag har tagit en för stor storlek. Men den stora nyheten är att jag har nu bestämt mig för ett par glasögon som jag vill ha. Vi har beställt och dom kommer om en vecka! Så om en vecka kommer jag se jättebra! Jippie!


Dagens planer!

Godagens! Snart ska jag äta lunch och sen måste jag köra igång med allt jag ska hinna göra idag.




♦ Städa trappen
♦ Skriva klart om praktiken och sedan öva muntligt.
♦ Plugga på matten
♦ Skriva "Pedagogisk ledarskap" - upggiften
♦ Träning
♦ Fortsätta på PL-uppgiften eller läsa lite NkB
♦ m.m.


Ni får ha en trevlig söndag! Kram!

Sweet dreams!

Nu är jag jättetrött och mitt huvud dunkar. Jag tror det är dags att gå och lägga sig? Det är ju en dag imorgon också. Ville bara säga godnatt till alla er som sitter vakna än. Sovgott, så hörs vi imorgon! Puss!



Bilden på flickan är från google.se


Förlust för AIK.

Ikväll har jag sett Södertälje - Skellefteå AIK på tv. Så himla surt att AIK förlorade, 3-2 efter förlängning! Dom var ju mycket bättre i stort sätt hela matchen. Sen så slappnar de av i slutet och motståndarna kan göra mål. Man blir lite irriterad att de inte kan se till att vinna eftersom de spelar så bra hela matchen och istället åker dom på en förlust i slutminuten. Det suger verkligen och man blir bara besviken. Men,men det kan ju ha varit otur också? Dom får ta nya tag till nästa match och se till att vinna då istället! Jag tror ändå på er! 



                                                Skellefteå AIK i mitt hjärta!






Vinrött i höst!

Hej alla läsare, visst vill ni se vad jag köpte
på stan idag? Ja det är klart ni vill!






Jag är supernöjd med mina nya kläder och jag kan garantera att jag kommer använda
dem flitigt! Dom vinröda passar perfekt nu i höst och även till vintern. Bälte har jag letat
länge efter, så nu är jag helnöjd. Jag tycker det blir mycket snyggare när man använder
bälte och framhäver midjan, en mycket smart accessoar helt enkelt. Ett litet tips bara!
Vinröda leggings, Bikbok, tunika, Nr.One, svarta leggings, Bikbok, bälte, Nr.One.


Stan imorgon!

Imorgon bitti tar jag bussen till stan och med mig tar jag Adina min syster som ska hålla mig sällskap. Det var ett tag sen jag "storshoppade" och jag känner att det är dags nu. Har bl.a. slut smink som jag använder dagligen och det kan ju vara bra att köpa nytt då? Ja jag kommer alltså inhandla smink och sånt som rör det, samt ska jag försöka hitta några vinterskor, kanske uggs, men vi får se. Dessutom är jag i behov av nya jeans och utöver det vill jag även kolla på stickade koftor, tights, bälten och smycken.

Haha, som ni kanske märker så är det mycket jag vill ha. Men som tur är så är jag rätt sparsam och duktig på att hålla reda på min ekonomi och därför kommer jag nog inte kunna köpa allt det här som jag just sa att jag ville ha. Men vadå, man kan ju alltid drömma?




Jag vill ha dessa smycken, skor och kläder ovanför!



Idol - Michael Jackson!

Gokväll! Har suttit och sett idol nyligen. Många var riktigt bra ikväll och låtarna var speciellt bra! Jag gillar många av Michael Jacksons låtar. Han är verkligen grym! Sen så kan jag ju berätta att jag tycker Tove, Erik, Mariette, Erika och Reza är topp 5 för mig! De har bäst sångröster med många bra kvalitéer och de är väldigt unika!






Vilka är era favoriter i idol?



Banan-blåbär-mandarin-smoothie!





Jag gjorde en sån här till mellanmål idag.
Den är rätt enkel att göra så därför tänkte jag tipsa er!


                Recept (2 glas):
1 banan
    1 mandarin
         en näve blåbär
            1 dl vaniljyoghurt
          en skvätt mjölk
                    *1 ägg om man vill ha den
                              lite pösigare och mer protein i.
 


Sista paktikdagen!



Fredag idag och det var min sista praktikdag. Lektionen vi ledde gick bra och det var intressant att höra deras olika värderingar och åsikter. Sen så tyckte lärarna att jag skött mig bra och tackade så mycket. En av dem ville till och med att jag skulle komma tillbaka och hjälpa till någon fler gång. Det var ju väldigt positivt och snällt sagt!




Annars har det inte hänt så jättemycket idag. Åt grillat till middag och snart ska jag se Idol med familjen. Mys. Saknar älsklingen förövrigt. Han har varit sjuk och haft feber hela veckan, stackarn. Hoppas han blir frisk snart så jag får träffa honom!


Fjärde praktikdagen!




Idag var fjärde och näst sista dagen. Känns både bra och dåligt. Det dåliga är att man måste tillbaka till skolan igen och det som är bra är att jag tyckte det gott och väl räckte med en vecka. Annars hade det nog blivit långtråkigt eftersom man inte gör så mycket. Jag vill att det ska hända mer, men jag är inte missnöjd med praktiken om ni trodde det. Nej, jag har lärt mig massor med bra saker och det är alltid nyttigt att prova på något nytt! Lite om imorgon då; då ska jag och Pär.A leda en lektion tillsammans och det tror jag kommer att bli riktigt kul, speciellt att få höra barnens åsikter!




Kom nyss hem från jobbet. Eller jag stannade en timme hos farmor och såg "mammas pojkar". Haha, lika patitiskt som förra gången, men det är underhållande! Nu ska jag ta och gå i säng så jag orkar med morgondagens lektioner.

Godnatt! Sweet dreams!!♥


Mattekväll!



Ikväll blir det en mattekväll med Mia. Vi har prov nästa fredag och vi behöver verkligen träna,
iallafall jag. Så förhoppningsvis kan Mia hjälpa mig lite, men ska jag
vara ärliga så tror jag vi är lika "lost" båda två, haha!


Fram tills Mia kommer så ska jag göra annan läxa.
Så vi hörs sen! Seya!




Tredje praktikdagen!


Tjena! Idag har det inte hänt så mycket. Förutom att jag och Pär.A har börjat planera lektionen vi ska hålla i. Först ville Inge  att vi skulle hålla en genomgång av eyptien, men nja det kändes inte så lockande. Minns ju ingenting!? Men sen så kom jag och Pär fram till att vi ville köra lite mer lekar/värderingsövningar, för de går ju ändå i sexan och orkar nog inte lyssna på när vi pratar om egyptien.

♦ Det första vi ska göra är "vem jag skulle ta med mig från en bussolycka". Då finns det flera alternativ på olika personer med olika egenskaper. Så deras uppgift blir då att välja vilka de skulle rädda och vilka de ska lämna kvar, men de måste ju såklart motivera varför de gör som de gör.

♦ Sen ska vi köra den här "vad man vill ta med sig till en öde ö". man sitter i en ring och säger vad man vill ta med sig. Men grejen är att det finns ett speciellt mönster/regel som de ska komma på under tiden. Mönstret är då att man ska säga en sak som börjar på samma färg som du har på din tröja. Ex. om jag har en blå tröja får jag bara säga: "jag vill ta med mig en boll", jag tar med mig en bil" osvosv. Så kör man tills alla har listat ut det.




♦ Vi kommer nog också köra det där då man ska gå och ställa sig i olika hörn för att det är olika alternativ på en fråga. och sedan berätta varför de tyckte just så.

Temat/ämnet/syftet med denna lektion kommer vara att vi ska lära dem att vi alla är unika och är olika duktiga på olika saker och att vi är alla lika värda oavsett vem man är eller var man kommer ifrån. Vi vill få dem att inte kränka andra, utan istället få dem att ha förståelse för andra.


Jag tror det kan bli intressant och se hur de kommer att motivera sina åsikter!

 


Andra praktikdagen!



Idag var min andra praktikdag och den var faktiskt mycket händelserik. Som på So lektionen med några sjuor. De skulle göra rollspel och ämnet var brott-förundersökning-rättegång. Alltså de ska göra en pjäs av det. Haha, jag satt inne i klassrummet och lyssnade på en grupp som försökte komma på idéer om hur deras brott skulle gå till. HAHAHA!! Jag höll nästan på att dö av skratt inombords (var tvungen att hålla tillbaka väldigt mycket för att dom inte skulle tro att jag var knäpp?).

Det enda jag kan säga är, vars får dom alla idéer ifrån? Haha, förstår att ni inte fattar något, men ni skulle ha  varit där! Det jag har lärt mig idag är att oftast är barn väldigt jobbiga, men ibland är dom bara för charmiga och får en massa underliga idéer och tankar. Det är som så härligt att höra deras beskrivningar för de är verkligen inte så som man själv hade tänkt sig. HAha, ja de får en verkligen att le!



Grattis till körkortet älskling!


Idag var en väldigt speciell dag för min älskling.
Tidigt imorse så hade han uppkörning och det gick superbra!
Så nu har älsklingen äntligen tagit körkortet. Grattis till honom!



När jag kom hem från praktiken idag så ser jag att det står en mycket bekant bil på vår infart. Jag förmodade direkt vem det var och rusade in för att krama och gratta älsklingen. Det riktigt lyste om ögonen på honom för att han var så glad. Sedan frågade han mig om jag ville ut på en rundtur och sedan äta på resturang för att fira. Jivetviss säger jag ja! Isac fick också följa med en sväng. Och just vid korsningen till våran gata så möter vi min mamma och pappa. Lite chockade de blev, när de såg jag och Joel i bilen. Haha, det var en upplevelse! Sen tror jag vi for runt överallt i Bureå och till och med upp på Bureberget. Efter det så firade vi med god mat. Naw, så mysigt det var! Tack älskling!

Än en gång, ett STORT grattis till min älskling!



Ikväll har jag också hunnit vara på Core. Shit va otränad jag är just nu. Har typ inte tränat ordentligt på ungefär en månad. Jag har ju varit sjuk till och från hela tiden, samt massa plugg. Men nu, om jag känner mig piggare i veckan, ja då ska jag ut och springa!



Första praktikdagen!


Hejsan! Idag var min första praktikdag. Den var helt okej och rätt intressant, dock blev det lite drygt ibland då man inte hade något att göra. Men vi ser ju, det kan bli mer att göra sen, som t.ex. på fredag ska jag och Pär få hålla i en SO lektion med en sexa och då har vi fått fria händer och får hitta på precis vad som helst med dem. HAha, tror det kan bli kul!

 


Praktik imorgon!

Förlåt, att jag inte har skrivit i dag heller! Inte bra Linn!? Aja, kan ju iallafall säga att jag lever. och egentligen har jag inte gjort så mycket idag. Först var jag med älsklingen i morse och sen när han for iväg på match så satte jag mig ner med NkB och gjorde några frågor, samtidigt som jag såg på tv. Såg bland annat "mammas pojkar". Så patetiskt program, bara bimbostjejer? Och ikväll har jag skrivit och gjort klart engelskan. Kände en stor lättnad från mina axlar. 




Vad händer i morgon då? Jo då ska jag iväg på praktik!! Jag ska vara hos Pär och Inge på högstadiet på bureskolan. Tror det blir himla nice! Ni kankse undrar varför jag vill vara på högstadiet och just på bureskolan? För det först så bor jag väldigt nära och jag orkade inte ha praktik i stan så att jag måste åka buss.
För det andra så ville jag prova på ledarskap eftersom jag går en sån linje, men då har jag ju varit på dagis och förskolan redan, och där vill jag absolut inte vara igen. Blev rätt less på småbarnen, därför tror jag det kan bli bättre med lite äldre barn (som nästan är lika gamla som jag?). Sen så får jag ju vara med världens bästa lärare också! Det här kommer nog bli kul tror jag!


Seya! Nu ska jag gå och sova så jag
orkar med ungdomarna imorgon!
Godnatt!


Rösta på mig!?

Hejhej! Var ett bra tag sen jag skrev här och jag har haft lite ångest över det. Men tyvärr kan jag inte uppdatera nått idag för jag är upptagen. Jag, Joel och min familj ska till grannarna och äta middag m.m. Imorgon lovar jag att jag ska uppdatera massor. Så håll utkik!

Sen så tänkte jag bara berätta om att jag är med i en "veckans blogg tävling" på Sissis blogg. Så om ni gillar min blogg så kan ni vara snälla och rösta på mig!? Kan till och med fixa en länkning åt er! Tack på förhand!




Klicka HÄR för att rösta på mig! Jag är nr 2.



RSS 2.0