view sourceprint?

Måste vara världsrekord i snöfall på kortast tid!

Södra Sverige pratar om snökaos. Då skulle de sett hur det ser ut här uppe i Norrland. Helt allvarligt, det måste vara världsrekord i snöfall på kortast tid, iallafall här där jag bor. I stan (två mil norrut och lite inåt) har dom hälften så lite snö som oss. I Bureå snöar det HELA tiden, men inte i Skellefteå? Sen i torsdags har det snöat konstant och när vägarna är helt igensnöade och det ligger ca 3 dm snö på vägen börjar man ju undra vars plogbilen håller hus? Det är ju jättekul att man måste plumsa i snö enda upp till knäna? Nej, nej jag klagar inte, tycker bara det är kul, speciellt att dem i södra sverige klagar bara över typ 1 dm.

Imorse kom de äntligen och plogade. 2 meter plogkanter och inget ovanligt alls. Precis som det ska va! Jag var bara tvungen att fota så ni kan få se hur mycket snö vi har, samt hur vädret ser ut. Sen var jag borta idag och när jag kom hem ikväll ser jag att det kommit ytterligare 2 dm. Så jag fotade igen för att visa er skillnaden. Nu är det minst 1 m snö på gården. 

Så ni som bor i södra sverige, sluta klaga över era 1 dm snö. Det är ju INGENTING!?

Jag själv tycker bara det är en fantastisk upplevelse att få se så här mycket snö falla just där jag bor. Kommer verkligen bli ett minne för livet! Däremot börjar jag undra om detta kan vara ett tecken på att istiden är påväg+ Den som lever får se...















Julklappstips!




Some pictures I haven't show








Dessa bilder tog jag när jag var i Ekträsk i slutet av augusti. Faktiskt riktigt nöjd
över dessa foton! Som ni märker så är det ganska fin naturlandskap där
borta och motiven går att variera väldigt mycket.


Kladdiga Cookies!

I söndags bakade jag och älsklingen choklad cookies. Dom vart riktigt goda
och smakade extra bra med ett glas mjölk till.












Harry Potter på bio ikväll!

Nu snart drar jag och älsklingen iväg på bio. Vi ska se Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag har hört av dem som sett den att den var riktigt bra, men att den samtidigt var ännu läskigare denna gång. Blir spännande och jag hoppas själv att den är riktigt bra!





Senaste inköpen!



Leggings (Ginatricot, 249 kr)
Inomhusskor (Stadium, 499 kr)
Kjol (Ginatricot, 99 kr)


Stor diamantklack eller vad?







Farsdag!




Vi gav honom en present (innehållande kalsonger). Vi baka kladdkaka i
formar och överraskade honom. Dessutom gjorde vi en väldigt fin
teckning där det stod "Världens bästa pappa!"


Har ni firat eran pappa, hur isåfall?


Work time!

Haft fullt upp hela helgen!


I fredags var jag på stan efter skolan och då köpte jag nya inomhusskor, farsdagspresent, en kjol och ett par leggings (visar bilder sen). Sen på kvällen såg jag idol men Älsklingen.




Lördag jobba jag 6.45-14.30. När jag kom hem tog jag en powernap, sen blev det att städa mitt rum och trappan hela kvällen för att sedan göra en till tidig kväll.


Idag (söndag) jobba jag också kl. 6.45-14.30. Nu ska jag äta, sen plugga och efter det blir det träning och senare ikväll ska vi fira pappas farsdag med present och någon god kladdkaka tror jag. Sen får vi se hur trött jag är, om jag orkar plugga mer?


Håll utkik, bilder på mina inköp kommer snart!


Världens bästa vänner!

Visar några bilder jag inte har visat än. Nämligen bilder från i sommras när jag hade en trevlig kväll med mina vänner. Vi spela kubb, körde fusk & smyg i lekparken, gjorde blåbärspaj m.m. När jag ser på bilderna väcks minnen till liv och jag längtar massor tillbaka till sommaren! Låt denna vinter gå fort så det blir sommar snart igen..













Powerwalk i snöstorm, sen bastu!

Gokväll! Haft en jätteskön dag idag. Ledig från skolan vilket innebär att jag har tagit tillvara på denna ledighet. Eftersom jag knappt hann vara ledig och ta det lugnt på lovet så passade jag på nu istället. Så idag har jag bloggat en del, pluggat lite matte eftersom jag har prov imorgon. Sen har jag varit ute med Thea på en powerwalk i snöstormen. Och när jag kom hem så satte jag mig i bastun och bara njöt av lugnet. Nu känner jag mig helt återhämtad och utvilad. Redo att ta itu med morgondagens uppgifter!

Nu ska jag skriva utvärderingen på PA-bloggen, sen kanske jag hinner med någon liten läxa till, annars går jag och lägger mig. Hoppas ni också har haft en bra dag och sen får ni sova så gott!




Bild från förra vintern. Undra hur mycket snö det kommer i år?


"Girl freaking out because she can't sing"



En tjej som flippar ur när hon inte klarar av att sjunga.
Haha, sjukaste jag sett! Ni måste se den!



Bloggtips!

Här kommer ett bloggtips! Är du intresserad av idrott eller kanske vill få tips på aktiviteter man kan hålla på med? Du kanske är sugen att prova på något nytt, men vet inte riktigt vad? Då har jag ett ett bloggtips och det är nämligen jag och min väns projektblogg.-> justanothertrainingblog.blogg.se

Vi provar på olika aktiviteter för att ta reda på vad vi vill hålla på med senare i livet när vi båda har lagt av med fotbollen. Där kan du läsa om aktiviteterna ex. vad som är roligt, bra/dåligt med den osv.

Är du nyfiken så tycker jag att du ska KLICKA PÅ BILDEN HÄR NEDANFÖR!





Höstens snyggaste jacka?






Tröja från Monki



Var ju i Umeå i fredags med älsklingen. Jag hade tänkt shoppa massor, men det här var
det enda jag hitta. En grå mysig tröja från Monki. Jag är iallafall nöjd med den!


3/8 DAG 2 - bildbomb från när vi var i Fällfors med husvagn













2/8 DAG 1 - Bildbomb från när vi var med husvagn i Fällfors





























Fredag den 5/11 - En heldag i Umeå med älsklingen!










Heeej igen!!

Nu är jag nästan tillbaka, beror bara på er! Jag ska börja blogga igen, men då får ni ha översikt att jag inte kommer att kunna blogga varje dag precis och ibland kan det ta en vecka. Men ni vet ju varför ->skola, jobb, träning, kompisar och älsklingen går före bloggen. Det är nästan så att mitt liv är så fullproppat att jag egentligen inte har tid alls att hinna blogga. Frågan är då varför jag bloggar iallafall? Jo för att jag tycker det är så kul att få inspirera er och visa bilder, samt att det blir som en dagbok för mig.

Men nu behöver jag er hjälp och om ni inte säger nått så blir det ingen blogging på ett bra tag till. Ja vill veta vad ni vill läsa. Vill ni veta allt jag gjort sen ja jag vet inte hur långt tillbaka, eller vill ni bara veta vad jag gjort under lovet, eller ingenting alls och att jag istället börjar om på nytt?





RSS 2.0