view sourceprint?

Min Midsommar!

Min midsommar vart helt okej. Hade inte planerat skärskilt mycket, men det blev bra endå! Jag och Joel grillade och det blev jättegott! Sedan doppade vi jordgubbar i choklad och åt det med glass till. Mums! Sedan körde vi förbi petz en sväng, men vände lika snabbt. Eller rättare sagt, vi skjutsade några till Sjöbotten.

När vi kom tillbaka till petz så bestämde vi oss för att dra till Btk och hälsa på Thea och co. Det var jag, joel, mia, natalie och nicklas som for. Det var spännande och hitta dit och trevligt att vara där. Mycket fint ställe! Sen blev det att fara hem för att sova eftersom jag skulle upp tidigt och jobba dan efter.

Tack alla ni, för en trevlig kväll!Bjuder på bilderna!
Hade tyvärr inte kameran med mig under kvällen.Midsommar!
Idag är det Midsommar! Har jobbat förmiddag och nu har jag och älsklingen nyss ätit jättegod mat.
Vi grillade! Om en stund ska vi doppa jordgubbar i choklad och äta det
till glass. Sedan ska vi fara iväg och träffar vänner.

Vill bara önska er en trevlig midsommar!23 månader!<3Igår den 23 Juni firade jag och älsklingen 23 månader tillsammans. Det gjorde vi genom
 att äta lunch tsm på Tatung och sedan vara med varandra på kvällen. ÄLSKAR DIG!♥My favourite heels!Älskar dessa skor! Jag använde dem under skolavslutningen.
Fick skavsår på tån, men snygg var man i dem iallafall!


Linn 18 år!

Lite bilder från min 18-årsdag!

Nu har jag tagit körkortet!!

Fredag 11 juni - Min skolavslutning & älsklingen har tagit studenten!

I fredags var det skolavslutning och nu har mitt sista sommarlov börjat. Dagen började med att vi fikade med klassen och våra mentorer sedan gick vi in i aulan och där skedde avslutningen. Direkt när vi fick sluta så skyndade jag, Mia & Ingela iväg till landskyrkan och för att gratta våra kära vänner som nu har tagit studenten. Efter vi hade grattat dem så skjutsade Mia mig till St olofs kyrkan ( typ på andra sidan av stan) där jag skulle fira älsklingen som också nu har tagit studenten.

Vid det här läget så var mina fötter helt förstörda, eller jag hade fått skavsår på lilltån och fötterna var alldeles ömma. Men jag fick lyckligtvis låna ett par platta skor av Joels mamma. Efter att ha sett alla studenter åka iväg på flaken så började vi traska in mot staden till torget. Där fanns en scen som alla studenter fick gå upp på och sjunga eller göra vad de ville. Måste bara säga att det var sjukt mycket folk i staden hela dagen. 

Efter älsklingen hade varit upp på scenen så åkte vi hem till honom. Där bjöd de på tacogratäng och gofika. Efter detta firande så begav jag mig hemåt för att sedan åka vidare in till stan igen. Där resten av kvällen bjöd på klassfest med brännboll, dans och mingel! Mycket trevlig dag må jag säga!   
Linn tipsar - gott Mellanmål!
Skala och skär apelsinen i mindre bitar,
sedan finhackar du din favoritchoklad över apelsinen,
(jag använde mig utav vanlig blockchoklad).
Bus enkelt, snabbt och gott på samma gång!
Enyoj!Rött te & mörk choklad!

Just nu sitter jag och smuttar på det röda te:et som jag bl.a fick av min älskling i födelsedagspresent och sen har jag mörk choklad som tilltugg. Gottgott!

Hej och hå, va tiden går fort och så mycket man har gjort! Ni vet, den vanliga ursäkten varför jag inte har bloggat (inte haft tid). Men nu har det värsta passerat och jag känner att jag kan börja ta tag i bloggen igen och försöka uppdatera er så gott jag kan. Ni kommer till och med få se bilder enda från sportlovet och framåt! De ni!
Wiie, äntligen 18 år!!
Oseriöst bildspel på mig & min syster!Linn tipsar!
Mitt tips till er är att börja plugga i tid!


Nog för att det är lite sent nu, men det kan ju vara bra att tänka på det sen när skolan börjar
om igen till hösten. Anledning till varför jag säger detta är för att jag själv hade det som mål,
alltså att börja med läxorna i tid och det jag vill säga är att det har lönat sig väldigt bra!
Givietvis finns det både för- och nackdelar, t.ex. att det är jobbigt, tråkigt, man hinner
inte göra någonting annat osv. Men det viktiga är då att tänka på det positiva, vilket
är att det oftast, nästan alltid blir bra resultat och du kan vara stolt över dig själv efteråt.
Dessutom behöver du inte stressa och få panik som man kan få om man börjar plugga för sent.
Stress är verkligen inte bra för hälsan, vilket jag själv vet mycket väl. 


Summer outfit!

Hallelujah!

 

RSS 2.0