view sourceprint?

Vitbergsdagen med SPFL2:orna

Idag har alltså jag och min klass haft en så kallad vitbergsdag med FL2:orna. Dagen började med att vi körde några lekar (både med och utan längdskidor) nere i slalombacken. Sedan åkte vi iväg i tre grupper uppför vitberget. Det var typ uppför hela tiden!? När vi nästan var uppe stannade vi av och körde en till lek. Sedan åkte vi vidare till en väldigt brant nedförsbacke och då stod några FL2:or där och skulle ta kort och filmade oss, som de även gjorde resten av dagen. När vi åkt ner där så kom vi fram till ett jätte mysigt ställe. Det var som en stor grillstuga och massa ytor för lekar.

Vi hann göra allt från skidteknik, sopsäckåkning och löpa uppför backen, tipsrunda, skidskytte (åka runt några träd för att sedan kasta ner några colaburkar) osv. Faktiskt riktigt kul, men jobbigt! När vi skulle åka tillbaka så var det bestämt att vi skulle åka nedför slalombacken. Wihoo! Jao, det var inte det lättaste. Man var ju tvungen att köra störtlopp för annars ramlar man, men då fanns det ju ett annat problem. Det var klibbsnö och det gjorde så att man sög som fast hela tiden. Väldigt obehagligt och man höll på att ramla iallafall! Meen, jag klarade mig! Nog för att jag ramlat tidigare under dagen. Men jag kan nog lova att ALLA har nog ramlat minst en gång idag!

Sumering om dagen. Enligt mig så var dagen riktigt rolig, trots klibbsnö, bakhalt, många uppförsbackar osv. Men det som gjorde dagen minnesvärd och rolig var ju alla lekar/tävlingar, åka nedför vitbergsbacken, hade kul med klassen m.m. och det bästa av allt måste ändå vara vädret! Strålande sol, som gjorde att man stektes, och se alla bli så glada över att det är så bra väder!

Man kan ju inget än tacka alla FL2:or, klassen och det fina vädret för en bra dag tillsammans på vitberget! Tack, tack!Jag hann inte ta så många kort, hade ju fullt upp! Men FL2:orna tog ju massa kort idag.
Så jag får väl hoppas att man kan få tag på dem sen.


Kalender

Heej allihopa! Tänkte snabbt berätta vad jag gjort idag. Inte så mkt egentligen. Vaknade, for och lämna kakorna, läste twilight, sov en stund till och gick sedan upp och åt frunch. Efter det satt jag mest vid datorn och skrev även klart mitt cv. Där vid åtta tiden for jag och pappa ut för att övningsköra. Det gick väl hyffsat bra för att inte ha kört på väldigt länge, plus att det inte var plogat. Så det var väl typ 1 dm snö på vägarna? Funka. När vi kom hem satte jag mig farmför datorn igen. Lat eller vad? Okej jag är sjuk, orkar inte göra så mke vettigt då. Men på datorn gjorde jag omslag till min kalender. Jag tyckte den såg så tråkig ut och då har ju jag en sån där som man kan man göra sig en egen fram- och baksida. Här nedanför har ni resultatet. Ja, jag ahr faktiskt tagit min header som framsida och på baksidan har jag ett foto på jag och Joel, till och med samma foto som är på framsidan fast mkt större. Vad tycks, blev det fint?

Kram Linn♥Baka kaka!

Igår kväll var det Earth Hour. Den spenderade jag hos mina grannar. Jag och min familj gick över till grannarna för att spela spel och umgås. Vi hade tänt massa ljus så det blev riktigt mysigt. Det ända som saknades var älsklingen.<3 Men nu har han kommit hem och vi får träffas imorgon. Längtaaar!!

Tidigare under dagen hade ju jag tänkt hinna med ganska mkt. Om jag gjorde det? Nej! Jag tog det bara lugnt osv. Det enda jag gjorde var typ att baka sockerkaka med chokladbitar i, som var till fotbollen. 


Här bjuder jag på en smarrig bild av kakorna jag bakade.

Earth Hour – släck för en ljusare framtid

" EARTH HOUR: Ikväll släcker Sverige och världen ljuset kl 20.30-21.30


Ikväll klockan 20.30 lokal tid släcker närmare en miljard människor över hela jorden ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."


Kom igen! Ta och va med du också och visa att du bryr dig om miljön!
Läs mer
här!


Släck alla lampor i ditt hus så att alla kan se att du är med i Earth Hour.

Lite å göra!

Tänkte skriva en sån här "Att göra idag lista":

• Städa mitt rum
• Baka till fotbollen, (någon som har ett bra förslag på vad jag kan baka?)
• Skriva CV
• Övningsköra med pappa
• Tror jag ska ta det lugnt på kvällen. För jag har blivit jätte förskyld, igen.
• Kanske se tv eller läsa twilight?

Kanske skriver något inlägg ikväll. Ni får väl hålla utkik? Hade!


Vill att min garderob ska se ut så här efteråt.

Fredagen den 27 mars

Lite om vad jag gjorde igår. På morgonen hade vi kommunikation och då fick vi en och en halv timme på oss att skriva klart uppgiften. Jag blev klar efter en timme, men tyvärr blev jag inte helt nöjd med den. Aja, det är inte hela världen precis. Skönt att man gjort bort det iallafall. Sen var det ganksa god mat till lunch, tickamasala och ris. Efter lunchen hade vi samhälls och då jobbade vi med alla frågor vi ska svara på (hemtenta, om demokrati och politik). Där vid ett fick vi gå till Aulan och se estetarnas dansföreställning. Dom var riktigt duktig! Så jag slutade vid två, också väldigt skönt!

När jag kom hem väntade jag på mamma för att hon skulle tona mitt hår. Vi hade precis en timme på oss att göra det. För sen for jag, pappa och Isac iväg på hockey. Vi såg Skellefteå AIK J18 spela sin första SM final match. Träffade många jag kände där, bl.a. Elise, Eve, Emma och Marica osv. Trevligt vare! Men matchen slutade däremot inte lika trevligt. Det blev förlängning och efter 38 sekunder gör Solna AIK 3 - 2. Men, jag tycker SAIK såg lite bättre ut och dom borde ha en chans att vinna nu de två matcherna som väntar i Stockholm.

Lite bilder från hockeyn igår. Bilderna kommer från Elise blogg.
Ja, det var typ allt jag gjorde igår. Pusshej!Sen så vill jag bara säga att jag
saknar älsklingen jätte mkt just nu!
Kom hem!♥

"Var en god lyssnare!"

Dagen har väl inte varit den bästa för min del. För det första så har jag blivit förskyld, eller jag har väldigt ont i halsen och för det andra så har jag kommunikations uppgift som ska in imorgon och jag är inte klar än. Det betyder att jag måste sitta med den resten av kvällen!? Men jag får skylla mig själv. Nej nu ska jag inte börja med några bortförklaringar, utan sätta igång och börja jobba istället.

Kommunikations uppgiften handlar om traumatiska kriser t.ex. personer som varit med om en naturkatastrof, olycka, missfall, förlorat någon anhörig osv. Vi har fått ta ut en artikel om en sån här kris och sen ska vi besvara frågor om i vilka faser personerna befinner sig i, chockfasen, reaktionsfasen, bearbetningsfasen och nutidsfasen. Det är riktigt rörande att läsa vad de varit med om och sen berättar de så detajerat exakt vad som hände. Sen så har vi fått lära oss hur man bemöter personer som varit med om något sådant. Det här är verkligen jätte bra att få lära sig. Eftersom det är ganska vanligt att någonting av detta händer alla någon gång? Eller vad tror ni?


Hozan var med i discoteksbranden i Götebotg för drygt 10 år sedan
och hon berättar i artikeln hur det gick till och hur det gick för henne.
Här kan ni läsa artikeln --> Klicka här!Sådana dagar behövs ibland!

Heej allihopa! Haft en bra dag? Hitills har jag haft det. Och då syftar jag mest på att vi fick sluta tidigare idag. Tio över två bussen istället för kvart över fyra. Hur skönt är inte det? Men har jag gjort någonting vettigt när jag kommit hem? Svaret måste nog bli nej. Så jag får ta tag i det och hinna göra lite läxor innan jag far på träningen. Vi har styrketräning med simmarna och det känns faktiskt i kroppen efteråt.


Läxor var det! Hade bra!Långfärdsskridskor!

Idag, på frilufts var vi i Kågefjärden och åkte långfärdsskridskor, eller de flesta åkte vanlia skridskor, men hade stavar. Det gick faktiskt väldigt fort med stavar och blev då mke roligare! Ett plus var även att det var jätte bra väder och gott fika!
Här kommer lite bilder från dagen.


8 månader!<3

Måndag den 23 Mars 2009.

Jag och älsklingen firade 8 månader igår!
Helt otroligt va mkt jag älskar dig!
Du är det bästa jag vet och jag blir så glad
varje gång jag tänker på att du och jag tillsammans blir vi!
Puss på min, bara min Joel Bohman!♥
230708


Efter min jobbig löpträning där vi körde intervaller och jag fick kramp i främre vadmuskeln. Så skynade jag mig hem, duschade, packade och gjorde en lite överraskning till Joel. Synd att jag inte hann ta kort på den, men jag hade iallafall lagt i hans favoritkakor och några gelehallon i en plastpåse. Sedan blåst upp den så den blir som en boll. Och utanpå den hade jag rosa karamellpapper och knytte med ett vitt presentsnöre, och skrev ett litet kort. Riktigt fint tycker jag det blev och älsklingen blev som tur var glad. När jag kom hem till han på kvällen så hann vi bara se lite hockey och fika, för att sedan gå och sova. Men jag är nöjd så länge jag bara får vara med älsklingen! Puss!
Monday!

Måndag - Var en rolig dag faktiskt! Brukar oftast vara det eftersom jag alltid har sovmorgon då. Men första lektionen hade vi R&R, men då skulle vi få gå på någon slags teater/slagverks framträdande. De spelade iallafall masa trummor och var hur duktiga som helst, plus att de var komiska också. Så där satt vi bara våran R&R klass helt själva och skrattade åt dem. Haha!
Sen så är jag väldigt tacksam över att min morfar kunde skjutsa mig från Nordannå tillbaka till skolan. Tack, tack! Efter luchen var det då dags för matte provet jag gick och gruvade mig för. Puh!! Det gick typ bra. Tack och lov! Sen hade vi kost & träning. Då skulle vi sitta och diskutera om självkänsla och självförtroende.

Ex. du sitter i ett rum och känner dig smart, rolig och snygg, men så kommer en annan person in i rummet som verkar mkt smartare, roligare och snyggare än dig. Du blir då direkt mkt tystare och säger inte så mkt. Frågan är då, varför blir det så här? Och vad kan man göra åt det?
Min åsikt - Jag tror garanterat att det handlar om självkänslan och att man inte tror att man duger som man är. Folk jämför sig med andra allt för ofta tycker jag.  Vad ska man göra åt det? Ja, alla har nog sina egna tankar och tips på vad man borde göra, och det finns nog inge rätt eller fel. Jag tror iallafall att man ska tänka tankar som "jag duger som jag är!". Och tänka sådana liknande tankar.
Dålig uppdatering!

Sorry, för dålig uppdatering! Men jag har ju såklart mina förklaringar. Jag har helt enkelt inte orkat och inte haft tid. Jag har gjort massa saker, både roliga och mindre roliga. Jag skrev ju att jag tänkte plugga mkt i helgen som varit, t.ex. matte. Gissa om jag gjort det? Nja, verkligen inte mkt. Kollade kanske på det en gång på söndagen? Men inte gjorde det någonting. Matteprovet jag gjorde i måndags gick ändå hyffsat bra! Jag kände mig iallafall nöjd och hoppas verkligen inte att jag gjort några slarv fel.

Vad har jag annars gjort i helgen? Jo, i lördags hade vi match mot Rönnskär och det blev 1-1. Kan ju påpeka att vi borde vunnit, så bra som vi spelade i början av första! Bra jobbat tjejer! Efter matchen for jag hem och städade samtidigt som jag såg på hockeyn. På kvällen kom Joel och grannarna. Vi åt pizza och hade det trevligt.


Söndagen - Vi gick och uppvaktade Adina som fyllde fjortis (14 år)! Grattis till henne! Hon fick kläder och hörlurar av mamma och pappa, av mig och Joel fick hon chokladpraliner, och av kusinerna och mormor, morfar och farmor fick hon också kläder, godis och pengar. Fina presenter tycker jag! Nog pratat om henne, åter till mig, hehe! På kvällen hade jag fotbollsträning på Guldvallen och det var helt okej.tjing!♥


Barn är verkligen härliga! Hehe!;)En tung dag för en farRiktigt tufft, men tänk positivt!

Heej allihopa! Det blir dålig uppdatering den här veckan också
pga väldigt mkt plugg. Här får ni se ett schema över min veckan.

Måndag 
> Skola
> löpträning
> skriva klart novellen
> såg hockeyn.

Tisdag
 
> Skola (redovisning)
> stan + (köpte smink och ett par slalompjäxor) 
> gjorde R&R läxan 

Onsdag 

> Skola (redovisa R&R läxan och muntliga berättelsen på svenskan, 
   samt länma in novellen) > styrketräning med simmarna 
> se tv och räkna matte

Torsdag
 
> Skola
> Se Skellefteå AIK med älsklingen och gurra!

Fredag 

> Skola
> antingen plugga matte eller vara med kompisar (har matte prov på måndag).

Lördag
 
> fotbollsmatch kl.9
> kanske stanna och se Joels match, annars far jag hem och tar vara på tiden
   och pluggar matte eller någonting. 
> Vara med Joel och alla grannar på kvällen

Söndag
 
> Vara med Joel,
> plugga matte,
> träning på Guldvallen.

Och sen kan jag påpeka att på varenda lektion på skolan måste man ta till vara på tiden och JOBBA för att hinna med. Så mkt har vi just nu! Jag vet, du kan kalla mig pluggis denna vecka. Men det är så sjukt mkt att jag kan ju inte bara skita i det. Då får jag ännu mer panik! Man får helt enkelt bita ihop och köra på.Tänka positivt - om jag gör klart allt det här så fort som möjligt behöver jag inte känna någon stress i slutet och jag kan göra det jag vill göra, då jag är klar!
SÅ ETT TIPS TILL ER är att sätta igång i tid. För det är någonting jag är sämst på att göra och ångrar det så mke! Men nu har jag tagit tag i det och ska bättra mig! För man mår mke bättre efteråt när man gjort klart allt i tid.

Good luck everyone!♥

AIK till semifinal!

Helt underbart! Såg nästan hela matchen igår och kan säga att det var verkligen en rysare. Jag satt och hoppade upp och ner i soffan varje gång det blev lite spännande. Så himla skön seger! Det var verkligen AIK värda. Så som dom kämpade på igår har jag aldrig sett AIK göra förut. Det var säkert ingen som trodde att AIK skulle vinna, till och med jag började tvivla. Men det AIK visade igår var att dom verkligen kämpade för laget, och skulle bara vinna. Detta kallar jag att visa hjärta!

Nu blir det att fortsätta heja på AIK när de ska möta Färjestad i semi. Och förhoppningsvis ska jag och Joel gå och se matchen som är på torsdag. Hoppas! Peppar iallafall till tusen!


Kimmo Koskenkorva skriker ut sin glädje efter att ha avgjort maratonmatchen.

Äntligen klar med novellen!

Kan inte fatta det, att jag bara har skrivit på 2 hela dagar? I och för sig är det många timmar, men endå! Jag visste ju inte ens vad jag skulle skriva i Torsdags, då hade jag ju ingenting. Gud, så skönt! Jag trodde aldrig jag skulle klara det, aldrig! Men nu har jag lyckats! Det enda som fattas nu är att finslipa den lite. Och det har jag hela kvällen på mig imorgon.

Nu kan jag sova gott!♥Bli inte rädda! Det är min novell som innehåller blod.
En riktigt dramatisk berättelse.Skriva, skriva, skriva...

Skrev ju nyligen att jag inte skulle kunna uppdatera så mycket, typ under helgen. Har jag lyckats? Nej, det går ju inte att undvika att skriva något inlägg då man endå redan sitter vid datorn. Som nu igår satt jag hela dagen och skrev på novellen och idag har jag nästan också suttit hela dagen.  Sen så har jag även passat på att göra andra sorters läxor samtidigt som jag kunde sitta ute och sola idag.  Förutom att jag har fått en liten glimt av solen idag så kan jag glädjas åt att jag ska träna ikväll. Det blir skönt att äntligen få röra på sig, eftersom jag inte har gjort det på en hel vecka.

Men nu måste jag fortsätta skriva novellen. Så jag blir klar nån gång! Helst idag!


5 - 2 till AIK ikväll!

Skellefteå AIK spelade sin sjätte kvartsfinal ikväll mot Linköping och vann med 5 - 2! Nu står det 3 - 3 i matcher. Det avgörs på måndag i Cloetta center. Åter till matchen. Jag var inte där och såg, men hade gärna velat. Istället fick jag följa "Arenan" på norran. Varför jag tror AIK vann är för att de är trots allt ett bra lag, som är bra på att överraska. De var helt enkelt hetare än Linköping ikväll och gjorde fler mål. Plus att de måste ha haft världens stöd av hemmapubliken! Go Skellefteå, jag tror ni vinner på Måndag!


Här kan ni kolla in alla snygga mål de gjorde ikväll! —> Klicka här!


Malena Ernman - La voix

Malena Ernman vann med låten La voix i Melodifestivalen ikväll! Den var rätt bra!
Bättre än tvåan iallafall. Så usel låt! Men själv hade jag sett EMD - Baby goodbye 
eller The Heat - 1000 miles vinna. Dom två var mina favoriter.
Vilka var era favoriter?Bygdsiljum med alla FL:are!

Idag var jag och min klass, samt alla de andra FL klasserna i Bygdsiljum. Från en början var det riktigt fint väder, men började sedan blåsa och blev kallt. Fast det var kul att åka ändå! Här kommer en massa bilder på en massa olika människor jag åkt med idag. Bilderna är tagna från lisaalu.blogg.se.

   

   

  


Snälla, tyck synd om mig, för en gångs skull!?

Jag brukar bita ihop! Men nu går det bara inte!

Varken kul för er eller mig, att jag inte kan uppdatera på bloggen så ofta nu. Men det finns ju såklart en orsak till varför jag inte uppdaterar så mkt i veckan. Har varit väldigt sjuk och nu har jag MASSA plugg att ta igen! Kan ju göra min LILLA lista på allt jag har framför mig att göra?

  • Börja på novellen och sätta igång direkt med att få den klar! (Har dock skrivit massa punkter om vad jag ska ha med. Så jag är ju pågång iallafall? Har ändå panik!) <--ska vara klar på tisdag!
  • Förbereda mig för den muntliga berättelsen på svenskan.<--onsdag!
  • Förbereda mig på redovisning i friluftsliv. (har inte börjat förbereda mig än = panik!) <--tisdag!
  • Ligger efter litegrann i matten.
  • R&R läxa. Vet inte vad det är för jag var sjuk då.<--måndag!

Ja, det får nog räcka. Har egentligen mer att göra men det ligger lite längre bort. Så, vad tycker ni? Är det här lite uppgifter eller!?!?! Tror ni jag kommer måsta plugga hela helgen? Svar ja det kommer jag! Jag är ganska säker på vad jag kommer att dö av, STRESS och ÅNGEST!

Nej nu kom jag på att jag måste fixa för imorgon! Packa slalomgrejer, fixa mat osv. Plus, skicka iväg mina punkter om frilufts till Jasse! Åh, jag kommer aldrig få gå och sova!? 

Hoppas ni får en lugn och skön helg iallafall och lär er att inte göra som jag! Pusshej!


Gilla läget!

Ja, som sagt, gårdagen var en pärs! Idag har jag mått mkt bättre. Hade lite feber på morgonen, men den försvann nog när jag tog en ipren. Fick allt eftersom dagen gick bättre och bättre aptit, men inte helt normalt. Och det bästa av allt inge mer illamående!

Idag har jag tagit det väldigt lugnt sett tv, läst bok, men i slutet av dagen kände jag mig mkt piggare och kunde sätta mig vid datorn och läsa bloggar osv. Till och med stå på benen, men det var jobbigt när det nästan sprängde i huvudet hela tiden.

Det positiva är ju att jag är av med febern och spyan och känner mig genast piggare. Sen är det ju badå positivt och negativt att inte vara i skolan. Det positiva är att jag inte behöver plugga osv. men det negativa är ju att jag missar mkt och blir då stressad och kommer säkert plugga imorgon bara för att jag för dåligt samvete och för att jag blir stressad. Men egentligen borde jag vila. Ja, som ni kanske förstår så måste jag stanna hemma imorgon också eftersom vi inte vet om det var magsjuka eller inte. Och om det var det så måste man vara hemma minst 48 timmar. Och då väljer jag såklart att jag göra det. För jag vill verkligen inte smitta någon annan!

Man får helt enkelt gilla läget!

Här får ni några enkla tips om någon i din familj skulle få magsjuka.

 
Det sägs att om man sväljer 10 st vitpeppar morgon och kväll
så ska man klara sig mot magsjuka.


Och den här ProViva drycken är bra för magen för
den innehåller en viss bakterie som är bra för magen.
Något mer vet jag inte, men jag tyckte det lät bra.

Vad är jag för sjukling!?

Du läser detta på egen risk! För er som är känsliga så handlar detta inlägg om spya och feber!

Ja, vad ska man säga? Jag kan ju börja berätta vad som hänt mig. Eller det vet jag faktiskt inte riktigt själv, men kan förklara vad som hände under gårdagen. Det började med att jag kände mig illamående där vid sju eller åtta tiden, men jag skulle inte upp för en nio. Så jag fortsatte sova. När jag steg upp där vid nio började jag göra frukost. Jag kände fortfarande hur illamående jag var, fick dessutom bara i mig fil och flingor. Då ringde jag till mamma och sa att jag mådde illa och bad henne att ringa skolan.

Jag lämnade kvar mackorna på bordet och tog en hink och en banan med mig till soffan. Där låg jag och hade ont i magen och mådde illa i ungefär 2,5 timma innan jag spydde första gången. Ursch, va hemskt det var! Alledels ensam hemma och har säkert inte spytt på många år. Men det gick trots allt bra. Jag fixade att tömma spyan i toan och tvätta mig osv.  

Direkt efter man kräkts försvinner illamåendet, vilket var skönt, men det varade inte så länge. Efter att farmor varit förbi och köpt fler bananer och en proviva dryck börjar jag må illa igen. Kan bero på att jag drack ett glas av den drycken. Så efter 1,5 efter första gången spydde jag igen. Urk, blää, ursch, säger jag bara! Efter det och att jag tvättat mig osv. ligger jag i soffan och ser tv, försökte sova och sånt, gjorde allt för att få bort illamåendet. Då kan jag tipsa om att sova var det bästa, (dock har jag världens nackspärr idag).

Som tur var spydde jag bara 2 ggr, men det var inte förrän mamma kom hem som jag kollade om jag hade feber. Självklart hade jag det!? Inte konstigt att det värkte så mkt i kroppen och att jag frös så mkt när jag försökte sova? Ja, det var det här jag fick stå ut med resten av kvällen. Mamma försökte få i mig mat, men det kan jag säga dig var INTE mkt! Hade verkligen ingen aptit.

Sen försökte jag få mig till sängs och höll nästan på att svimma, men tur att jag var snabb att kasta mig på sägen så jag klarade mig. Tog en alvedon inför natten och kan ju lova att svettades mkt. Men det är ju ett gått tecken. Det betyder att febern far ur kroppen. Jag kan nog ha sovit lite oroligt för jag märkte att jag vred på mig hela tiden. Men jag kände mig trots allt bättre på morgonen. Inge mer illamående iallafall!


Den stora frågan är ju då, vad var det här för någonting? Feber och magsjuka på samma gång? Var det ens magsjuka? Är det influensa? Jag har aldrig spytt förut av feber. Är det för att jag har tränat för hårt och sovit för lite framförallt under sportlovet? Är det här då ett sätt för kroppen att säga ifrån? Ja, det finns många frågor jag grubblar över och vill verkligen veta, men troligtvis är det ingen som kan ge mig ett bra svar. Men om du har någon aning så vore jag glad om du ville berätta för mig, tack på förhand.

SKOLA IMORGON!! Längtar inte!

Idag har jag för mesta dels tagit det lugnt.
Kan till och med skriva en lista utan att den ska bli för långt.

• Fick inte sova så jätte länge för Joel skulle iväg och dömma.
• Jag blev hemskjutsad och fick göra mig klar hemma.
• Satt vid datorn och gjorde i ordning en beställning till Halens.
• Åt lunch.
• Cyklade och hälsade på farmor.
• Blev bjuden på fika.

• For hem och åt igen.

• Sen träning på Guldvallen.
• Fick träffa Joel en kort stund.
• Tillbaka till Tallbacka för att byta om.
• Hem och åt middag.
• Resten av kvällen har jag hållit på med designen på bloggen.
• Och nu ska jag gå och lägga mig.


Godnatt på er allihopa! ♥


Duracellkaninen

Heej, här kommer lite uppdatering om lördagen.


Först hade jag match kl 11 på Guldvallen mot Morön. Vi vann med 4-0. Vi kämpade på bra och stundtals såg spelet riktigt bra ut för att vara första träningsmatchen på konstgräs för i år. Efter matchen gick jag hem till Joel och åt, duschade, såg tv med Linnea för att sedan cykla tillbaka till Guldvallen för att se Herr-laget och när Joel spela. Det blev inte att se så mkt av älsklingen för han fick kramp i vaden. Konstigt!? Nae. Han spelade innebandy match före han skulle spela fotboll. Då äre väl sånt som händer?

Sen cyklade jag hem bredvid Maria, Joels mamma. När vi kom fram till deras hus möts vi av en bil och i den sitter Joel och Gurra. Så då fick man träffa Gurra och det kan man ju säga var ett bra tag sen sist, i höstas tror jag det var? Han blev inte kvar så länge, så då gick vi in och gjorde oss klara för främmandet som skulle komma, nämligen Krister Lundgren och Maria, med deras små, söta barn. Oskar är exakt som en duracellkanin om man säger så. Har aldrig sett en 3-åring vara så speedad!? Vi hade det iallafall trevligt, såg melodifestivalen osv.

När de hade farit satte vi på en film. Minns inte vad den hette, för jag somnade i början. Men det jag hann och se av filmen var inte friskt kan jag säga dig. Usch, vilken rysare! Typ en mördare som styckade ihjäl folk och plockade ut deras inälvor. Men som tur var hade jag älsklingen vid min sida hela natten och kunde då sova gott. Puss!


Vi såg en svensk film där man får följa en polis som försöker
hitta denna mördare som styckar ihäj folk och blir tänd på det.
Filmen liknar Hannibal litegrann i och med att han styckar ihjäl folk.Håller på att göra om Designen!

Som ni ser så håller jag på att göra om designen. Hinner inte göra klart just nu. Så den får se ut så här tills vidare. Ska försöka hinna göra klart den på söndag hade jag tänkt. För nu ska jag gå och sova.


Har min första träningsmatch på konstgräs för i år, imorgon! Peppar! Ni kan ju komma och kolla klockan 11.00 på Guldvallen!


Hare, tjing!
Vallsberget

Hejsvejs! Idag har jag också åkt slalom hela dagen, på Vallsberget i Piteå. Det var riktigt härliga backar och blev då mke roligare att åka där än vad det var i Bygdsiljum. Jag följde Joels familj idag och sen var även familjen Phalberg där. Trevligt, trevlig!

Nu är det bara att peppa till när jag ska till Kittelfjäll på påsken med Joels familj! Whiio, va vi ska åka! Men före det hinner vi även åka med alla frilufts klasser i Bygdsiljum nu på fredagen som kommer. Det blir nog skoj!


Bild tagen av: Adina eller mig.
Från när jag var i Ammarnäs förra året, tror jag det var.


Bygdsiljum

Idag har vi varit i Bygdsiljum. Jag, Joel, Adina, Isac och mamma.
Inte så bra väder men kul vare. Låt bilderna tala!

    

Bubblepool here we comes!

Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag. Drömde bl.a. om fotboll, vilket betyder att jag längtar jätte mkt till sommaren och fotbollen utomhus!<3 Fotboll är ju inte så länge kvar. Vi har ju vår första träningsmatch på konstgräs på lördag. Peppar rå mke!

Men nu måste jag gå och packa klart. Jag, min familj och Johannas familj ska på edda och bada. Blir nog skoj. Hare!Nickenyfiken!

Nu har alla precis farit hem och jag ska gå och lägga mig. Men först tänkte jag slänga in ett inlägg om vad vi har gjort. Vi for hem till mig och min källare (spel/tv-rum). Där satt vi och prata, körde pandoras ask, gh, rebubbled osv. Trevligt kan man säga! När vi körde pandoras ask fick man veta lite hemlisar om vissa, men det håller vi för oss själva. Sen så fick jag typ flest frågor. Värst va nyfikna de var då!? Hehe! Men det var kul ändå. 

 

Då var det dags att gå och lägga sig då, så man inte börjar vända på dygnet alldeles för mkt. Hoppas ni också har haft en trevlig kväll! Godnatt puss! 

Schema för dagen

Min dag ser ut så här:

• Vaknade 11.
• Frukost, göra mig klar osv.
• Sparka iväg till Apoteket för att hämta ut sista sprutan
  till livmoderhalscancer.
• Äta lunch.
• Sitta vid datorn - blogga och börja med designen nu.
• Halv 4 ska jag vara på vårdcentralen för att ta sprutan.
• Hem och fortsätta med designen.
• Äta middag.
• Göra fotbad och fixa naglarna.
• Hoppas på att hitta på något med mina vänner.
 
   
  
Alltså en rätt lugn dag. Där jag hinner pyssla om mig själv
och förhoppningsvis träffa några vänner. Sånna dagar behövs alltid!♥

Söndag & Måndag

Lite uppdatering om söndagen och måndagen. Varför jag inte har bloggat någonting under dessa dagar är för att jag är social med min kille istället. Nu tänkte jag berätta lite kort om vad vi har gjort.

I söndags vaknade vi vid halv 11 och Joel gick upp och såg vasaloppet medan jag fortsatte sova. Det resulterade i att jag var väldigt trött resten av dagen. Ni som inte vet, om man sover FÖR länge då blir man trött iallafall. Men där vid halv 2 var vi hos mina kusiner i Ursviken på kalas. Sedan åkte vi hem, jag åt och for på träning. Medan jag var på träningen låg Joel hemma hos mig och sov. Han hade tydligen ont i nacken och huvudet. Vi hade planerat att hyra film och så, men eftersom han låg hemma och var lat. Så for jag iväg själv och hyrde en film och köpte lite godis till han. Thihi, eftersom jag var tvungen att fara själv så sa han att jag fick välja filmen. Då blev det såklart high school musical 3. Den var bra, men 1:an och 2:an var faktiskt bättre om jag får säga det själv!


Måndag: Nu hade vi planerat denna dag ganska så noga! Vi bestämde oss för att stiga upp nio. Men vi (eller rättare sagt jag) var inte klar efter en eller två timmar som vi hade tänkt oss. Utan klockan hann nästan bi halv 1 innan vi kom oss iväg. Jag tar på mig det! Jag är nämligen inte så morgonpigg om ni ville veta. Målet med dagen var att fara ut och åka skoter. Whiio var roligt det var! Vi körde (Joel körde och jag åkte med) till Bureberget. Tog drygt en halvtimme. När vi väl var framme så köpte jag fika och Joel köpte ett skrovmål. Sedan gick vi runt och jag visade honom lite hur det såg ut. Fanns väl inte så mkt att se men det var fint ändå.

Sen åkte vi hem. Jag åt, vi spelade rebubbled ända tills jag skulle på löpträning, då skulle han hem. Och nu sitter jag här och har träningsvärk, bloggar och funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Jag funderar bl.a. på att fixa om designen på bloggen. Känner mig något less på den jag har just nu! Men nu ska jag ta och gå och sova, och kanske läsa lite i twilight.


Bilderna är från tidigare när vi var på Horssjön en solig dag.
Bliderna är nog lite suddiga, men det är för att de är för stora.

 
 
 
 

 
Hare bra! Puss!


Hur svensk är jag?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[x] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå (kanske en uns inslag av ljusblått..) eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng(barn/studiebidrag)
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter Dallas mat/tacos varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen


22/30

Ganska så svensk va?


Sådan är jag

Ett test där du får reda på din personlighet.


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.Jag tycker det stämmer in ganska bra på mig. Kanske inte är precis så där, men nästan! Testa du också! Testet finner du genom att klicka här!


RSS 2.0