view sourceprint?

Lördag

Vaknade halv 11 idag. Låg och läste nästan alla FRIDA tidningarna till halv 1. Sen gick jag upp och åt frunch, duscha, klädde på mig. För att sedan städa mitt rum, som såg ut som ett bombnedslag. När jag var klar med det var jag tvungen att städa toan och direkt efter att jag var klar kom Joel. Då skulle vi äta middag. God mat! Och sen har vi typ chillat framför tv:n och ska nog fortsätta göra det hela kvällen, t.ex. se melodifestivalen.

Nu börjar det. Ska sätta mig och mysa med älsklingen framför tv:n nu. Pusshej och ha en bra kväll!






Äntligen Sportlov!

Gud, så skönt att vi har sportlov nu! Man får äntligen sova ut!
Skoldagen har varit lite dryg, men man har väntat så spänt på att få lov. Kan ju bero på det? Ikväll har jag varit på tjejklassfest hos Maja. Det var faktiskt rätt så trevligt! Bilder kanske ni får se senare då jag fått dom. Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta läsa på boken, så jag kommer in i den. Sov så gott allihopa!



Torsdag 26 Februari

Kan tänka mig att en del tyckte jag skrev jätte mkt i förra inlägget? Så nu tänkte jag bara lägga in en liten lista över vad som har hänt för mig idag.

• Idrott > multiboll
• Samhälls > muntligt förhör
• Gick på hälsosamtal
• Matte
• Engelska >
gjorde övningar på datorn
• Kommunikation > fick igen provet
• Fotbolls träning

Sen har det ju hänt mkt mer än så, men det orkar jag inte beskriva. För nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok. Hillevi!? Tro det eller ej, jag har nu börjat läsa första boken av Twilight, "Om jag kunde drömma". Hoppas den är lika bra som alla säger. Filmen var ju bra så då borde boken också vara det.


Seya!

What a day!

Ojoj, vilken dag! Bättre än vad jag trodde att den skulle bli iallafall!

Jag åkte med Mia upp på morgonen till vitberget. Vi fick däremot vänta i en timme innan vi skulle börja och det var väl lite drygt. Vi började halv tio och då gick en kvinna igenom vad vi skulle göra. Jo, skidorientering vare! Jag for iväg med Jasmine och det var väldigt tungt i början, uppför hela tiden, men vi klara det. Efter andra kontrollen vände Jasse. För hon skulle till kiropraktikern. Då fick jag åka resten själv. Det var ju rätt så spännande, ingen klocka, men tur jag kunde läsa kartan iallafall. Jag åkte och åkte på alla möjliga spår, både skidspår och skoterspår.

Så här såg ungefär kartan ut, fast mycket fler spår (ex. alla skoterspår fattas).

När jag skulle till fjärde kontrollen mötte jag massa pers, bl.a. Nicklas min idrottslärare, och Johannes, Alle och Pär. Vi följdes sedan åt till kontroll fyra och fem.
Whiio! När jag skulle åka nerför ett skogsspår efter kontroll fem. Då var det såklart jätte brant och spåret tog slut. Vars for jag? Jo, jag försökte bromsa, men inte gick det inte. Jag for rätt in i djupsnön och försvann i snö röken! Haha, mjukt och skönt! Det var inte ända gången jag ramlade under den den här turen kan jag säga dig.

Jag, Alle, Pär och Johannes var sugna på att åka nerför vitbergsbacken, alltså slalombacken. Det gjorde vi! Whiioo, va skoj det var! Hehe, det var inte det lättaste precis. Ramlade från början och försökte sen åka sick-sack, men det gick inte heller så bra. Så i slutet var jag tvungen att köra störtlopp, som de andra gjorde. Gud, så skoj det var och titta, jag överlevde!

Jag vart sedan överlycklig över att jag, Mia och Elise fick åka med i Fridas bil tillbaka till skolan. Yes, vi slapp att gå! När vi kom till skolan gick vi och duschade och sedan gick vi och åt goda plättar. Mums! Nu hade Jasse kommit tillbaka till skolan och vi började gruva oss för vårat muntilga nationella test. Ja, vad ska man säga? Det gick väl inte så jätte bra för mig, men nu är det iallafall gjort. 

Direkt efter det hade vi svenska och då skulle vi läsa ex. på inledningar i berättelser. För att vi ska kunna få förslag på hur vi ska göra när vi ska skriva våran novell. Helt plötsligt började brandlarmet gå! Alla vart jätte förvånade och började undra om det var på allvar. Lärarna visste inget, så man började ju bli lite orolig. Jag tog det iallafall lugnt och gick och hämtade både jackan och väskan. Efter ett tag får vi höra att vi kan gå in igen och att  det var falskt alarm. Vi slutade svenska vanlig tid och när vi då sitter och väntar på bussen går brandalarmet igen. Tror ni någon brydde sig? Ne, alla stod kvar helt obrydda. även detta var ett falskt alarm. 


Denna dag har verkligen varit härlig och rolig! Strålande väder, mycket snö, och det
var verkligen ett äventyr att åka skidor osv. Gem mig fler sånna här dagar och jag
blir hur glad som helst!


Oj! Ni har varit duktiga om ni orkat läsa allt det här! Jag kände bara för att skriva av mig lite och dela med mig av mina upplevelser som hänt idag. Hoppas ni tyckte det lät spännade och har själva haft en lika härlig dag!
Nej, nu måste jag sluta skriva! Ska ta och börja med de allra sista läxorna vi har kvar innan lovet börjar.

Hare bäst!

Today

Rätt chill skoldag idag!

R&R - jag och Mimmi fick leda uppvärmning.
Matten - vi skulle gå igenom ett prov vi haft, men då funkade inte dokumentet på datorn. Så hon gick in på youtube och visade oss lite rolig klipp på bebisar som skrattar m.m.
Kost & träningen - Vi hade hiphop arobics. Vi fick lära oss en dans av vår lärare. Sedan skulle vi öva och komma på en egen posé. Kss, säger jag bara!

Ni måste se den första FÖRST! Sedan Remixen! Hahah, så kul!

 



Ikväll hade vi dessutom löpning i det "vackra vädret". För mig gick det inge vidare iallafall.
Och just nu sitter jag och gruvar mig för imorgon. Då har vi skidor på vitberget och det kommer blir jobbigt när jag och några till måste gå från vitberget tillbaka till anderstorpsskolan. Sen kl. 13.00 har jag och Jasmine muntilga nationella i engelska. Tror du jag gruvar mig lite, eller? Jag suger verkligen på engelska! Åh, läängtar INTE!!

Ne, nu ska jag gå och packa inför imorgon.
Önska mig lycka till, kan nog behövas!?
Tjingeling!

Vill ha!




Jag vill verkligen ha de här kläderna! Och troligtvis så ska jag beställa dem också. Vad tycker ni om kläderna då? Jag tycker iallafall att de är jätte snygga och de blir perfekta till sommaren!

7 månader(L)

230708

7 månader idag! Jag älskar dig!<3

Joel Bohman<3




Fußball♥

Vi hade match idag, Bureå - Clemensnäs 1-1. Vi kämpade på och spelade faktiskt riktigt bra idag! Vi gjorde mål i sista minuten och det förtjänade vi verkligen. Matchens lirare enligt mig var våran målvakt, Amanda Andersson! Hon dominerade i mål och gjorde massa avgörande räddningar! Så det tackar vi henne för!


BIF(L)


Baby Goodbye

Idag sovde jag och älsklingen till halv elva. Sen gick vi upp och la oss i soffan istället för att se på film, nämligen "Kung fu panda"! Den har jag velat se ända sedan den gick på bio. Så nu fick jag se den och den var faktiskt riktigt bra och rolig dessutom!
Där vid halv tre, kom mamma och hämtade upp oss. Hon var snäll och skjutsade Joel till sin match på Kaplan.
Sedan for jag och hon till tallbacka för att så hockey, U16 spelade. Vi for hem efter andra perioden och började göra tacos. Gott! Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, bl.a. bastat och sett melodifestivalen. EMD var klart bäst! Den låten de sjöng, lär ju bli årets sommar plåga. Gissa vem som kommer nöta den? Jo, jag såklart!





Fredagkvällen

Fredagkvällen spenderade jag hemma hos älsklingen. Jag kan ju säg att jag var då inte så pigg på kvällen. Hade världens (har det än) träningsvärk i ryggen. Vi såg "Jiddra inte med Zohan". Gissa om jag somna? Jo, det gjorde jag. Eller det var i slutet av filmen. Så ja hann ju ändå se det mesta och kan säga att filmen var bra, men rätt spårad.



Bilder från FL-hockeyn

I Fredags var det ju FL-hockey. Alltså alla fl klasser var och spelade hockey matcher, en heldag i ishallen. På tjejsidan vann SPFL3:orna och vi kom sist. Vi kanske hade lite otur och så, men kul vare ialllafall! Bland killarna så vann faktiskt våran klass SPFL1a. Bra kämpat killar! Här kommer lite bilder från hockeyn.




















































19 februari

Skönt! Vi hade ingen löpning igår. Vi fick köra styrke med simmarna istället. Det var kul! Och idag kan jag känna lite träningsvärk i ryggen. Bravo, Linn nu har du tagit i!



Åh, så jobbigt det var att stå så där!

Nu sitter jag på skolan i datasalen. För jag och Elise är så duktiga på matte och hann göra klart alla uppgifter. Så då fick vi gå tidigare.



Ikväll blir det fotbolls träning, städa och sen får vi se vad mer jag hinner göra. Ingen läxa iallafall! Eller jo kanske på kommunikationen, men det vet jag inte än.



Tjing!

Så här ser min vecka ut för tillfället, under vardagarna.

Måndag:
>Skola
- R&R (uppvärmning + kroppsspråk)
- Matte prov
- Kost & träning
>Hem och skriva engelska läxan.
>Träning

- Core
>Förtsätta skriva

Tisdag:
>Skola
- brasse fotboll
- redovisa på frilufts
- snacka på engelskan
- skriva recension
>Hem och skriva recensionen hela kvällen.

Onsdag:
>Skola
- R&R (sjunga)
- På hålet ska jag skriva Kost & tränings provet.
- matte
- mentortid
- svenska (lämna in recensionen)
>Träning

- löpning oavsett väder!

Torsdag:
>Skola
- Idrott
- samhälls
- matte
- engelska
- kommunikation (få igen proven)
>Träning
- Fotboll

Fredag:
>FL Skolhockey hela dagen!
>oplanerat på kvällen.


(OBS! Som ni ser så vet jag inte riktigt om jag kommer få nå mer plugg än vad jag har skrivit. Det är nog möjligt att jag får det. Så denna lista är inte att lita på! Jag får uppdatera varje dag istället.)

Albert & Ture

Uppdatering om Söndagen. Vaknade upp vid älsklingen. Han skulle iväg halv tio och spela match i Vännäs. Sedan duschade jag och gjorde mig klar för att fara till mormor och morfar. De firade sin bröllopsdag och har varit gifta i 45 år! Tänk på va de har kämpat på bra! Förutom vår familj så var även kusinerna där, Erik, Johan och Gustav, sedan Albert och söta Ture. Dessa syskon är ju bara för söta!

När vi varit där en stund for vi hem jag jag skulle direkt iväg på träning. Har inte tränat på en vecka, pga. förskylning. Så det var riktigt kul att få komma tillbaka. Ja, det var väl allt som hände på söndagen, tror jag. Bjuder på en bild på Albert. Har tyvärr ingen bild på Ture än, men det kommer snart! Puss!





Alla hjärtans dag!<3

Igår var det ju alla hjärtans dag!<3 Hoppas alla hade en bra dag! Det hade iallafall jag. Dagen började med att vi for till Piteå. Där gick jag och Joel direkt till hans mormor och morfar, som jag aldrig har träffat förut. De var jätte trevliga och bjöd oss på fika. när vi varit hos dem i ungefär en timme begav vi oss in till stan, för att shoppa. Jag hittade faktiskt några fina saker. På Gina Tricot köpte jag en sån där svart spets tröja för bara 29 kr!! Och på HM hittade jag en jätte snygg randig tröja, men den var däremot lite dyrare.

Efter ca två timmar på stan så gick vi till en pizzeria för att äta pizza såklart. Sedan åkte vi till Pitehavsbad! Wihoo, va kul det var! Vi badade, åkte ruchkanor, bastade, bubbelpool och Joel fick bl.a. mig att åka "toaletten" för första gången. De ni! Hahah, kanske var på tiden?

Kl 6 var det raka spåret hem, för Bror och Erika hade nämligen vunnit melodifestival biljetter! Och vi for hem och såg på tv:n istället. Mys! När vi kom hem och hade slagit oss ner framför tv:n så gick jag och Joel för att ge varandra våra alla hjärtans dag presenter. Åhh, jag fick världens finaste present av han! 70% choklad och "Älsklings checkar"! Han må vara världens gulligaste pojkvän, och jag är så glad att han är min! Puss älskling!<3



Här får ni se vad som stod i "älsklings checkar"<3

 
Jag hann inte ta kort på grejerna han fick, men detta gav jag honom.
Massa godis som han älskar! (Bilderna är från google)



Plus detta foto, och ett "alla hjärtans dag kort", jag pysslat till själv.
Jag hade köpt en liten svart ram och sedan satt dit detta foto på oss.
Jag älskar dig!<3



Åter igen hoppas jag ni också har haft en underbar alla hjärtans dag igår!
Puss på er!;*

Tjejkväll på badhuset!

I fredags hade vi tjejkväll på badhuset.
Det var en överrasknings present från Thea och Kajsa
till Mia, som fyllt 17 år!

♥ Vi badade.
♥ Bollade "gris". Den som förlora
   fick välja ett nått djur, haha!
♥ Åt snacks.
♥ Bastade massor!
♥ Åt glass och fruktsallad.
♥ Vi tog på oss ansiktsmasker.


Ja, det var iallafall hur kul som helst!
Tack allihopa för en grymt rolig och trevlig kväll!<3

Thea
Kajsa
Mia
Lova
Natalie
Amanda
Petzs
Hillevi
(hon kom sent på kvällen. Efter att ha varit
            på melodifestivalens genrep.)


Bilder från tjejkvällen kan ni se på Theas blogg. Klicka här!

Fredagen den 13 Februari

Heej allihopa! Skönt med helg, eller hur!? Idag har inte jag har så lång skoldag. Vi fick sluta fem över ett. Så då for jag in till stan en sväng. Gjorde några ärenden och hittade bl.a. två st smala hår diadem. Luggen är ju som sagt för lång och då vill jag bara att den ska bort från ansiktet. Då tänkte jag att diadem är ju en bra lösning! Dock får man väldigt ont bakom öronen.

När jag kom hem gjorde jag mitt städområde, åt god middag, sen fixa jag älsklingens present. Jag hoppas han ska gilla det!


Ge mig sommar, Nu tack!<3

Man kan inte annat än längta till sommaren
när man ser dom här bilderna!




Isac, Adina , Linnea & Jag på Liseberg.


Jag, den 23 Juli<3


Pappa & Jag chillar.


Familjen Wiklund & familjen Sundqvist, gillar att leka i sanden.


Summer(L)



Trötter!

Är super trött så jag gör bara en kort lista på vad jag gjort idag.

Skolan:
• R&R på morgonen.
• Håååål - betyder rebubbled!
• Texmex bufé, gott!<3
• Matte - några höll sin redovisning.
• Halvtimmes rast - vi gick och såg slutet på
  genrepet, på estetarnas melodifestival.
• Mentortid - Vi gjorde massa lekar. Rätt kul ändå!
• Svenska - då var det dags att hålla mitt tal.
  Jag pratade om Mia Törnblom, som har skrivt
  "självkänsla nu!".

Hemma:
• Blodpudding - tycker faktiskt om det!
• Försökte läsa min bok jag sedan ska skriva
  recention till. Har typ 200 sidor kvar!?
• Blev jätte trött, så...
• Jag gick och tänkte sova i 20 min, men...
• sovde i 1 timme!
• Nu, en halvtimme senare sitter jag här och
  funderar på om jag ska gå och lägga mig helt
  eller fortsätta läsa?


Hade bra!

Tidsfördriv.

Bläddra igenom vart tioende sms i din inkorg och svara på dessa frågor och Ta första meningen!

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Älskar dig:*

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Eller?!:P

3. Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Oja!:) Annars skulle jag väl inte svara?:P

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Vet inte, vi får väl se;)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Aa, eller ingen sändning, men det går nog lösa:P

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Mm, boring!:P

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
G

8. Vad vill du höra mest av allt?
Hallå vad ska du ha på dig för mössa? eller jacka?


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jao, sådär:P

10. Din romantiska replik?
Okej gör så, när tror du att det blir?:)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Typ 17 min in i andra:)

12. Vad skulle du vilja säga är det bästa du vet?
När börjar vi?


Glädjebesked!

Jag har just fått veta att Joel kan följa med! Wiihoo, så glad jag blev!
Puss, älskar dig!♥

Sen så har jag gjort klart mitt tal till svenskan
och
även bestämt vad jag ska prata om på R&R

Gud, vilken lättnad!

(L)

Massa plugg & förskyld? OJA!!

Förlåt för dålig uppdatering! Men det har varit mkt nu. Massa plugg? Förskyld? OJA!! Verkligen inte kul! Jag får helt enkelt bita ihop köra på ändå. Slutpratat om detta.
För det är väl inge roligt att läsa om?

Alla ♥-dag på lördag. Jag kom just på världens bästa idé om vad jag kan ge älsklingen! Fast det tänker jag inte avslöja för er nu eftersom han brukar läsa
min blogg. Så ni får vänta till på söndag. Då ska ni allt få höra vad han fått!
Jag och min familj ska till Piteå på lördag. För att shoppa, bada och äta god mat.
Jag skulle få ta med mig Joel, men han hade match då. Fast då ska han
försöka fixa så han kan följa med ändå. Visst är han gullig?
Hoppas, hoppas han kan följa!! Jag får veta det ikväll.

Ne, nu ska jag börja spåna på min idé
och se hur det blir med den.
Harehoj!

Jag säger bara ♥ Bureå IF Damlag!

Sitter nu och diggar till låtar på radion, och väntar på att Mia, Petz, Amme och kanske Kajsa ska komma. Appropå låtar så ville ju jag helst se melodifestivalen ikväll, men det ville inte mina vänner. Så då ska vi spela spel och se film istället. Det blir nog mys!

Jag har ju haft fotbollscup idag! Vi kom trea av fyra lag, men borde egentligen ha vunnit allt. Vi spelade oavgjort alla matcher och vi spelade ändå riktigt bra! Vi hade bara otur och fick inte in alla bollar. Sen så tog vi ut segrarna i förskott och blev mer slappa, och då reducerar de i slutminuterna. Där har vi förklaringen. Men ändå, jag tycker vi kämpade på bra! För mig var vi iallafall bäst!


Här kommer lite bilder från när vi hade fotbollsavslutning i kanske November?
Om ni undrar varför du inte har några skor så är det för att de spelade brasse fotboll.
Låt bilderna tala för sig själva!






























Puss! ;*

Lövångersrevyn

Hänt idag? Jo, varit med älsklingen hela dagen! Kan inte bli bättre!♥ När jag vaknade upp vid hans sida kom jag på idén att vi kunde baka någonting. Tyvärr blev inte det av. Han ville så gärna gå ut i 15 minus grader och nästan 1,5 m snö. Såklart ställer jag upp på det, även fast jag inte gillar att det var så kallt ute. Där ute hjälpte vi Isac, Hoppe och Fredde (Isacs kompiar) att bygga ett hopp. För de höll på att åka skidor i snö högarna ute på våran gata. Dom är kanske 4 m höga eller nått sånt? Sen så provade även Joel att åka i hoppet, dock med min snowboard. Haha, han var faktiskt duktig och gjorde en 180, fast det kan ju bero på att han åkt förut?

Efter att varit ute i nån timme och hunnit bygga hopp, åka i snö högarna, snöpula varandra och göra snö änglar, så gick vi in för att göra oss klara och äta hemma gjord pizza. För att sedan åka iväg på Lövångersrevyn. Jag blev nämligen bjuden av Joels familj att få följa med. Tack så mke! Revyn var väldigt bra och Anders var ju Kingen! Det här var absolut en bra fredag! Ledig, vara med älsklingen hela dagen och se lövångersrevyn!♥



Ne, nu får ni ta och sova så gott. För nu ska jag gå och ladda inför imorgon!! Har ju fotbolls cup i Byske imorgon! Det hoppas jag blir riktigt skoj det med! Pusshej!


BIF♥

Lugg,



Jag vet. Luggen är lång och stripig.
Ja, jag tänkte att jag måste ju visa en bild på mig i lugg innan den är för lång.
Jag ska ju spara ut den igen. Varför? Jo, jag trivs inte lika bra i den. Den är i
vägen när jag ska spela fotboll, sen så måste man hålla på och fixa den
hela tiden, vilket jag inte tycker är rätt så jobbigt. Plus att jag själv
tycker att jag ser bättre ut i snelugg. Fast det var ju fint i början,
som man brukar säga "Fint så länge det vara".
Goodbye!



Mia 17 år idag!

En av mina bästa vänner fyller 17 år idag! Grattis till henne!
Jag kom nyss hem från henne. Hon bjöd mig och några till på  go fika. Mums!
Dessutom var jag duktig och tog med mig kameran. Så nu tänkte jag bjuda
på några riktigt härliga bilder.






















Visst såg vi ut att ha trevligt? Det kan jag säga dig att vi hade!
Sen var det ju synd att inte Natalie och Hillevi kunde komma.
Kram på er girls!


Kontaktannons

Tog denna lista från Jasmines blogg. Man ska tydligen göra en kontaktannons genom att fylla i vissa ord. Vi ser väl hur illa det slutar för mig. Haha!

gör så här:
Hej ! Jag är en ( 1 ) ( 2 ) som längtar efter lite ( 3 ) i mitt liv. Jag älskar ( 4 ) och att äta ( 5 ) men jag avskyr ( 6 ). Jag letar efter en ( 7 ) som kan ( 8 ) med en ( 9 ). Du bör vara ( 10 ) och det gör inget om du är ( 11 ). Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp ( 12 ). Jag bor ( 13 ) . Kram !


1. Första siffran i ditt telefonnummer:

1. fingerfärdig
2. bajsnödig
3. hemlös
4. eldsprutande
5. livsfarlig
6. bedårande
7. blodtörstig
8. minderårig
9. lågbegåvad
10. dreglande

2. Ditt stjärntecken:
Stenbock: ragata
Oxe: grismördare
Jungfru: vampyr
Vattuman: småbarnsmamma
Tvilling: nudist
Våg: sextoy
Fisk: sexgalning
Kräfta: surfitta
Skorpion: svärmorsdröm
Vädur: gynekolog
Lejon: lejontämjare
Skytt: hora

3. vilket datum är du född:
1-5: äkta kärlek
6-10: vild och galen sex
11-15: kannibalism
16-20: rajtaj-tajtan
21-25: snusk
25-31: action

4. Din favoritfärg:
Svart: att blåsa ballonger
Gul: marsipangrisar
Lila: nakna skogspromenader
Blå: att få smisk
Grön: att kastrera hundvalpar
Rosa: att baka en god moderkaka
Röd: att bli upphetsad i kyrkan
Annan: att städa toaletter

5. Din hårfärg :
Svart: skalbaggar
Blond: snorkråkor
Brun: bajskorvar
Rött: gristesticklar
Flerfärgat: skadeskjutna kråkor
Annat: kräldjur

6. Favorithögtid:
Påsk: intelligenta personer
Alla hjärtans dag: kattungar
Lucia: romantik
Midsommar: småbarn
Jul: att duscha
Nyår: kärlek

7. Första bokstaven i din mammas namn:
A-B-C-D: hjärndöd idiot
E-F-G-H: David Hasselhof-look alike
I-J-K-L: blyg oskuld
M-N-O-P: hemlös gubbe
Q-R-S-T: skönsjungande kannibal
U-V-X-Y-Z: trädkramande hippie
Å-Ä-Ö: döende dammsugarförsäljare

8. Första bokstaven i din pappas namn:
A-B-C-D: borra ett hål
E-F-G-H: onanera
I-J-K-L: ha sex dygnet runt
M-N-O-P: massera mina fötter
Q-R-S-T: mörda mitt syskon
U-V-X-Y-Z: kasta lasso
Å-Ä-Ö: sjunga en duett

9. Ditt favoritgodis:
Choklad: otrogen bäver
Salt: urinerande gräshoppa
Surt: glödande fiskpinne
Sött: fyrkantig melon
Chips: vaselininsmord gurka
Nötter: neonrosa istapp

10. Din frisyr:
Kort: manlig
Page: kvinnlig
Axellångt: bisexuell
Långt: nudist
Rakad: trollkarl
Längre än långt: hårig
Dreads: förbannad
Annat: lik Thomas DiLeva

11. Första bokstaven i ditt efternamn :
A-B-C-D: döende i böldpesten
E-F-G-H: en varulv som äter småbarn
I-J-K-L: motbjudande från topp till tå
M-N-O-P: döv och stum och heldum
Q-R-S-T: lika het som Naken-Janne
U-V-X-Y-Z: i behov av att kissa på mina husdjur
Å-Ä-Ö: en kolonilott i Stockholm

12. Din favoritdryck av följande :
Mjölk: avloppsvatten
Vatten: viagra
Öl: snigelslem
Vin: magsaft
Cider: kiss
Starksprit/drinkar: surströmmingsrens
O´boy: diarré

13. Du åker helst:
Moped: på den gröna ängen
Cykel: bakom den röda sopkontainern
Bil: under Kungens säng
Buss: under en sten i skogen
Tåg: här hemma
Flyg: fyllecellen på polishuset
Häst och vagn: i Red light district, den tredje luckan från vänster


Kontaktannons
Hej ! Jag är en blodtörstig nudist som längtar efter lite vild och galen sex. Jag älskar att städa toaletter och att äta bajskorvar, men jag avskyr småbarn. Jag letar efter en  hjärndöd idiot som kan  ha sex dygnet runt med en otrogen bäver. Du bör vara  nudist och det gör inget om du är i behov av att kissa på mina husdjur. Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp viagra. Jag bor bakom den röda sopkontainern.
Kram !


Lite shopping

Tjena! For en sväng förbi stan idag efter skolan.
Här kommer lite bilder på sånt jag köpt.



T-shirt, Cubus, 99:-


Jeans leggings, Vero Moda, 280:-


Namnbricka (Joel), Burmans smycken, 180:-
Joel har ett likadant fast det står Linn.
Symboliserar våran kärlek till varandra!(L)
Jag älskar dig! ;*


• Sedan köpte jag även kajal och bomullstussar på Kicks.


Blue eyes!


Älskar den här bilden på älsklingen! Han är finast i världen! ♥



Jag har haft en rätt lugn dag idag. Började halv 11, med R&R, redovisning på matten, sen slutade vi. Eller man fick välja om man ville fara hem och plugga på Kost & träningen eller stanna på skolan, men såklart väljer man att fara hem? Har dock inte börjat än, men det hade jag tänkt göra nu, plus att jag måste plugga på kommunikationen. Och Ikväll blir det core med fotbollslaget.


Söndagen den 1 Februari

Hallåsan! Idag har varit en helt underbar dag! Jag och älsklingen for ut på en skotertur, bl.a. till Horssjön.

♥ vackert väder!
♥ sola på skotern!
♥ åka skoter med älsklingen!
♥ Njuta av den fina naturen!


Jag och älsklingen!<3

Kommer fler bilder sen.
Nu ska jag iväg på fotbollsmatch! Heja på oss! Seya!

RSS 2.0