view sourceprint?

Måndag 28 september!

Idag var det då måndag, första skoldagen av veckan. Den började med en debatt på svenskan och sedan innebandy på idrotten. Efter lunchen var det engelska och samhälls, men sen begav jag mig till frisören. Så nu är jag nyklippt, inte något större skillnad direkt, men det ser bättre ut än tidigare. Däremot orkar jag inte ta kort och visa er nu. Ni kanske får se senare om jag lyckas komma med på något kort.


Ikväll har jag räknat lite matte, fast egentligen fattar jag ingenting? Så det gick inte så bra. Då for jag med mamma och Erika och körde core istället och där träffade jag även Thea. Alltså herregud så jobbigt det var! Men lätt värt det, för man känner verkligen att man har tagit i efteråt och då blir man som stolt! Därför hade jag tnäkt gå och sova nu så jag får vila kroppen och för att jag ska orka orientera imorogn på frilufts.



Bilden är tagen från google.


Ni får hade! Sov så gott allesamans!



Linn's outfit 6 & 7!


Så här såg jag ut i lördags.
Adidas kofta, Adidas, t-shirt, Åhlens, jeans, weekday.



Så här såg jag ut i söndags. Jag vet jag ser jätteblek
ut, men det är för att solen lyste så starkt).
Tunika, Gina tricot, bälte, åhlens, strumpbyxor,
lindex, skor, Aveny sko.








Hänt i helgen!

Gokväll! Nu tänkte jag bara berätta lite om vad jag gjorde i helgen. I fredags var jag med Mia och då såg vi Idol och en film. På lördagen hade jag match med mitt lag (spelade dock inte så mycket pga. min förskylning). Vi mötte i alla fall några veterankillar, men tyvärr blev det förlust mot dem med 6-2. Vi kämpade iallafall på bra! Och efter matchen så spelade jag och mitt lag fotbollsgolf.

Sen på kvällen följde jag Joel och hans familj till Krister Lundgrens familj och blev bjuden på god middag. Det var trevligt, och de har väldigt små, söta barn som jätte gärna ville leka med jag och Joel. Eftersom Joel är alergisk mot djur, som de då hade hemma, så var vi tvungna att gå på promenader och tillslut så bestämde vi oss för att gå in till stan och se bio IGEN. HAha, ja det var ju inte så länge sen sist!? Men värt var det, för jag blev bjuden av världens bästa pojkvän (tack älskling♥), samt att filmen var hur rolig som helst! Jag rekommenderar den starkt om ni gillar romatiska komendier! Filmen heter "The ugly truth".



Och i söndags så var det kalas för min broder och hela släkten kom på besök. Mycket trevligt att få äta god tårta och träffa Johanna, eftersom det var ett tag sen man var med henne. Sen på kvällen kom älsklingen hem till mig, men då var jag däremot inte så social. För att läxan jag tänkte göra bort snabbt, visade sig ta hela kvällen att göra. Hur kul var det på en skala? Nae, det var synd om min pöjk, men jag tror nog att han överlevde det.


Så vad har hänt i helgen för er då?

 


Back to 23 september!

Den 23 september kommer alltid vara en speciell dag!
Denna dag fyllde min bror Isac 10 år!
Denna dag firade jag och Joel 14 månader!♥
Denna dag hade jag hållit mitt godislöfte i nästan 2 hela år!
(hade ett mellanrum mellan oktober till december,
sen gjorde jag ett nytt löfte vid nyårs).

Alltså en rätt bra dag, som absolut firades!
Jag hann aldrig träffa Isac, men då köpte jag och Joel
en stor klubba till honom för att han skulle bli glad ändå!

14 månader firade vi genom att gå och äta middag på stan
och sen gick vi på bio och såg "Flickan som lekte med elden".
Den var riktigt bra, men jag tycker faktiskt 1:an var bättre.

Joel Bohman jag älskar dig massor!♥

 


Hänt i veckan!

Hejhej! Just nu sitter jag på skolan i datasalen och väntar på att matan ska öppna. Dessutom har jag nyss haft prov i NkB - kemi. Jag kan säga att det var inte det lättaste provet precis!? Så jag förväntar mig inget bra resultat från min sida.

Men nu tänkte jag istället köra lite uppdatering och berätta vad som hänt i veckan!

Måndags:
- Satt typ hela kvällen med NkB frågorna
  (nu i efterhand känns det ovärt att jag gjorde det).

Tisdags:
- Sports camp - En hel dag med 2500 barn som 
  sprang omkring och skulle prova på olika idrotter.
  Min uppgift var då att vara funktionär.
- Pluggade ännu mer på NkB, tittade på matten,
  och läste engelskaboken.

Onsdag:
- Diskussion om engelskaboken
- Matte diagnos
- Jag och Joel åt middag på stan och såg sedan bio,
  "flickan som lekte med elden".

Torsdag:
- pluggade en sista gång på NkB:n (men inte lönade
  det sig inte?)
- såg också onsdagens idol och torsadgens idol.


Ikväll är det fredagsmys! ♥



För mycket plugg!

Hallå! Idag har jag ändå gjort rätt mycket. Jag har i alla fall varit effektiv med mitt skolarbete. Jag skrev klart engelskan på hålet och det känns hur skönt som helst att ha det bortgjort. Sen på samhällsen var det rätt chill och då körde vi tumbrottningstunering, samt att han hade en genomgång om ekonomi. Åh, vi har prov i det om bara tre veckor och det är ett stort prov enligt mig!

Sen när jag kom hem satte jag mig direkt ner med NkB och började svara på alla frågor. Jag har typ suttit med det hela kvällen!? Det tog visst längre tid än vad jag trodde? Från kl halv 4 till kl 7 satt jag typ i sträck? Sen så såg jag hockeyn och gjorde klart dom sista frågorna i pauserna. Jag säger det bara, det är mer än vad jag trodde att det var!

Men nu är jag supertrött och ska gå och lägga mig! För imorgon har vi Sports camp (berättar mer om vad det är imorgon).

Och direkt jag kommer hem blir det att fortsätta plugga på NkB och läsa engelska boken, samt titta lite på matten (allt detta är till på onsdag). OJOBBIGT!?? Nja, skulle inte tro det!! Men man får bita ihop om man vill ha bra betyg som sagt.


Nu säger jag godnatt och dröm sött!


Bildbomb - kanot-tältningen med klassen

Godmorgon alla läsare! Hoppas ni mår bra, för det gör inte jag! Är fortfarande jätte förskyld osv. Men nu hade jag inte tänkt prata om det. Utan jag tänkte visa er bilderna från när jag och min klass var och paddlade kanot och tältade en natt. Jag låter bilderna tala för sig själva!





































































Dagens citat: "Jag ska bli husvagnsförsöljare!"

Gokväll! Jag har nyss sett en 3D film med min bror. Den var rätt häftig, men det kändes lite konstigt med färgerna och man blev typ yr? Annars så har jag och Isac varit hos farmor och ätit god mat och umgåtts lite med henne. Egentligen borde jag bara legat hemma i soffan hela dagen, men det fick jag inte för mamma. Men vi får väl se om jag är piggare imorgon så jag kan röra på mig mer?




Dagens citat
kommer förövrigt från min 9-åriga bror Isac (snart 10 år). När jag, han och farmor satt och åt middag så frågade jag honom vad han ville bli när han blir stor. Då svarade han stolt:

"Jag ska bli husvagnsförsäljare!"


Hahaha!! Jag höll på dö i skratt! Men det var ju rätt sött ändå!? För min familj fundrerar nämligen på att skaffa husvagn och då sitter Isac på blocket hela tiden och kollar på olika husvagnar till mamma. Han är typ helt besatt och tror att han kommer att få välja vilken vi ska ha? Haha, kanske därför han har rätt mycket kunskaper om husvagnar och pratar till mig som om det vore självklart att jag visste vad det är för sort osv.

Haha, ja vad ska man säga?

 


Massa bilder från fotograferingen!

Här kommer fler bilder på mig, från fotograferingen förra helgen med min syster Adina.












Ang. glasögona!

Angående glasögona som jag skrev om i förr, förra inlägget. Då jag frågade er lite om vad ni tyckte. Så har de flesta ssagt att de tycker glasögon nr 3. Själv tycker jag också nr 3 och nr 4 är dom finaste, men jag kan fortfarande inte bestämma mig. Men just nu lutar det mest åt nr 3. fast jag tänker ändå leta vidare och se om jag hittar några andra, men om jag inte gör det så tar jag nog och köper glasögon nr 3.  






Första eller andra?



Lite uppdatering.

Hejsan! Det var visst ett tag sen jag skrev. Har typ pluggat varje kväll för vi har haft två prov i veckan. Det är sjukt jobbigt att plugga så mycket och man blir så less! Men jag får istället tänka att jag tjänar ju på det. Antingen får jag bra betyg eller så har jag då åtminstonde lärt mig någoting och det är ju bra.

Det enda tråkiga just nu är att jag har blivit riktigt, riktigt förskyld! Huur tät som helst och massa huvudvärk. Rolig helg? Nej! Jag missar därmed matchen som mitt lag ska spela imorgon. Åhh!! Jag får sitta hemma istället och nörda framför datorn och tv:n i hopp om att bli frisk.



Fotografering med mina nya pumps!

Såklart ville jag ta några snygga bilder på skorna och det fick Adina göra i söndags. Då gjorde jag mig lite fin för att hon skulle få testa fotografera mig. Ja, jag är inte direkt bekväm med att posa, men jag blev ändå rätt nöjd med några bilder. Förut har jag alltid tyckt att jag blivit dålig på bild, men nu blev det ändå några bra. Rätt kul när det blir så. Jag ska bjuda er på några bilder så får ni se skorna också!










Kan lova er att vi tag en massa fler bilder, men dom får ni se mer av sen.
För nu ska jag gå och sova. Förövrigt så har jag sovmorgon till tolv imorgon!




Min helg och 4 par glasögon!

Hejsan! Jag vet, jättedålig uppdatering och har inte svarat på era komentarer. Men jag har ju som sagt mina orsaker. Som i helgen har jag varit med Joel för jag hade inte varit med honom på jättelänge, samt att han är nu borta med sin klass och vandrar hela veckan i Ammarnäs. Så jag ville så gärna träffa honom innan han for. Plus att jag har grymt mycket läxor och prov att plugga på.

I lördagas var jag och Joel på stan. Jag letade efter ett par skor. Och gissa om jag hittade världens finaste högklackade skor? Oja!! Helt obeskrivligt snygga och jag bara älskar dem! Sen så hittade jag även gråa leopardtigts, men råkade ta fel storlek. Så jag ska byta på torsdag, då jag även ska på en mässa och kolla på glasögon. För när jag var på stan så lånade jag även hem fyra par glasögon.




Glasögon nr. 1


Profil, glasögon nr.1


Glasögon nr.2


Profil, glasögon nr.2


Glasögon nr.3






Profil, nr.3


Glasögen nr.4


Profil, glasögon nr.4


Ni får jättegärna säga era åsikter om vilka glasögon jag passar bäst i?
Så blir det kanske enklare för mig att välja, om jag nu ens ska ha någon av dessa?
Men det vore kul att höra vad ni tycker.
Tack på förhand!





Bastukväll!

Today is it friday! Jippie! Kvällen ska jag spendera med älsklingen. För det var evigheter sedan jag var med honom.

Nu ska vi gå ner och basta, sen ska vi väl se Idol och äta blåbärspaj. Och efter det tror jag vi ska se antingen "Pirates of Caribian" eller "Kändisdjungeln". Det blir nog bra vilket som hoppas jag!

Ni får ha en trevlig fredagskväll, för nu ska jag och älsklingen gå och basta!


(Inte våran bastu)

Men visst skulle det skulle det vara härligt
med en sån här snygg bastu?



Praktikplats fixad!

Yes! Nu har jag fixat min praktikplats! Det blir inget mindre än högstadiet på Bureskolan. Haha, ni kanske undrar varför jag vill praktisera just där. Mitt svar är då att jag ville först och främst hitta en palts i närheten där jag bor och sen så ville jag hitta något som har med ledarskap att göra, eftersom jag går en ledarskapsutbildning.

Då tänkte jag att jag inte ville vara på dagis eller på förskola för det har jag redan varit och vill inte vara det igen! Så varför inte högstadiet? Då får jag följa två stycken lärare som var mina favoritlärare när jag gick på bureskolan. Kan ju inte bli bättre? Därför är jag riktigt nöjd och ser fram emot det!







Lite läxor!?

Hejhej, tänkte bara säga att jag lever och är fortfarande rätt upptagen.
I veckan har jag varit och paddlat, och tältat med klassen, haft massa läxor osv.
Så det kommer att komma en massa bilder från kanotturen lite senare.

Men nu måste jag fortsätta plugga till två prov jag har nästa vecka,
samt 5 stycken läxor/hemuppgifter. Suck, säger jag bara.







Gissa presenten?

Hej och gokväll! Jag har varit lite seg idag och egentligen inte gjort så mycket. Eller jo, packat typ hela kvällen! Jag och min klass ska fara ut imorgon och paddla kanot sedan ska vi övernatta en natt. Spännande och kul, men dock kommer det bli lite kallt tror jag. Men är man en frilufslivare så klarar man det mesta! Och det finns ju som sagt inga dåliga väder, bara dåliga kläder!

Åh, just ja! Jag kom precis på att jag har inte bloggar om älsklingens födelsedagspresent m.m. Fy skäms på mig! Jag ber så mycket om ursäkt för att jag har glömt det och för jag inte heller kommer kunna ha tid med det ett tag till. För just nu har jag VÄLDIGT mycket läxor och prov framför mig, och det går före bloggen.

Men under tiden ni väntar så kan ni ju få gissa vad han fick?



Så här såg presenten ut!^^


Linn's outfit 5!



Här har ni då lördagskvällens outfit. Jag älskar dom här kläderna! Annars så kan jag berätta
att jag hade det trevligt ikväll. God mat, trevligt sällskap, spel, sång och massa mer!
Och nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig.
Kofta, HM, linne, Vila, kjol, åhlens, tights, HM, silverarmband, Kapphal,
silversvart armband, HM, örhängen, gamla, Halsband, fått av älsklingen.

 


Min lördag!

Idag är det lördag, vilket betyder att vi har en väldigt viktig match mot Klutmark, samt att jag ska träffa tjejerna i klassen ikväll. Det betyder att jag kommer vara borta hela dagen. Så ni får försöka klara utan mig och ha en trevlig lördag! ♥





Fredagsmys!

Ja idag är det dagen då man kan säga att imorgon är det helg! Dessutom är det fredagsmys på fredagar! På skolan hade vi det trevligt mot slutet av dagen. Åt fredagsmellis (vi har som två stycken lunchraster, så på andra brukar vi gå och äta fil & flingor), sen på sista lektionen blev det finsång med fredagsmyslåten! Förutom det så har vi planerat en tjejkväll med alla tjejer i klassen imorgon. Det blir tacos, film och spelkväll m.m. Det blir säkert kul!

Och ikväll har jag bara tagit det lungt, ätit tacos med familjen, sett fotboll (Sverige förlorade med 3-1 mot Norge), ätit god glass och nu kom älsklingen på besök!







Älskling!


Älskar denna pöjk!
Fotograf: Jag



Visst var bilden fin på min älskling? Jag gillar iallfall bilden väldigt mycket!

Sen tänkte jag bara snabbt berätta att jag har haft en rätt tuff dag idag också. Först skolan sedan har jag jobbat hela kvällen. Jobbigt, men vad gör man inte för pengarna? Så nu är jag rätt trött och hade tänkt gå och lägga mig.

Sov så gott allihopa!


Onsdag 2 september

Nu drar jag iväg till älsklingen. Jag ska övningsköra dit så håll er inomhus! Haha. Men hur som helst så hade jag först tänkt berätta lite kort om dagen. Skolan bestod av NV-B, english, matteB (fattar ingenting) och bild. På bilden skulle vi göra en affisch på något som har med våran inriktning att göra, alltså friluftsliv. Jag valde två stycken cyklister. Sedan skulle man kalkera och välja vars du ska måla svarta och vars du ska behålla det vita. Alltså bilden ska bara vara svart-vit. Inte helt lätt kan jag lova! Men kul är det!

Sen hade jag bråttom hem till träningen som inte gick superbra för min del, men det var för att jag var alldeles stum i benen sen jag gymade senast.

Nej men nu har jag också lite bråttom och ska göra mig klar och fara till älsklingen. Hade bra!


På skolan!

Hejsan! Nu sitter jag i datasalen på skolan och väntar på att få äta lunch. Vi har just haft NV-B och lärt oss om atomer osv. Rätt ointressant, men våran lärare gör det faktiskt lite intressantare med sina förklaringar.

Nu hinner jag inte skriva mer för Mia och Elise vill gå och äta. Seya!


RSS 2.0