view sourceprint?

Helgen..

En mycket trevlig helg! I fredags var jag med Joel och vi bara myste och hade det bra.♥ Förutom att farmor hade svimmat och fallit rakt fram, när hon var hos några. Och då hade de ringt och sagt att hon åkt upp med ambulansen, till akuten. Jag var orolig hela kvällen och trodde det var nått riktigt allvarligt. Men det visade sig att hon hade lågt blodtryck och jag tror det är pga nån medicin hon tar. Aja, men hon mår bättre nu, har bara lite feber och en hjänskakning tror jag. 

I lördags såg jag först Joels match, Bureå-Morön, 1-2. Efter det for jag, Mia och Natalie hem till Mia, för att se Skellefteå AIK, som vann med 3-1! Joel kom och såg slutet av matchen med oss. Sen gick vi till Patrik och Natalie för att spela spel och umgås. Förutom jag, Joel, Mia, Patrik och Natalie, så kom även Söderlund och Mathias. Tack för den kvällen, det var jätte trevligt och jag gör gärna om det!

Söndag, sista dagen på helgen, och nästa dag är det skolan...suck.

Jag har mest tagit det lugnt. Kusinerna har varit här och firat Isac. Så man har ju hunnit äta lite onyttigt. Sen har jag haft min sista gräs träning. Åh vad jag redan kommer längta till gräs igen! Efter det åkte jag och pappa ut en sväng för att övningsköra. Det gick väl hyffsat bra, eftersom det var ett tag sen sist.


Nä nu ska jag ta och lägga mig,
även om jag har sovmorgon imorgon.
Hare bra allihopa! Pusshej ;*


Joel Bohman♥

Jippie!=D

En väldigt speciell dag för mig!=)

•  Jag och Joel firar 2 månader! ♥:*        23/7 - 08
•  Godislöfte 1 år! ;)                                23/9 - 07
•  Isac, min lillebror fyller 9 år!=)
          23/9 - 99

Tänka sig, allt detta på en och samma dag!?=D 
Idag:  23/9 - 08 ♥

Puss på
min Joel♥,
jag älskar dig! ;*

.......................Dagens bild......................

                                    


En riktigt fin höstbild! Jag älskar den eld röda färgen på löven, som
ser ut som stjärnor*. Egentligen gillar jag inte hösten så speciellt mycket.
Det är bara mörkt och tråkigt. Men det som livar upp är de
olika färgerna på löven, de gör en mycket gladare!

Det blir det du gör det till...

Alltså åhh, nu var det längesen jag skrev, igen!  Och det lär bli jobbigt att berätta allt för jag har hunnit göra ganska mke, men jag ska försöka berätta litegrann.

I tis-ons var jag på lägerskola i medle med klassen. Vi cyklade dit och det var ganska jobbigt, men funkade ändå. Om man bort ser från det, så hade vi hur kul som helst! Lekte massa lekar och tävlingar, blandat med mycket skratt! Klassen är verkligen stört skön, nu efter att vi har lärt känna varandra mer, under medledagarna. Jag tog tyvärr inga bilder, men jag ska fråga om jag kan få några av dom som tog massa kort. Så ni kan ju hålla utkik om de kommer ut några bilder på bloggen snart.

I onsdags var jag även hos frisören och blev klippt. Och sen på kvällen var jag med min älskling Joel:*

Ikväll har jag egentligen träning, men jag är förskyld och vill ju bli frisk. Därför ska jag stå över den. Men då får jag peppa för FL festen istället, som jag ska på ikväll. Jag lär ju ta det lugnt eftersom jag inte är så pigg, men det blir säkert trevligt ändå. Man får ju träffa de andra FL klasserna, som man inte har sett så mke och lära känna dom.

Jag måste bara få förklara vad jag menar med rubriken. Jag menar att om du t.ex. vill att det ska bli roligt, så måste du ju göra så att det blir roligt. Inte bara sitta och negga, då händer ju ingenting. Så försök se posetivt på alla saker. Ha ett leende och försökt ge "händelsen" en chans! Då blir livet mke roligare kan jag lova dig!

Men, nu ska jag gå ner och hjälpa farmor med att laga tacos. Gottgott!Hare gött och sköt om er!
Kramar Linn=)

Have a nice day! ;D

Ett bra tag sen jag skrev sist. Typ lite mer än en vecka, men vadå man orkar ju inte skriva jämt. Ja, jag orkar nog inte berätta riktigt vad jag har hunnit göra, men jag kan berätta om idag istället. T.ex. idag hade vi idrott på morgonen och sen hade vi friluftsliv direkt efter det. Så nu har jag provat på softboll (nästan som baseboll) och det var inte så lätt kan jag säga dig.
Sen på fl lektionen så skulle vi få prova på att sätta upp tält och sen lekte vi nån lek också. Vi ska ju snart på lägerskola till Medle. Det är då vi ska sova i tält och ha skoj m.m. längtar typ! Efter lunch hade vi engelska och svenka, inte lika kul, men ändå en rätt okej dag!

Och imorgon har jag sov morgon! Riktigt härligt, börjar inte förrän kl halv 1! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på här hemma, men skönt att man får sova lite längre iallafall.


Ha det bra, Hejs!

Kram Linn ;*

RSS 2.0