view sourceprint?

Långa sovmorgnar!

Torsdag idag. Började tjugo i ett och slutade tio över tre. Inte så värd dag, men skönt med sovmorogon iallfall. Imorgon kommer jag ha en ännu längre sovmorgon. Då börjar jag halv 2 och slutar ca halv 3. Ännu mer ovärd dag? Haha. Idag hann jag inte göra någonting på morgonen, men imorgon ska jag däremot göra skolarbeten istället för att sova bort all tid. Sen på kvällen blir det förhoppningsvis att vara med älsklingen. ♥

Nu ska jag gå och sova. Godnatt!


Foto: Solnedgång tagen nu i höst av min syster Adina.
Jag tycker det var en grymt läcker bild!



Konstig vecka?

Gokväll! Jag måste bara börja med att säga att denna vecka blev inte alls som jag hade trott! Igår så skrev jag ju friluftsprovet och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Och idag skulle jag ju egentligen hålla mitt engelska tal, men min grupp hann inte. Ändå skönt, då hinner man öva mer.

På NkB idag blev det också lite annorlunda. Vår lärare är nämligen lite glömsk ibland och idag frågade han "När sa vi att vi skulle ha provet?" Då sa nån kille i klassen "Nästa onsdag!". Ojoj, säger jag bara. Det var tänkt att vi skulle ha prov nu på fredag och det var alla medvetna om. Eh hallå? Nu har han alltså flyttat provet två gånger pga. att vi har som "lurat" honom. Stackarn, säger jag bara.

Alltså blev inte denna vecka lika jobbig som jag trodde att den skulle bli. Sköönt!!


Ett STORT plus är även att jag har sovmorgon
till ca. kl 1 både torsdag och fredag. Hur skönt är inte det?



Nu ska jag dricka te och snart gå och lägga mig.
Är så trött och håller på att bli förskyld.

Ni får hade!


HJÄRTA!

 

 

Linn HJÄRTA Joel

Dessa söta lussebullar gjorde jag som överraskning

till min älskling på vår 16 månadersdag.

Visst var dom fina?

 

 


Jag älskar dig!

Den 23 November firade jag och min älskling 16 månader!

Helt otroligt vad tiden har gått fort. Du är det bästa som har hänt mig i mitt liv!
Ingen annan kan älska dig så mycket som jag gör, jag älskar dig helt obeskrivligt mycket!
Jag hoppas och jag tror, att det alltid kommer vara vi!

Puss från din Linn ♥






Nybakade lussebullar och Carolas jullåtar klingar i öronen!

Det doftar nybakade lussebullar i hela huset och Carolas jullåtar klingar i öronen. Kan det bli mer julstämning? Tror inte det. Det är helt underbart iallafall!

Dagen har varit helt okej. Vaknade först med älsklingen bredvid mig, sen när han for så arbetade jag lite på mitt engelska tal (uttjatat?) och efter det cyklade jag iväg på träningen. Det var härligt att träna pga. att det var ett tag sen. Efter träningen intervjuade jag min tränare (en skoluppgift om ledarskap) och när jag var klar med det så cyklade jag hem igen och nu har jag nyligen bakat lussebullar med min mamma och mina syskon. Mysigt!

Åh, det luktar så gott nu, tror jag ska gå och smaka en lussebulle och sen fortsatta med plugget!

Här kommer lite bilder.


Det är mandelmassa på lussebullarna.

 

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag!

 


Saturday!

Hello! Today it's Saturday!

Ja, idag har jag förutom att ha gått på en solig promend, jobbat med mitt engelska tal. Därför har jag lite engelska i huvudet nu när jag tänker, hehe. Men jag tänkte också berätta att kvällen blir nog lite trevligare.

Snart bjuds det på grillat här hemma. Sedan får jag träffa älsklingen och då ska jag, han och även min familj far iväg och se min systers dansuppvisning på Nordanå. Föreställningen heter "Dans i novembermörkret" och min systers grupp kallar sig för "uppvridna" och de kommer dansa streetdans med lite robot-tema. Blir nog spännande att se!

Trevlig kväll!!   




Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! Känns skönt att det har blivit helg, men mindre skönt att jag har mycket att göra. Mina planer inför ikväll är att skriva på mitt engelska tal så mycket jag kan och samtidigt hinna med att se på Idol.





2012!

Just nu sitter jag framför datorn hemma hos min mormor & morfar och försöker göra lite plugg samtidigt som jag skriver på bloggen. Hur nu det går ihop? Har iallfall varit här sedan jag slutade skolan och ska vara här fram till åtta då mamma kommer och hämtar mig. Då ska hon skjutsa mig till bion och där ska jag träffa Joel min älskling. Vi ska se 2012. Jag hoppas den är bra, trots att jag har hört lite olika om den.






Längtar inte till nästa vecka!

Hänt hitills i veckan? Jag måste nog säga det vanliga fast lite extra. Alltså att jag har pluggat, men nu har jag pluggat massor för vi har så mycket nästa vecka. Det är också därför jag inte kommer uppdatera så mycket i veckan, tyvärr. Om ni undrar vad det är jag pluggar på så kan jag visa er det igen.






• oförberätt engelska prov



• Prov på "fjällboken"



• NkB prov
• Engelska tal


Iväg & jobba!

Godmorgon! Har alla sovit gott? Det har iallafall jag gjort och se, jag överlevde bilkörnignen
igår. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra. Vilken lättnad! 


Har en del att göra idag, som nu ska jag iväg och jobba. Hörs sen!


Bjuder på denna. Det här kortet togs i höstas när Adina fotade mig.



Fredagen den 13 november!



Ja, idag var det då fredagen den 13. Myten säger ju att man ska ha otur denna dag. Jag vet inte riktigt om jag tror på det, men just idag hade jag faktiskt lite otur. i slutet av dagen har vi matte och sedan mentortid. Jag hade nästan räknat alla tal hemma så jag behövde inte göra så mycket på lektionen. Jag frågade om vi skulle ha någon mentortid och då sa hon ja. Givetvis satt jag kvar och väntade snällt. Om mentortiden var värd? Nej, de sa någonting som bara tog 5 min. Det betydde att jag missade bussen som gick 14.10 och vi slutade 14.20 Kändes himla surt att måsta sitta och vänta på nästa buss som skulle gå om en timma!

Men jag får se det positiva med dagen, hade sovmorgon till halv 12 och idolerna var bra ikväll!



Sen så kan jag ju bara förvarna er om att hålla er inomhus inatt. Jag ska nämligen ut och övningsköra i stan för första gången. Alltså inte allra första gången jag kör, utan just inne i staden "centrum" där det finns rondeller och rödljus m.m. Jag tror det blir spännande!


Massa roliga lekar & tävlingar på lektionen idag!





Så här kul hade vi idag på PL-lektionen!

Vi hade nämligen pedagogiskt ledarskap och då ledde två stycken grupper idag,
bl.a. min grupp. Våran uppgift var att komma på en samarbetsövnig, trygghetsövnig
och en gruppstärkande övning. Det blir som olika lekar och tävlingar. Min grupp körde
"absolut överens",
charader och "Det bränns!". Det var både kul att se på och vara
med. Jag tror nog detta förbättrade våran samanhållning lite, vilket känns bra!

(Bilderna tog jag med mobilen när vi hade kört en tävling om
vem som kunde göra den högsta högen av ballonger.)


Fått vackra stenar av älsklingen!♥





Puss på min älskling! När han var i Ammarnäs och fjällvandrade med sin klass i höstas,
så tog han med sig dessa stenar (den vita är kvarts) som en gåva till mig.
Thihi, så gulligt av han. Älskar dig mitt hjärta!


Pluggtips!

 

Yes! Det har nu blivit lite ändringar med prov och sånt. Som ni kunde se i förra inlägget så var det tänkt att jag skulle ha prov i frilufts på tisdag och NkB på onsdag. Dessa prov är nu flyttade 1 vecka framåt. Det känns hur skönt som helt! Det är ju fortfarande mycket att plugga på, men nu har jag längre tid på mig och allt är inte samtidigt. En del tänker säkert, nu behöver jag inte börja plugga förrän nästa vecka. Men, icke de inte! Jag tänker sätta igång nu för det är så mycket och jag vill inte stressa i slutet över att jag inte kan det eller inte hinner med det.




Ett tips som faktiskt funkar! Gör bort läxor direkt och börja plugga i tid! Du kommer må mycket bättre och dessutom får du bra resultat! Det handlar egentligen bara om viljan och man kan säga "är huvudet dumt så får kroppen lida". Jag syftar på att man blir stressad om man inte är smart och gör bort allting direkt.


Pluggtips:

•  Ta en frukt och börja med läxan direkt när du kommer hem. 

•  Försök sätta upp mål och belöna dig sedan (tänk t.ex. "om jag gör bort 
   läxan nu så hinner jag fara på träningen och kanske vara med kompisar
   på kvällen. Eller då behöver jag inte plugga under helgen".)


Lycka till!

 


Vad jag har att göra i veckan!

Denna vecka kommer ta död på mig. Vi har så himla mycket att göra och plugga på, massa prov och redovisningar! Det värsta är att allt är en och samma vecka! Jag förstår inte hur lärarna tänker? De kan inte på nått sätt ha någon komunikation med varandra? Fattar de inte att vi blir jättestressade och hinner inte med allt?? Man blir så irriterad!






1.  PL ledarskap v.46

2.  Bilden onsdag v.46

3.  Matteläxa till onsdag och fredag

4.  Samhällsredovisning måndag v.47

5.  Fjällboken prov tisdag v.47 (flyttat till v.48)

6.  Geografi redovisning tisdag v.47

7.  NkB prov onsdag v.47 (flyttat till v.48)

8.  Engelska tal v.48



Låter kul va? Nja, det känns riktigt tungt när man ser allt man har framför sig. Det är dags att sätta igång helt enkelt! Men nu ska jag gå och sova, så det får bli imorgon istället. Tagga.. int!


Ny design!

Hejhej! Idag har jag suttit och gjort en ny header till min blogg. Jag vet den är väldigt höstig, men inget jag kan göra någonting åt eftersom jag gillar bilderna så mycket. Och om det är någon som undrar så är det min syster Adina som har tagit bilderna. Visst är hon duktig!?


Vad tycker ni om min nya header?





Sleepover med maraton ikväll!

Ikväll blir det sleepover med film-maraton hos Magda. Förutom Magda så är det Hillevi, Anna och Sandra. Det var ett bra tag sen jag var med Hillevi och de andra tjejerna brukar jag inte ens vara med (Hillevis vänner). Däremot känner jag dem för att vi har gått på samma skola hela livet. Jag tror faktiskt det kan bli kul ikväll att få träffa dessa trevliga tjejer och för att vi kommer ha sleepover och film-maraton! Vi ska se serien "true blood". Taggar!

Men nu måste jag gå och packa sedan ska jag till min farmor och äta pizza.
Efter det åker vi iväg till Magdas place. Hade!





Årets första snö!

När jag vaknade och tittade ut genom fönstret kunde jag se att årets första snö hade kommit! Det är alldeles vitt ute och det är säkert 1 dm nu. Helt underbart! Nu får man känslan av lite julstämning och det är ju faktiskt inte så länge kvar till jul och nu. Man måste nästan börja göra en önskelista nu så man får allt man önskar sig. Inte för att jag önskar mig något speciellt, utan det brukar oftast vara pengar jag vill ha.

Här får ni se bilder som min syster tog idag på den första snön!





Världens bästa låt!

Igår kväll var jag med älsklingen och då såg vi på Idol.
Temat var "världens bästa låt" och det tyckte jag blev riktigt bra!
Tack och lov att Rabih åkte ut! Näste man som borde åka är Eddie.
Han har hållt sig kvar alldeles för länge och har enligt
mig ingen chans mot de andra längre! 

Eller vad tyckter ni?






Så kul man kan ha på 3,5 timmars hål! Hahaha!! Läs!


Igår var det en rätt annorlunda dag på skolan. Just därför kommer jag skriva en hel del för att dela med mig av så mycket som möjligt, men ni läser ju på egen risk så.

Den började som vanligt med NkB och där sitter man och håller nästan på att somna samtidigt som att man skrattar åt vår lärares lite knasiga skämt, haha. Efter det gick jag, Mia, Elise och Jasmine till datasalen och satt där en halvtimme innan vi gick och åt lunch. Förövrigt så var maten något av det äckligaste jag har ätit, typ en sås som såg ut och kännes som lim och i var det små, små bitar av lax. Huva!

Efter lunchen gick vi tillbaka till datasalen och efter ett tag kom även Pär. Nu är grejen den att vi hade hål från kl 10 till halv 2, alltså 3,5 timmar!!! Sjukt! Vi hade ingen samhälls utan vi fick jobba hemma, men det går ju inte när man bor ute i boschen och måste åka buss. Så nae vi fick sitta kvar på skolan istället. Jag försökte iallafall med att få fara hem pga. att jag hade gjort klart både samhällsen och alla tal vi skulle räkna på matten, men nae det fick jag inte.


Gissa då vad jag gjorde alla dessa timmar för att fördriva tiden?? Jo, jag spelade nämligen bricks breaking på facebook. Jag vet, boring, men om man spelar ett tag så blir man besatt! Haha, det roliga var ju att jag fick alla de andra att också spela bricks breaking istället för deras töntiga spel. Haha, ja vi var rätt "taskiga"/kaxiga (på skoj) mot varandra och försökte nedvärdera varandra, men det är som en sak som vi alltid brukar göra för att det är så kul, haha. Så tro inte att jag är så där kaxig på riktig utan det är bara på skoj! Vi spårade helt enkelt!!

Iallafall så ägde jag alla från början och jag var väldigt överlägsen!;) Tyvärr slog Mia mitt rekord, men huvudsaken är ju att jag är bättre än Elise och Pär iallfall som är nybörjare, mohahaha!!


Sista lektionen
var detdå matte  och jag kan säga att det var inte så speciellt värt för mig. Det enda jag gjorde vara att räcka upp handen hela tiden för att få hjälp med de svåra uppgifterna jag inte hade gjort. Men det var rätt kul ändå! Elementen i klassrummet var riktigt varma för en gångs skull! Vi slog oss ned vid varsin bänk nära elementet.

Det blev väldigt varmt, sen så var jag väldigt trött och hungrig också. Vad tror ni det resulterar i? Jo, att jag och även mina vänner blev väldigt spårade och fnissiga!! Jag tror aldrig jag har varit så inför klassen förut, men det kändes iallafall underbart! Haha!!


När vi fick sluta var det 40 min kvar tills bussen skulle gå. Självklart gick vi till datasalen igen! Vi fortsatte spela tills vi var tvungna att gå. Nu kommer vi till det roligaste! När vi skulle gå ut från datasalen så gick Mia först och jag gick strax efter henne. Men just när jag gick ut från dörröppningen så stod Mia vid sidan och skrämde mig så att jag nästan föll omkull! HAHAHAH!! Ni kan inte förstå hur roligt det där var!! Tänk er mitt ansiktsuttryck när jag ser vettskrämd ut, sen att jag hoppade till och höll på att ramla, samt att jag var väldigt trött!? Förstår ni då hur kul det var!? Jag har aldrig skrattat så där mycket på väldigt, väldigt länge! Jag tror jag både skrattade och flänade på samma gång, haha, nästan så att jag höll på att lägga mig ner på glovet. Hehe, kul var det iallafall! Eller hur Mia!?;D



Nu skrev jag rätt mycket, men jag sa ju att ni läser det på egen risk och om ni har läst allt detta har ni varit duktiga!!:D


Nya tag!

Hejhej! Jag vet dålig uppdatering i veckan, men jag har som inte orkat. Det har ändå inte hänt något skärskilt som jag har kunnat skriva om. Men nu hade jag tänkt berätta lite smått om en del händelser från veckan.



Jag börjar med onsdagen, då fick jag bl.a. tillbaka mitt matteprov. Det blev en stor överraskning! Jag tyckte det kändes bra på provet, men jag trodde inte att jag skulle få nå högt betyg. Där hade jag fel! VG+ blev det och bara 3 poäng ifrån maxpoäng. Jag är supernöjd med mitt resultat med tanke på att jag har kämpat som en tok. Så jag ska inte klaga!



På torsdagen hade jag bara en massa grupparbeten på skolan. Sen hade jag träning på kvällen. Tyvärr slutade inte den så roligt. En i mitt lag fick knäet eller benet ur led. Ursch, det var så hemskt att se och jag kände stort medlidande med henne därför jag har en väldigt stor empati för människor. Därför blev det lite jobbigt att se och jag blev nog lite skärrad.

Det värsta av allt är att det vara bara någon träning sedan som en annan tjej i laget gjorde illa sig i knäet. Så nu har vi tre tjejer som har drabbats av någon form av knäskada på mindre än ett år. Det känns lite oroväckande och man blir ju som sagt lite skärrad av sådant här. Please, låt inte detta hända mig!



Mitt Novemberlov!

Gokväll! Har alla haft en bra halloweenhelg och ett bra lov (ni som har haft lov)?


Jag har iallafall haft ett riktigt bra lov och hunnit göra massa roliga saker. Ex. sett massa hockey, ätit på fina resturanger, varit i Umeå, varit på födelsedagskalas för oktoberbarnen, tränat, badat, varit i Ersmark med några härliga personer, övningskört, bowlat, sett film med mina vänner och Joel osvosv. Låter ganska hyffsat va!? Nu kan man bara glädjas åt allt man har fått upplevt under detta lov, för nu är det back to school again. Känns tungt, men det är bara att bita ihop!

Nu ska jag ta och läsa en bok som är till svenskan. Förövrigt så börjar jag kring tio imorgon. Så det blir skönt med lite sovmorgon första dagen iallfall.




Klicka på bilden för att den ska bli större!


RSS 2.0