view sourceprint?

PiteSummerGames!

Igår var jag som sagt i Piteå för att titta på fotboll, alltså pitesummergames. Dagen var mycket trevlig, dock nästan för varmt. Men annars så bjöds dagen på glass, sol, massa underhållande fotboll, trevligt sällskap med familjen och älsklingen. Jag tänkte visa dagen med ett par bilder. Se och njut!


 


Sitter och ser på fotboll.


Italiernare.

 
Drack en massa vatten.


Nästa Eto, säger jag bara!



53-0 efter 3 spelade matcher. Säger en hel del!


Joel tror han är lång?


Jag försöker visa att jag är längre?


Knattefotboll. Joels kusin spelade.




Dagens.





Isac.


Älsklingen och jag ♥


Everybody. Adina tar kort.


yää!


Sliten krigare? Sovde hela vägen hem.

Friday!

Idag har jag och Hillevi legat och solat på danielsten. Vilken varm dag! Vi hade varmast i Sverige till och med! På kvällen hade jag träning och sedan for jag hem och såg fotboll, sverige - england 3-3 efter full tid, sedan avgjorde england på straffar. Inte rättvist, tycker jag! Sverige vände 3-0 underläge till 3-3. När de gjorde sitt första mål tog de över matchen helt. Sverige borde ha vunnit!
 
Nu ska jag och älsklingen gå och sova. Vi ska up tidigt imorgon. För imorgon ska vi vara en hel dag i Piteå för att titta på fotboll osv. Det blir nog riktigt trevligt!

Ni får hade, seya! 

Otursdagen!

Idag känns det verkligen som det var en otursdag. Jag, Kajsa, Thea och Natalie skulle till vitbergsbadet. Det började med att jag missade bussen. Som tur var kunde farmor skjutsa mig. Tack! Sen trodde jag att jag hade glömt min vattenflaska hemma så då svängde vi in på södra statiol och köpte en flaska. Sen när jag sätter mig i bilen kom jag på att den ligger ju i min kylbag. Lite smått irriterad att jag inte kollat just där?

Dagen har ändå blivit lite blandad med tur också eftesom jag alltid försöker hitta höjdpunkter med varje dag. När jag kom fram till VB så sa Joel att jag fick komma in genom caféet. Alltså free. Mkt snällt av älsklingen. Inne på självaste VB var det kanon! Jättebra väder, glass, sol och bad!



 







Men vid 3 tiden så skulle vi fara till umo. Thea skulle på drop in, men när vi kom fram så var det stängt?! Det sög, eftersom vi hade kunnat lega längre på VB. Men då for vi in till stan istället och där skiljdes vi åt. Jag och Kajsa kollade en stund på kläder, sen träffade jag Adina och fortsatte kolla runt på kläder. Hittade jag något? Ne...ovanligt!?

Eftersom jag inte hittade några snygga kläder så gick jag istället in på se&synas för att kolla på ett par glasögon jag provat tidigare. Det är vinröda björnborg glasögon. Ja, nu är grejen den att dom var nämligen slut i butiken och givetvis var de även slut i sortimentet på ett annat ställe, och kommer inte att komma tillbaka (finns inte längre). Kan man ha mer otur?? Åhh...!!! Men jag lånade ändå hem två par andra för att se om jag vänjer mig vid dem istället.

Nu kan jag bara avsluta med att säga, "vi hade i alla fall tur med vädret"! Kan jag lova, det var hur varmt som helst idag!!

Avslutningsdagen!

Idag var det avslutningsdagen på fotbollsskolan. Rätt skönt! Dagen bestod av:

• fotbollsövningar, lekar och utskjutning på förmiddagen.

• På eftermiddagen blev det match mellan det vinnande laget från igår mot ledarna, sedan tog vi in alla barnen på plan. Haha, de for som en LÅNG svans bakom en. Såg rätt kul ut, vilket vi också hade!

• Efter matchen körde vi olika tävlingar med de fyra lagen. Tvälingarna var en roligare variant av pilkastning, säckhoppning, äta upp kolaremmar på tid, stövelkastning, irländsk julafton (efter de snurrat skulle de kasta en vattenballong på en av ledarna) och efter det körde vi dragkamp mellan alla barnen och ledarna. Hehe, blev tyvärr lika för repet gick av på mitten.

• Mellan tävlingarna och dragkampen blev det en del vattenkrig med ballongerna som var kvar. Jag lyckades komma undan med att bli träffad av någon ballong, men sen kom Olov och hällde en hel vattenflaska på mig. Tack. Eller det var inte så farligt eftersom det var så varmt ute.

Sedan slutade vi dagen med att ge barnen glass, diplom och kramar. Tack och hej!

Bilder från skolavslutningen & min födelsedag!

Min födelsedag:


Joel och jag bakade min födelsedagstårta.


Som blev så här fin, men framförallt jättegod!


Amme, Tove, Joel och Hillevi.


Kajsa, Mia, Philip och Thea.

Så här såg jag ut på skolavslutningen:






Likadan tårta som jag och Joel gjorde, fast den här ser mke finare ut! Mums!


Godaste tårtan ever!!

Veckan..

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp i veckan. Kan skriva en lång lista på vad jag gjort och sen gör jag ett nytt inlägg som är lite mer detaljerat om fredagen och söndagen.


Måndag:
• jobbade
• tränade
• städade bilen

Tisdag:
• jobbade

Onsdag:
• jobbade (fotbollsskolan)
• tränade

Torsdag:
• jobbade (fotbollsskolan)

Fredag (Midsommarafton):
• Jobbade med damlaget på midsommarfesten 
• Va med Joel och massa folk hos Tove. Trevligt!

Lördag:
• Fikade hos mormor och morfar.

Söndag:
• match, vi vann!
• fikade i Johannas stuga i Burvik
• körde vidare med moppen till Ammes stuga för att 
   fiska med vännerna.

Första riktiga jobbardagen!

Hålla där! Idag har jag haft min första riktiga jobbardag. Jobbar på Bureå IF för er som inte vet. Samma som ifjol faktiskt. Inte värsta lönen precis, men det är kul. Idag t.ex. förberedde vi inför fotbollsskolan som börjar imorgon. Vi fixade grejer och planerade dagen, samt att vi testade praktiskt att instrurera varandra och pröva på övningarna. Haha, de var kul att se på när de körde fotboll, men de fick bara hoppa på ett ben. Dagen har alltså varit helt okej.


Efter jobbet cyklade jag direkt till farmor för att skriva under på ett papper om ett jobb. Jag kanske inte har nämt det tidigare, men farmor berättade för mig att hon som städar deras trapphus ska sluta och då undrade hon om jag ville ha jobbet. Det är inte så ansträngande. Ska städa var fjortonde dag och det tar kanske 2,5 h att städa två st lägenheters trapphus. Ganska lättförtjänta pengar om jag får säga det själv.

Det blir perfekt med extra pengar nu i sommar, dock hinner jag inte få så mke innan jag och Joel ska till Stockholm, men det löser sig nog. Däremot, om jag, mia och massa fler också ska till stockholm/Göteborg i sommar så böehöve jag verkligen dessa pengar. Därför kan jag säga att jag är grymt motiverad till att jobba i sommar och tjäna pengar.

Som nu t.ex. ska jag få städa bilen här hemma och få en slant av mamma och pappa. Värt, oja!


Btw. har en ny header. Vad tycks?;)


Kladdkaka

Hej på er!

Jag och älsklingen har nyss bakat kladdkaka i långpanna. Den ser jättegod ut! Längtar tills jag får smaka. Medan vi väntar på att den ska svalna så spelar Joel vacker musik på gitarren och ibland på pianon. Klingar fint i öronen! Psst. jag tycker faktiskt han är jätte duktig, thihi. Ni måste höra han nån gång. Och nu sjunger han också, tror jag drunknar.. Hihi, älskar denna pöjk så mke! Puss på honom!♥ 






Ny design

Hejsan! Som ni ser så håller jag på att fixa och trixa lite med designen. Dock är den inte klar och headern är bara tillfällig. Men det jag hade tänkt mig var att designen skulle vara lite sommrigare med ljusa, glada färger och blommor kanske.

Vad tycks om designen?


Aja, fortsätter kanske en annan dag eller ikväll. Nu ska jag gå och städa mitt rum. Det kan som behövas. Och efter middagen blir det nog att städa bilen åt pappa så jag får tjäna lite pengar. Gör nästan allt för pengar nu. Eftersom jag har flera resor att se fram emot att göra i sommar. Troligtvis fara till Stockholm 2 ggr!? Hoppas på det!


Städning vare, hade!

Vi vann!

YEES!!! Vi vann mot myckle idag med 3-1 i som en seriefinal. Okej serien är inte slut, men det var en match mellan oss två lag som ligger högst upp i serien. Och nu leder vi solkart serien! Hur skönt som helst! Fem spelade matcher, fem raka vinster! Inte dåligt!? Man blir nästan stolt.

Kolla in på den här hemsidan så kan ni se hur det går för oss!




Sommarbilder från idag!

 










Adina har tagit alla bilder, utom tårta. Den tog jag.

Sommarkänsla!

Idag kom den första riktiga sommardagen för mig!
Jag kan räkna upp allt som gör denna dag till en riktig sommardag för mig.
Vaknade och såg att det var 26 grader i solen. Tog på mig kortshorts. Såg Bureskolans
skolavslutning, som innehöll en massa vacker sång, finklädda nior, kyrkan osv. Sill och
potäter till lunch och nu väntar jag på en sommrig sommartårta med grädde, choklad
och jordgubbar på. Mormor och farmor ska fira mig i efterskott, vilket är vanligt att de
brukar göra samma dag som det är skolavslutning i Bure. Sedan tänkte jag
lägga mig ute i solen och sola och ikväll har jag fotbollsträning
och får träffa älsklingen. Denna dag kan inte bli bättre?
Jag får ALLT jag älskar! Sommar, sol, jordgubbar,
cholkad, värme, presenter, fotboll osvosv.
Därför är denna dag en riktig sommardag
för mig som jag älskar!


Puss, nu är det tårta och presenter som väntar!


Fyllde 17 år igår, den 10 juni!

Haha, ja som ni märker har jag inte så mke tid över att blogga ens när jag är ledig!

Igår var en speciell dag. Nämligen min födelsedag! 17 år!! Wiiho!! Dagen började med att jag råkade sova enda till kl 1. Bra jobbat! Det förstörde min dag lite. För mamma och pappa blev inte så speciellt glada på mig. För jag skulle nämligen hinna baka och fixa till kalaset jag skulle ha på kvällen. Sen kom Joel till mig kl halv 3 och då fick jag fina presenter av han. Tack älskling! Men grejen är att när Joel kom hade jag inte hunnit börja baka eller någonting. Så det var tänkt att jag och han skulle göra det, men tiden gick så fort och vi hann inte börja baka förren mamma kom hem. Hon blev sur och och visste inte hur jag skulle hinna både baka och träna. Jag bröt ihop och Joel fick trösta mig. Utan älsklingen hade jag inte klarat denna dag. Tack, för att du finns! Vi tsm beslutade att jag skulle skippa träningen för att jag skulle på nått sett hinna göra klart och så blev det. Vi bakade en jättegod sommartårta. Mums!

Innan alla mina vänner kom så firade min familj mig. Jag fick 70% mörk choklad, nagellack och en rougeborste av Adina och Isac. Av mamma och pappa fick jag en träningsväska och tusen spänn. Tack mamma och pappa! Sen kom mina friends och då fick jag MASSA 70% mörk cholkad, hela 4 st! Plus en SOLO tidning av Hillevi! Tack allihopa! Efter fikat körde vi lekar och hade det trevligt! En, en gång tack allihopa som gjorde min födelsedag bra!♥

Sommarlov!

(Glömde publicera detta i tisdags. Så ni får ursäkta mig!)

Äntligen har jag fått sommarlov! Imorse hade vi skolavslutning i Aulan sen for jag och min klass in till stan och åt vid älven. Det var rätt varmt idag för att vara Sverige. Såklart har jag jeansleggings på mig medan alla andra hade kläning. Jag trodde ju att det skulle vara jätte kallt. Plus att jag trodde jag skulle stanna i stan hela dagen och hela kvällen. Då brukar det ju bli kallt? Aja, nu sitter jag iallafall här hemma och väntar på att få veta om jag kan åka med Mia in till stan igen för att se balen. Efter balen drar jag och mina klasskompisar hem till Maja och vi ska äta pizza, ha det trevligt osv. Det blir nog nice!




Förövrigt så är det bara 1 endaste dag kvar till min födelsedag nu! Jippie!!

Sista skoldagen!

Wiho, idag var det sista skoldagen. Inte så seriös. Vi började 10 och skulle se på när treorna spelade brännboll och musikarna sjung m.m. Jobbigt? Inte så värst. Men sen kl 1 hade vi LPL och då skulle vi rita av varandra och skriva snälla egenskaper om varann. Förutom det så fick jag veta mitt betyg i både LPL och svenskan. Och inte nog med det. Jag fick även veta hur jag ligger till i samhällsen och vad jag fick i Röst & rörelse. Nu måste jag bara få skryta lite, för jag är så himla stolt över mig själv. Att jag har klarat det och verkligen slitit för det! Ni fattar nog inte hur mke tid jag lagt ner? I alla ämnen jag nämnt nyss så har jag fått MVG. Gissa om jag är glaad!!!?=D



Nu är jag hemma och jag ska försöka bestämma mig vad jag ska ha på skolavslutningen imorgon. Lätt och välja om det ska vara kallt ute? Efter det har jag träning, sen ska jag se Joels match. Kom till tallbacka kl 7 och HEJA på Bureå IF!!!





Förövrigt så är det bara 2 dagar kvar till min födelsedag! Längtar!

Överraskningen!

Igår kväll kom älsklingen hem till mig och jag har inte träffat honom på jätte länge. Har verkligen saknat honom! Vi såg bara på tv och myste hela kvällen. Sen gav jag honom lite presenter som jag köpt från Rhodos. Först lurade jag honom med en grej, sen fick han ett paket som han skulle betala själv, hehe. Nej, men han hade som sagt till mig att han ville attt jag skulle hitta lite grejer till han i Rhodos, men då gillar ju jag att slå in saker och så gjorde jag det. I paketet var det en parfym. Den doftar underbart gott!

Och nu till överraskningen som jag gick runt och letade efter i hela Rhodos! Nämligen ett smycke till ett halsband. Det är speciellt, eftersom jag verkligen försökte hitta det på varenda affär jag gick in i. Sen så hittade jag det och tänkte, just precis den ska det va! Hittade dock ingen snygg läderrem till smycket så de fick mamma fara och köpa på Guldfynd i Skellefteå. Det blev hur snyggt som helst på honom! Hehe, nog för att han redan är snygg!! Jag vet det är tjatigt, men jag kan aldrig sluta säga hur mke jag älskar honom när jag älskar honom hur mke som helst! Love you! Puss ♥



Överraskningen och parfymen♥


FL-dagen!

Igår hade vi ju en så kallad FL-dag med alla friluftsklasser. Vi gjorde massa olika aktiviteter så som fotboll, brännboll och staffetter. Kan ju säga att det gick inte så värst bra just för min klass, vi kom sist. Men, men, lite kul var det iallafall. Vi tar dom nästa år!



Klasskompisarna!

Första dagen hemma efter Rhodos.

Kan beskrivas så här:

Började med att hälsa på alla och prata om hur jag haft det och vad jag har missat här hemma i Skellefteå. Skoldagen var rätt slapp. Först såg vi film på samhällsen, sen hade vi ingen matte och på englskan skulle vi redovisa våran saga (som inte var så speciellt seriös), efter det hade vi LPL och då såg vi också på en film. Detta var alltså sista dagen med vanliga lektioner.

Imorgon har vi FL-dag med 2:orna och 3:orna. Vi ska spela brännboll, fotboll och köra stafetter. Det blir nog kul! Och på måndag ska vi bara se på när alla utklädda avgångsklasser möter varandra i brännboll. Rätt chill må jag säga! Sen på tisdag, ja då är det skolavslutning! Gud så skönt!


Och bästa av allt är att min födelsedag är dagen efter, hur härligt är inte det!? Ska nog försöka ordna ett kalas med vänner, tårta osv. Snart 17 år, wihoo!!

HEMMA!!

Nu är jag hemma från Rhodos! Vi har haft det huur bra som helst! Skulle kunna skriva massa, massa bra saker, men det kommer ta alldeles för lång tid. Om ni undrar något får ni helt enkelt ta och prata med mig eller fråga mig. Svarar gör jag mer än gärna!

Kan även nämna att det kommer att komma en STOR bildbomb senare!



Puss!
Och en stor puss till min älskling,
som jag saknat väldigt mycket!♥

RSS 2.0