view sourceprint?

Hemma från Kittelfjäll!

Nu är jag hemma från Kittelfjäll!

Resan har bjudit på många trevligheter, allt från god mat, lyxbastu, lekar,
airboard till skoter, slalom osv,
till och med alla väder måste vi ha haft!
Tack allihopa som var med och gjorde denna resa!


(Visar någon fin bild nu, sen får ni se resen lite senare.)
Mot Kittelfjäll!

16 mars - Friluftsdag i Bygdsiljum!

Den 16 mars hade jag och hela min FL-linje friluftsdag i Bygdsiljum.
Dagen var helt okej och ett extra plus till det vackra vädret!

Here are some pics!Firade 3 fördelsedagsbarn under mars månad!

Jag har varit på 3 kalas under Mars månad. Hela fyra stycken fyllde år, min syster och tre av mina kusiner. Så det blev en hel del släkt träffar och en massa fika! Här kommer ett urval på de bästa och mumsigaste bilderna!
Min ljusrosa tunika!Denna tunika köpte jag för inte så länge sedan.
Blev helt såld direkt jag såg den! Love it!♥Love HM - Garden collection!
13 Mars - Skotertur till Bureberget!

Sista helgen på Sportlovet åkte jag, älsklingen och Isac iväg på en skotertur
till Bureberget. Vi tog en massa fina foton både där och när vi kom hem.


Underbara bilder, eller hur!?


Händelserik dag må jag säga!

Igår (tisdags) var en mycket speciell och stressig dag.

Det började redan under natten. Jag kunde inte sova därför att jag gruvade mig så hemskt mycket över min första körlektion och att jag dessutom skulle försova mig. Kvart över 8 tog jag bussen in till stan, träffade Thea när jag klev av bussen, hon skulle till Philip i Burträsk. Det roliga var att jag och hon åkt på samma buss enda in till stan och jag märkte inte henne förrän jag klev av. Sådant som händer. Där vid kl 9 gick jag till AHA körskolan och gjorde fas A medan jag väntade på min körlektion.

Då var det dags! Körlektionen gick faktiskt bättre än förväntat och det var väldigt kul också. Så nu är jag supertaggad på att övningsköra mycket och lyckas med det här! Direkt efter körlektionen kom morfar och hämtade mig. Hemma hos dem åt jag lunch och tog bl.a. en lite tupplur pga. trötthet, samt att jag fick träffa mina småkusiner. Supergulliga!

Kvart i 3 hade jag bokat tid hos frisören. Så nu var man klippt också! Efter frissan kom mamma med mat och efter det hade jag körkortsteori halv 5. Dagen är inte slut ännu!

Teorin slutade kl 6 och jag tog kvart över 6 bussen hem. När jag kom hem packade jag och cyklade dirket iväg på träning. Träningen bestod av löpning och fotbollsträning. Efter träningen övningskörde jag till älsklingen och där var min slutstation och jag fick äntligen andas ut och koppla av.Sammanfattning för er som inte orkade läsa min intressanta dag i Tisdags:


• Kvart över 8 bussen till stan
• Körlektion

• Mormor och morfar, samt mina småkusiner
• Till frisörn för att klippa mig

• Körkortsteori
• Kvart över 6 bussen hem

• Träning (löpning+fotbollsträning)
• Övningsköra till älsklingen och 
  stanna hos honom.


 


Äntligen ny laptop!

Nu har vi äntligen köpt en ny bärbar dator! Sitter just nu och skriver på den. Den ser i princip likadan ut som den förra fast det är nu 15 tum istället för 17, samt att det är windows 7 istället för windows vista. Allting känns bra, förutom alla dessa bilder som är helt borta. Jag har fortfarande inte fattat att det är sant, att bilderna är borta.

En sak som är säker, det finns inga bilder på denna dator. Därför får ni vänta tills imorgon då jag ska visa er bilderna från Hemavan, Ekträsk osv.


Den ser ungefär ut så här, 15 tum med Windows 7.4 April - Tjejkväll!

Fortsätter med uppdateringen imorgon. För nu ikväll kommer Thea och Natalie hit. Vi ska ha en tjejkväll med pyssel, film, spel, massa prat, kanske bastu, osv. Blir nog trevligt!
 


Jag & Thea


Natalie & Jag


5 Mars - Pysselkväll med Thea & Hillevi!

Den 5 mars var en fredag. Inte vilken fredag som helst, vi fick nämligen sportlov denna dag.

Denna fredagskväll spenderade jag tillsammans med dom fina tjejorna Thea och Hillevi. Under kvällen hann vi med en massa trevligheter t.ex. pyssla och göra om kläder, samt bastu med lite spa.

Här får ni se de bilder som togs under kvällen. (Bilderna är från Thea).
Here we go!

Hejsan!

Ännu en gång måste jag be om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men som sagt jag har inte haft så mycket tid över. Men nu ni, nu får ni hålla er i hatten! För nu kommer jag skriva sammanlagt 12 inlägg om allt ni har missat! Var inte oroliga, det kommer innehålla en massa bilder! Så håll utkik de närmaste dagarna så kommer ni få ha något att läsa!

RSS 2.0