view sourceprint?

Riktigt surt..

Ja vad ska jag säga? Vi förlora matchen med 5-1. Aldrig kul att förlora, men resultatet kanske inte är så rättvist. Vi blev iallafall inte utspelade, utan vi hade också många chanser och fina kombinationer. Men, men gjort är gjort som man brukar säga. Bara glömma och gå vidare. Jag får iallfall glädjas åt att jag gjorde vårat enda mål. Kändes skönt att äntligen få spräcka nollan.

Ikväll blir det en tidig kväll. Är helt slut i kroppen och vill bara sova. Ska se finalen i mästarnas mästare och sen blir det att gå och lägga sig för att ladda upp inför morgondagens händelser.

Just nu - Fotbollsmatch mot Klintarna(Mitt första tidsinställda inlägg. Får se om det funkar för mig?)
Om det gör det så befinner jag mig vid detta tillfälle på en fotbollsplan och möter Klintarna. Detta blir vår tredje seriematch och hittills har vi bara spelat oavgjort. Så därför hoppas jag att vi nu ska kunna fixa en vinst. Återkommer senare på kvällen hur resultatet slutade. Önska oss lycka till, för det lär behövas! 


Jeffrey Campell

Jeffrey Campell - Dösnygga skor! Behöver jag säga nå mer?


Bloppis!

Kan passa på att säga att jag och min syster säljer kläder på Tradera. Bara 1 dag och några timmar kvar nu!
Passa på att buda, kom igen! Ni ser här nedan vad det är för kläder. Klicka på länken under 
eller på bilden för att komma till sidan.Snygg svart/vit mönstrad tunikaEn underbar vit studentklänning stl 34/36Underbar vit studentklänning stl MJättesöt vit studentklänning stl 36


Kom igen nu, bara börja buda! Jättefina klänningar som bara använts
några enstaka gånger. Vissa är oanvända till och med!


I'm back!

Hello my friends! Det känns som att jag nu är redo att börja blogga igen. Allt vad gäller skolarbete är över, vilket känns nästan overkligt. Nu har jag bara roliga saker att se fram emot, exempel alla roligheter vi kommer göra med klassen de sista dagarna, balen och självaste studentdagen den 10 juni (som dessutom är min födelsedag). Kan det bli bättre? Tveksamt. Ge mig bara en massa sol nu också dessa två veckor, så blir det pricken över i:et!

 

Jag och älsklingen när han tog studenten förra året. Snart så springer jag ut ur kyrkan med den vita mössan på!


RSS 2.0