view sourceprint?

1:a Advent


Idag är det första Advent. Vilket betyder att man ska tända det första ljuset.
Min dag kommer att bestå av att räkna matte, julpynta lite,
sen har jag den där träningsmatchen mot
dom gamla dam-spelarna. Pepp!
Ha en riktigt mysig första
advent nu allihopa,
det är inte länge
kvar till jul nu!
Kram!

Bloggkoll

Det är en sida som jag tycker är jätte bra. Jag brukar dagligen besöka den för att hålla koll på mina favoritbloggar. Jag tänkte tipsa er om den här sidan och då kan ni samtidigt följa min blogg genom att Klicka här. Ha det bra och hoppas du får bättre koll på dina favoritbloggar nu!




Kram Linn


Fotboll är livet!

       Detta händer i helgen..

 • Ikväll blire idol osv med kompisar.
 • Imorgon har jag träningsmatch mot herr-jun. Peppa!
 • Sen ska jag till stan och mormor och morfar. Morfar fyller år.
 • Joel♥ ska också följa med, sen blir vi skjutsade
  till han och jag sover över där.
 • På söndag har jag träningsmatch mot de gamla dam-spelarna. Peppa!

        Skön helg, som består mke av att träffa vänner, älsklingen
        och fotboll. Det jag älskar mest!<3


Puss älskar dig Joel!<3


Funny!!



Observara killen i bakgrunden! Hahaha sööt!!=D

....Isdroppar på röda löv....




Den här bilden hittade jag på google och tyckte den var
 rätt så häfftig. Visst håller ni med?


Kusinvitamin



Jag & Johanna, när vi var på ett släktkalas i sommras.

Puss & Kram

Peppar för ikväll! ;)

Hej där! Som ni märkt har det varit ganska dött här. Och eftersom Elise tyckte jag skulle skriva nått så får jag väl försöka. Egentligen skulle jag vilja skriva vad jag gjort i helgen. Men det kanske jag kan tar när jag kommer hem. Nu ska jag berätta om vad som händer idag:
- Just nu har jag ett sånt där långt hål..

- När jag kommer hem ska jag träna på engelskan.

- Och ikväll ska jag och Hillevi fara på aerobics! Peppar! =D



Nu ska jag och några snart gå och äta. Pusshej!


(Kött/fredrik)

Boring...

Hejsansvejsan! Sitter nu i datasalen och har inget att göra. Vi har ett långt hål, som vanligt? Nu har jag haft hål, tre dagar på raken, värt? I onsdags och torsdags var det 3 timmar och idag är det 2. Man blir så irriterad att man inte får typ flytta lektionen eller någonting. Så man kan fara hem tidigare? Okej det är ganska skönt att slippa lektioner, men samtidigt blir man alldeles rastlös och har inget att göra.
Aja, ändå sista skoldagen i veckan. Jag får se fram emot ikväll istället. Inte för att jag vet vad jag ska göra, men jag har säkert något jag måste göra eller så blir det att vara med några. Hare bra allihopa, kanske skriver ikväll!



Puss

Fredag, bästa dagen i veckan!

Hann aldrig skriva igår. Så då skriver ja nu istället.
Igår var det Fredag. Bästa dagen i veckan!

 • Man vet att det snart är helg,
 • man har gjort klart alla läxor,
 • det är sköna säten i bussen på vägen hem,
 • oftast myskvällar med tjejorna eller med älsklingen,
 • plus allt bonus som händer under dagen.

Igår på skolan när vi skulle ha kost och träning, så hade vi afrikansk dans. Det var rätt kul, man fick verkligen överdriva och ta i så man började svettas massor. Inte nog med det. Jag har fått världens träningsverk i ryggen och rumpan. Haha, det var ju till och med jobbigare än arobics, ni som har provat på det kan då förstå hur jobbigt afrikansk dans borde vara.;) Men kul vare! Sen blir man ju såklart glad att man fått lite träningsverk så man vet att det gav något!



 


Efter skolan följde Joel♥ mig hem. Vi såg på Idol, och sen bastade vi. Myspys säger jag bara! Sen sovde vi gott och vaknade inte förren kl halv tio imorse. Det är så härligt med sovmorgon! Joel hade match idag i Umeå, lycka till älskling♥. Så han skulle iväg med bussen kring halv två. Men före det hann vi till Tallbacka där Juniorlaget hade hockey match. Bureå vann mot Burträsk med 7-2. På Tallis träffade jag även vänner. Hillevi och jag planerade kvällen och nu efter att jag har ätit ska jag vara med hon, Mia och kanske Kajsa. Vi ska ha skoj och bl.a. se titanic. Men nu ska jag gå och äta. Ha det bra! Tjjing!


 


Joshua Radin

Den här låten är bra. Ta och lyssna på den!



Myskväll (L)

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos älsklingen alldeles själv. Väntar på att han ska komma hem från sin innebandy match. Då kan jag ju passa på att blogga lite.

Om jag ska berätta om dagen kan jag ju säga att den inte var så intressant. Vaknade halv elva. Hade inte ätit lunch och gjort mig klar förren kl 2. Sen så skulle jag städa mitt rum och det har jag typ hållt på med hela dagen. Jag kan lova dig att det var ett bombnedslag! Hann även göra bort 1 läxa av 4. Sen var det bara att göra sig i ordning, packa och snabb städa toan (mitt städ område där hemma, förutom mitt eget rum). Och nu sitter jag här framför älsklingens dator och gör inte så mke.

Kan ju berätta vad som händer ikväll. Vi ska bara ha en myskväll♥, hehe som vanligt kanske? Se film, äte pizza osv. Men först hade vi tänkt bjuda hem några, men då kunde ingen. Det var ju synd, men då sa vi att vi får ta det nån annan gång?


tjingeling!

Fredag 7 November

Ursäkta, dålig uppdatering. Men nu på vardagarna då det är skola så har jag inte tid. Eftersom läxor, träning och vänner går före. Eller jag menar, det känns viktigare att hinna med det i stället för att blogga. Det är säkert ändå ingen som läser min blogg? Haha, isåfall får ni bevisa det genom att kommentera nån gång då och då. Tack, på förhand! ;)

Den här veckan har verkligen gått fort! Redan helg? Ikväll ska jag iallafall träffa kusinerna och mormor och morfar. Vi ska spela boule. Haha, inte riktigt vad jag gillar att göra precis, men vad gör man inte för dem. Mormor fyller år och har gått i pension, så de är väl dom som har planerat kvällen. Efter boule ska vi till kusinerna och äta, umgås osv.
Men nu måste jag skynda mig och göra mig klar. Vi far snart. Pusshej!



J.B

Rolig dikt!

Hej, jag måste bara få berätta en rolig grej. Hoppas ni också får ett gott skratt!

Jag, Adina (min syster) och mamma sitter vid matbordet och äter. Adina har ätit klart och sitter och frågar oss frågor. För att hon ska göra en dikt av det sen. När hon kommer till en fråga som lyder så här:


Säg något man kan göra?

Jag säger: Samla frimärken?

(mamma sitter och tänker ett tag)

Sen säger hon glatt:
Frimärksamlare!?


Hahaha! Smart mamma, det är ju samma sak!? ;D

Harehoj!

RSS 2.0